Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hırslısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2021, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, muhteşem sarayları ziyaret edip sonsuz ve tamamen özgür ve zamansız bir aşkı tatmak için dünyanın dört bir yanına bir yolculuğa çıkma şansınız olabilir! Hatta belki Disneyland sizi bekliyor olabilir! Fakat şimdiye kadar tecrübelerinizden öğrendiniz ki, böyle şeyler sadece masallarda olur.

Bugün el işlerinde pratik olabilirsiniz. Çok sayıda küçük ev işleri yapabilirsiniz. Bunlardan bazılarını halletmeniz iyi olacak. Evde çalışıyorsanız, bazı eski eşyaları atmak veya gazeteleri geri dönüşüme yollamak isteyebilirsiniz. Bazı eski kıyafetleri bir ikinci el dükkanına götürün. Ayrıca oturup bazı faturaları ödeyebilirsiniz. Hesaplarınızı dengelemek ve şu anki para akışınızı takip ederek iyi hissedeceksiniz.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Güçlü bir burçsal enerjiye hazır ol. Şaşırtıcı sürpriz olaylarla karşılaşabilirsin. Yeni insanlarla ilginç şekillerde tanışıklıklar gerçekleştirebilirsin. Bu karşılaşmalar üzerinde oldukça büyük etkiler bırakabilir; en derin inançlarına dokunabilir.İlk başta yüzeysel bir ilgi duyacaksındır; sonrasında adeta fethedileceksin. Birkaç küçük çatışma yaşanan olaylarla beraber vuku bulabilir. Koşuya çıkıp kafanı boşaltsan fena olmaz!Kendi kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. Başkaları sizden ilgi bekleyebilir ve halletmeniz gerek kendinizle ilgili işler olmasına rağmen onlara tavsiyede bulunup yardımcı olmanızı isteyebilirler. Bugün kendi sorunlarınıza eğilin. Gerekirse biraz bencil olun ve kendi ihtiyaçlarınızı sakın ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzlaşmaya varmak istemediğiniz bazı ailevi anlaşmazlıklar içinde kalabilirsiniz ve tüm bu biriken aşırı stresi atmak ve kendinizi bu durumdan kurtarmak için başkalarına sürekli bağırmak isteyebilirsiniz. Ama tüm bu olayların ardına gizlenmiş bir takım faydalı şeyleri gözden kaçırmamak için dikkatli davranın. Oralarda bir yerlerde gizlenmiş bir hazine olabilir. Sinirlenmek yerine gözlerinizi dört açın!

15 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaratıcı işlerle ilgilenebilir, geleceğiniz üzerine kafa yorabilir, merak ve beklenti içerisinde olabilirsiniz. Fırsatları fark etmeye, karşınıza gelen durumları değerlendirmeye çalışın.

15 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda hırslı olabilir ve kendi sınırlarını zorlamak isteyebilirsin. Sürekli olarak bazı soruların cevaplarını aradığını fark edeceksin. Aile içerisinde çözümlenememiş miras konuları yeniden gündeme geldiğinde, düşüncelerini ifade etmekten çekinmeyeceksin. Kendi işinin sahibi olan bir Koç burcuysan, yenilikçi fikirlerin ile farkını ortaya koyacaksın.

15 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki bazı insanlarla yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Bitişler sizi korkutmasın, sizi hak eden insanlarla karşılaştığınızda kararınızın ne kadar doğru olduğunu fark edeceksiniz. Yenilenmekten korkmayın.

15 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde daha dışadönük enerjiniz olabilir. Duygularınızın hepsini biranda ifade etmek isteyebilirsiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni partner adayları ile tanışarak kendilerini ön plana çıkartabilirsiniz. Uygun şartlar altında fikirlerinizi özgürce sergileyebileceksiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın ilişkilerinizle ilgili ani kararlar almamaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Geçmişte yaşanmış ve canınızı sıkmış bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Bu defa hızlıca harekete geçmek isteyen yönünüzü biraz frenlemenizde fayda var, gemileri yakmayın.

15 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizi etkileyecek yanlışlarına takılmamaya çalışın. Son zamanlarda yakınlarınızı etkileyecek olaylara şahit olmuş ve kendinizi olayın içinde tutmak zorunda hissediyor olabilirsiniz fakat sözleriniz ve davranışlarınız olayın akışını değiştirmeyecekse tarafsızlık en iyisi olacaktır.

15 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Kararlarınızı verirken maddi konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.

15 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

15 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte daha fazla zaman geçirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız, bir uzmandan destek almayı deneyebilirsiniz. Hayatınıza eğlenceli bir şeyler ekleyeceksiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kimse sizin fikrinizi değiştiremez. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyorsunuz. Bugün, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz

15 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 35' 33" R
Ay
Akrep
20° 38' 58" R
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
24° 52' 24"
Mars
Balık
25° 53' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 07"
Satürn
Balık
16° 07' 27"
Uranüs
Boğa
22° 03' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 32"
Lilith
Başak
22° 47' 10"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>