Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yaptığın Yatırımların Karşılığını Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2020, Salı

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün aşk ve romantizmle ilgili konulara gelince biraz maceraperest hissedebilirsiniz. Hedefinizi yüksek tutun. Kalbinizi başkalarıyla bir araya getirdiğinizde, daha iyi olacaksınız. Sevdiğin birine cesur bir hamle yapmanın vakti geldi. Bu duruma karşı felsefi bir yaklaşım benimseyin, yanlış yolda olmadığınızı göreceksiniz.

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Gün ilerledikçe gerilim kokusu alabilirsin. Üzerinden atamadığın yorgunluk gittikçe yığılarak birikiyor gibi hissedebilirsin. Sana yakın birisiyle de tartışmaya girebilirsin. Ama bunun da bir nedeni var elbet. Durumdan, arkadaşınla aranı temizlemek ve yeni bir başlangıç yapmak için faydalan...Duygusal bir girdaba sürüklendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Bir şeyler aslında hiç de sizin değilken sizin oldukları yanılgısına düşmemeye dikkat edin. Elinizde hiçbir kanıt olmadan birisini hırsızlıkla suçlamaya kalkışmamanızda fayda var. Bu aralar ortalıkta dolaşan büyük miktardaki duygusal hassasiyet nedeniyle işleri dengede tutmak pek kolay olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin çoğunu halledebileceğiniz değil de eğlenip vakit öldüreceğiniz bir gün. Elinizdeki işlere ne kadar odaklanmaya çalışırsanız çalışın, döndüğünüz her köşede dikkatinizi dağıtacak bir şeyler göreceksiniz. Mesajlaştığınız bir kimse size espriler ve notlar gönderiyor ve arkadaşlarınız ise çıkacakları bir çeşit gezintiye sizin de katılmanız için başınızın etini yiyor olabilir. Teslim olun bari...

14 Nisan 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bilgisayarsız bir dünya hayal etmek zor. Teknoloji, mesleki hayatınızın anahtarı olmuştur ve gelecekte daha da önemli olacaktır. Teknolojik bir yenilik sonucunda gelirinizin bu yıl önemli ölçüde artmasını bekleyin. Geliştirmede bir rol oynayabilirsiniz. İyi beslenin ve dinlenin, çünkü yakında çok fazla enerjiye ihtiyacınız olacak.

14 Nisan 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında arkandan konuşulanları öğreniyorsun, çalışma arkadaşların ile problemler yaşayabilirsin. Evli bir koç burcuysanhayatında olan sıkıntıları eşine yansıtmaktan kaçınıyorsun, eşin tarafından taktir görmek hoşuna gidiyor. Yaptığın yüksek gelirli birkaç yatırımın geri dönüşünü bu günlerde alıyorsun, bu dönüş ekonomik olarak rahatlanmanı sağlayabilir.

14 Nisan 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili hedeflerinize yönelik önemli bir karar dönemine ilerliyorsunuz. Bunu pozitif anlamda güçlü bir değişime götürebilirsiniz. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

14 Nisan 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde çatışmacı bir tutum izleyebilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Akşam saatlerinde ciddi kararlar alabilirsiniz.

14 Nisan 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı duygusal gel gitler yaşayabileceğiniz ve duygularınızın yoğunlaşabileceği bugünlerde alıngan olmamaya dikkat etmelisiniz.

14 Nisan 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizden yaşça büyük ve olgun kişilerden alacağınız beklenmedik destekler hoşunuza gidebilir. Bunda akışla olan uyumlu ilişkinizin rolü büyük, duyduğunuz manevi huzur yeni kapılar açabilir ve bunları görmenizi sağlayabilir.

14 Nisan 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size ihtiyaç duyulduğunu hissetmekten mutlu oluyorsunuz. Ailenize ve dostlarınıza yardımcı olmak ve onların iyi olabilmesini sağlamak içinizi bugün huzurla dolduruyor olmalı.

14 Nisan 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor. İş hayatında sorumluluk duygunuzun ön planda olacağı bir gün.Hayatınızdaki otorite figürleriyle gerginlikler gündeme gelebilir. Ay'ın Jüpiter ile Plüton kavuşumunu tetiklemesi kariyer hayatında krizli durumlarla karşılaşmanıza sebep olabilir.

14 Nisan 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Nisan 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan sevginizin herhangi bir sınırı yokmuş gibi hissediyorsunuz. Ancak zaman zaman bunu göstermekte zorlanıyorsunuz. Karşı tarafın olduğu gibi kabul etmek sizin için oldukça zor. Bugün sırf canınız sıkıldığı için alışveriş yapmanız olası. Sonradan pişman olabilirsiniz.

14 Nisan 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün organize olduğun bazı işlerde oluşabilecek ani değişlikler nedeniyle planlarında daha esnek davranman gerekebilir. Gergin zamanların olabileceğinden kendini ifade etmek için kelimelerini daha özenli seçmelisin. Çalışmaların konusunda duyduğun endişe seni içten içe huzursuz etse de; çevrenden aldığın destekle enerjin yükselebilir.

14 Nisan 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 31' 01" R
Ay
Akrep
07° 01' 25" R
Merkür
Koç
16° 03' 15"
Venüs
Koç
23° 30' 42"
Mars
Balık
25° 02' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 48"
Satürn
Balık
16° 01' 14"
Uranüs
Boğa
22° 00' 12"
Neptün
Balık
28° 43' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 43"
Lilith
Başak
22° 39' 49"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>