Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değer Veriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün, size özgü bir gün. Tam anlamıyla bir hayalperestsiniz ve bugünün gezegen enerjileri, kişiliğinizin bu yönünü ortaya çıkarıyor. Bu sizin için harika bir durum fakat biraz dikkatiniz dağılabilir. Yapabiliyorsanız, işleri veya projeleri ertelemeye çalışın ve bunun yerine ortaklığınıza odaklanın!

Önümüzdeki bu gün sizin için oldukça sessiz bir gün olacak. Bugün evde ya da işte bir görev için kendi boyunduruğunuz altında çalışacaksınız ve akşama kadar da devam edeceksiniz. Birisi sizi ara vermeye ikna etmeye çalışırsa, ona karşı direnmek hiç de zor olmayacak. Bugün, içgüdülerinizi takip etmeniz, zihninizi ve gözlerinizi odaklı tutmanız gereken bir gün.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Sınırlayıcı güçlerle çatışman gerekebilecek bir gün. İçsel olarak, duygularına dair kendine bir huzur alanı yaratmalısın. Sen ve diğerleri arasındaki uzlaşamamayı çözebilecek bir ara bulucu öğe ara. Özgürlük ve bağımsızlık için fırsatlar seni bekliyor. Biraz garip ve geleneksel olmayan yollar arayabilirsin.Kendinizi aşırı halsiz ve tembel hissedebilirsiniz. Genelde kendinize dinlenme hakkı tanımıyorsunuz ama en azından bugün dinlenin! Bazen oradan oraya koşarken kendinizi haddinden fazla zorluyorsunuz. Bugün gerçekten izin gününüz olsun çünkü artık bunu hak ettiniz. İzin günü, ufak tefek işleri halletmek, ev işlerini yapmak ya da diğerlerinin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek anlamına gelmiyor tabi. İzin günü, kitap okuduğunuz, dinlendiğiniz ve huzurlu hissettiğiniz minik bir tatil demek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnisyatif almakta tereddüt ediyor olabilirsiniz. Büyük bir hamle yapmadan önce olayların gidişatını görmeyi tercih edebilirsiniz. Sebebinden tam olarak emin olmasanız da girişimleriniz bir şekilde engellenmiş. Sezgilerinize güvenip her şeyi çok fazla sorgulamamak en iyisi olacak. Kestirme diye uçurumun kenarından yürümek yerine bildiğiniz, güvenli ama uzun yolu tercih edin.

15 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birkaç hafta önce başlayan büyük meditasyon döneminiz sona erdi, tekrar gerçek dünyaya dönme zamanı! Şimdi günlük yaşamda nasıl çalışacağınızı test etmelisiniz. Değişiklikle yapabilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınla ilgili neyin önemli neyin önemsiz olduğunu daha rahat görmeye başlıyorsun. Duyarlı yaklaştığın her olay solgunlaşmanı sağlıyor. Kardeşine yahut çok yakın birine maddi destekte bulunabilirsin. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, işinde bazı yeniliklere gidebilirsin. Evli ve çocuk sahibi bir Koç burcuysan, bugün çocuklarınla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsin.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınıza dair yeni bir romantik gelişmeler söz konusu olabilir. İlişkisi devam edenler güzel bir karar alabilirken yalnız olanlar yeni bir aşka ve tutkuyla yelken açabilirler.

15 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen konuları açığa çıkarmak için aşırı özgüven içinde olabilirsiniz. İşlerinizin tamamlanması için sabırsızlık gösterebilirsiniz. Tartışmalara girmemek için sakin kalmakta fayda var. İlişkileriniz bugün ince bir çizgide, sıkıntı yaşamamak için akışta kalmaya dikkat edin. İç sesinizi dinleyerek yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ikili ilişkiler hususunda beklenmedik dedikodular gündeme gelebilir. Öfkelenmeniz yanlış anlaşılmaktan kaynaklı olabilir. Sakin olmaya özen gösterin.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki insanların agresif davranmasından şikayetçi olabilirsiniz. Ancak sabırlı olmalısınız. Sakinleşmek için müzik dinlemek de iyi bir alternatif olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Psikolojiniz ve bilinçaltınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Kendinizi dinleyebilir, geçmiş kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Gizli kalmış konulara olan ilginiz artacaktır.

15 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşsiz arayan ya dadeğiştirmek isteyen Koçlar, özellikle de mesleği yaratıcı olmalarını gerektiriyorsa, çok şanslı olacaktır. Sevgi ve parayı yöneten gezegen Venüs, bugün arkanızda. Günün sonunda bir miktar gelir bekliyoruz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbi boş olanlar için olumlu bir gün.Uzun süredir beklediğiniz ilişkiyi yakalama şansınız var. Çekici yönünüzü dikkat çekecek bir şekilde ortaya koyacaksınız. Kalbi dolu olanlar daha dikkatli davranmalılar. Sahiplenme duygularının oldukça yoğun olması nedeniyle partnerlerini üzebilirler. Bugün, tartışma ortamı yaratmaktan kaçınmalıdırlar. İşinizde performans sergileyeceğiniz bir gün içindesiniz. Yapacağınız her işin altında güçlü bir planlama yeteneği yatıyor. Ele aldığınız her konuyu sonuna kadar bireysel bir şekilde takip ediyorsunuz. Çevrenizde sizi bencillikle suçlasalar bile aldırmamayı öğrendiniz. Bugün, bel kaslarınızı zorlamamalısınız.

15 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 04' 44" R
Ay
Boğa
03° 38' 45" R
Merkür
Koç
21° 04' 43"
Venüs
Boğa
09° 27' 06"
Mars
Koç
05° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 53"
Satürn
Balık
17° 09' 14"
Uranüs
Boğa
22° 44' 31"
Neptün
Balık
29° 06' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 22"
Lilith
Başak
24° 05' 55"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>