Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çaba Gösteriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Evet, projenizin başlaması biraz zaman aldı. Bunun nedeni, yeterince konsantre olmamanız. Tek seferde birçokyapıyorsunuz, dolayısıyla da işler beklediğinizden daha yavaş ilerliyor. Uyum sağlama evresinde enerjinizi tek bir yöne odaklamanızı gerekiyor. Peki, hangi yöne?

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Kariyerini ilgilendiren geçici bir aksaklık sebebiyle yolunu kaybetmiş hissediyor olabilirsin. Aksaklığın sebebi bazı ekipmanlar olabilir. Kendini çılgına döndürme – bu geçici bir mesele, yakında çözülecektir. Kararlılığın, verimliliğin ve pratik yetilerin en kısa sürede aksaklığın giderilmesinde önemli yol oynayacaktır. Aslında gelecek konusunda oldukça pozitifsin ve bu enerji de uzun süre değişmeyecek gibi! Hiçbir sorunu bugün takma. Rahatla ve aile ile dostların eşliğinde günü geçir.Gruba getirdiğin taze havanın pek de hoş karşılanmadığı günlerden birindesin. Geçmişin intikamını alma planları oyuna giriyor. Kendini açıklamanı engelleyebilecek olan olumsuz güçlere teslim olma. Hangi yolu seçersen seç, başarıya ulaşmak için özgüvenini sürdürmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde bir filozof var. Bazen kendinizi etrafınızdaki insanları izleyen yaşlı bir ruh gibi hissediyorsunuz. Bir tarafınız her zaman bir şeyleri analiz ediyor ve olaylara daha geniş bir çerçeveden bakmaya çalışıyor. Bugün içinize yönelmek ve hayatınızda nasıl daha büyük bir denge elde edebileceğinizi görmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve egzersiz alışkanlıklarınız gibi temel konularda birtakım gelişmeler olabilir.

14 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde ilişkileriniz ve hayatınızdaki insanlarla ilgili değişen şartlar ve kendiliğinden gelişen durumlar olabilir. İlişkilerinizde anlayış veya uyum gerektiren durumlar karşınıza gelebilir.

14 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dalgın hallerinden dolayı bugün sakarlıklara açık olabilirsin. Ev işleri ile uğraşırken farkında olmadan birkaç eşyaya zarar verebilirsin. Haftanın yorgunluğunu üzerinden atmak için günü evde geçirmek isteyebilirsin. Eski dostlarını özlediğini fark edebilirsin. Farkında olmadan kalbini kırdığın kimselerin, gönlünü almak ve arayı düzeltmek için elinden geleni yapacaksın. Rutinlerine yenilerini eklemek için harekete geçiyorsun.

14 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük arıyorsunuz. Yeni birfikri kafanızda olabilir. Yoğun gündem ve sıkışmanız sizleri seyahat programı hazırlamaya itiyor. Bunun için ruhunuzu ve mental olarak kendinizi rahatlatacak yere yolculuk yapabilirsiniz. Gereken motivasyonu sağlamak için kafanızı boşaltarak geri dönmeye önem verin.

14 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda boşlukta ilerleyen Ay, bugün sizi daha dalgalı ve hassas kılmakta. Yön bulmak ve organize olmak zor. Olayları kendi akışına bırakın.

14 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli bir sürece girdiğinizi hissedebilirsiniz. Sosyal açıdan arkadaşlarınızla aranızda geçecek diyaloglar hususunda dikkatli olmalısınız.

14 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatının nasıl gittiği üzerine düşünmek her zaman kolay değil. Düşün ki, dünyada bir başınasın, seni engelleyecek veya bir şeyi yapman için zorlayacak herhangi bir güç yok. Hiç olmazsa ayda bir, hayatının böyle şartlar altında nasıl olacağı üzerine bir saat de olsa zaman ayırmaya çalış. Bu tarz etkinlikler, seni neyin engellediğini çözmene yardımcı olacaktır.

14 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, başkaları için nefes kesici olabilecek riskler alarak özgüveninizi doruklarda yaşayabilirsiniz. Kalbinizin sizi cüretkâr bir finansal veya kişisel hedefe doğru yönlendirmesine izin verin. İster kariyerinizde yeni fırsatlar peşinden koşmak isteyin, ister tutkulu bir aşka kendinizi bırakmak üzere olun, kalbinizin sizi olmanız gereken yere götürecektir.

14 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel konularda inatçı tavırlarınız var. Planlarınızı hızlı bir şekilde yaşama geçirme konusunda aceleci davranıyorsunuz. Hafızanızın güçlü yönlerini ortaya çıkaracak bir yapılanma içindesiniz.. Duygularınız ön planda.

14 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

14 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda daha farklı düşünceler içerisine girebilirsiniz. Önceliklerinizi tam olarak belirlemeyi başaramayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Kişisel sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı tamamen ortadan kaldırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte. Tercihleriniz konusunda daha dengeli olmaya çalışın.

14 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişkiye başlıyorsanız, ilişkinizi değerlendirmek için kendinize zaman tanıyın. Beraberliğin gelişimi için de acele etmemelisiniz. Aldığınız işaretler, bu ilişkinin iyiye gitmeyeceğini gösteriyorsa sürdürmeye çalışmayın. İşyerinizde yaşanan gerilimlerden uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Maddi alandaki kararları tek başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor.

14 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 17' 01"
Ay
Akrep
25° 55' 28"
Merkür
Koç
26° 30' 21"
Venüs
Balık
21° 45' 35"
Mars
Balık
05° 03' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 14"
Satürn
Balık
13° 18' 56"
Uranüs
Boğa
20° 40' 03"
Neptün
Balık
27° 48' 48"
Plüton
Kova
01° 49' 40"
Chiron
Koç
18° 48' 02"
Lilith
Başak
19° 48' 37"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>