Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Detaylarla Uğraşıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün genel olarak sizin için oldukça sorunsuz bir gün olacak. Duygularınızı körükleyen çok fazla güç olduğunu ve bu gücü uç noktalara taşıyabileceğinizi göreceksiniz. Başkalarının kalplerini kazanmak için güçlü ve dinamik doğanızı kullanın. Eğlenceye doğru olan yolculuğunuza ön ayak olun. Kendinizi rahat, neşeli ve maceracı bulacaksınız. Bırakın bugün zihniniz sürprizler yaşasın.

Son birkaç haftadır kendinize karşı çok korumacı yaklaşıyorsunuz. Hem iş, hem de ev atmosferinde öne çıkan bir şey olmuş ve rahatça konuşabildiğinizi düşünmüyor gibisiniz. Kişiliğinizde bir şeyler değişmiş olabilir mi? Eğer olduysa, bu değişiklikleri kendinize saklıyorsunuz. Bugün dünyaya yeni, daha güçlü bir insan olduğunuzu göstermek için kabuğunuzdan çıkabilirsiniz!

Rüyalar, hayaller ya da sezgisel görüşler, hayatınızda belirli konuları nasıl ele alacağınız konusunda keşiflere yol açabilir. Başkalarının düşüncelerine, isteklerine ve duygularına uyum sağladığınız hissine kapılacaksınız. Ve bu yüzden, arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve etrafınızdaki diğer insanların anlayışı büyük ölçüde artacak. Anlayışlı insanlara kulak vermekten korkmayın çünkü kafanız yüksek bir düzeyde çalışıyor. Zekanızı kendinize ve diğerlerine yardım etmek için kullanın.

Bugün her şey oldukça yumuşak ilerliyor; ayrıca sen de daha minnettar hissediyorsun. Bunun yanı sıra her bir duruma esprili yaklaştığınızı fark edebilirsiniz. Duyguların açısından ise bir genişleme söz konusu; bundan kesinlikle etkin bir şekilde faydalanmak için bir yol bulmalısın. Az bir çabayla da şansı ve talihi ayağına getirebileceğin bir gündesin.Son zamanlarda yaşadığınız ruhani atılımlar sizi hem coşkulu hem kederli hissettirebilir. Duygusal yönünüz bunun manevi yolunuzda net bir adım olduğunu söylerken mantıklı yönünüz bunun gerçekliğinden kuşku duymanıza neden olabilir. Gerçekliğin göreceli olduğunu ve hissettiğiniz şeyin en azından sizin için geçerli olduğunu düşünerek avunun, sonra da yolunuza devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anne ve babanız gününüzde önemli bir yer tutabilir. Size yakın oturuyorlarsa belki onları ziyarete gidersiniz. Onlarla birlikte bir akşam yemeği yemek ve en son gelişmeleri paylaşmak için güzel bir zaman olabilir ya da eğer uzakta yaşıyorlarsa, onlarla telefonda sohbet edebilirsiniz. An itibariyla sizi özlüyor olabilirler, bu yüzden onları ihmal etmeyin! Birkaç espri ve komik hikaye anlatarak onlarla tekrar bağlantı kurmaya çalışın.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmişteki partnerlerinizle haberleşebilir, eski dostlarla bir araya gelebilirsiniz. Çocuklar ve evcil hayvanlarınız gündeminizde olabilir.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yapmak istediğin değişiklikler için aradığın ortamı bugün bulacaksın. Kendi işini kurmak isteyen bir Koç burcuysan, önemli detaylar bugün karşına gelebilir. Bugün tükettiğin kafein miktarı artış gösterebilir, dikkat etmelisin. Akşam saatlerinde katılacağın davette oldukça şaşırabilir, beklemediğin kişilerle bir araya gelebilirsin.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün üzerinde düşündüğünüz finansal hareketleriniz için ideal bir gün. Bazı değişimler yapmak, varlıklarınızı farklı koşullarda değerlendirmek size kârlı bir yükseliş sağlayabilir. Tüm bunları yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar olabilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerde dikkatli olmanızda fayda var.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oldukça iyi hissedeceğiniz bugünlerde keyfinizi arttıracak başka haberler de alabilirsiniz. Sosyalleşmek keyfinize keyif katacak.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uçuk fikirlere kapılmak, kurduğunuz hayallere takılmak çok olası. Yanlış anlaşılmalara çok müsait bir gün olduğundan mesajları yorumlarken daha objektif olmaya çalışın. Sahnede olmak, alkış toplama isteğinizi tatmin etmek için yeni projelere başlayabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda asla yanılmıyorsunuz. Doğru zamanda doğru yerlerde olmanız, aşkınızı daha da güçlü kılıyor. Kendinize güven duymanız, yapacağınız işler konusunda daha da başarılı olmanıza neden oluyor. Tereddütleriniz olmasın.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sizin için çok güzel ve romantik bir gün olacak. Kariyerinizde başka bir yol izlemeyi düşünüyorsanız, bugün elinizdeki seçenekleri değerlendireceksiniz. Modunuzu düşüren insanları hayatınızdan uzaklaştırın.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tarzınızdan taviz vermeye hiç niyetiniz yok. Risklere karşı temkinli olmanız gerekiyor. Bugün, katılacağınız toplantılarda sabit ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Farklı fikirlerin konuşulduğu ortamlarda mümkün olduğu kadar tartışmalara girmek istemiyorsunuz. Bu sizi daha da çekici yapıyor.

14 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 41' 38" R
Ay
Yay
04° 51' 48"
Merkür
Koç
16° 00' 57"
Venüs
Koç
26° 16' 07"
Mars
Balık
26° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 51"
Satürn
Balık
16° 13' 45"
Uranüs
Boğa
22° 07' 45"
Neptün
Balık
28° 47' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 26"
Lilith
Başak
22° 54' 42"
True Node
Koç
15° 32' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:51

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>