Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Daha Çok Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Eğer kariyeriniz veya çalışmalarınız sırasında, bazı araştırmalar yapmaya veya ticarete atılmaya karar verdiyseniz, önümüzdeki gün altın fırsatları içerecek. Ama ne olduğunu kontrol etmeye çalışmayın ve karşılaştığınız insanları büyülemek için bir maske kullanmayın, neyseniz o olun. Spontane hareket edin ve sezgilerinize güvenin. Bugün amaçlarınız için sezgileriniz hizmetinizde olacak!

İşlerin nasıl geliştirileceği konusunda her zaman bir fikriniz var. Şu andayerinizde işleri nasıl düzelteceğiniz konusunda da bir çok fikriniz olabilir. Bilgisayarınızda çalışırken sistemdeki bazı hataları keşfedebilirsiniz. Ya da personeliniz arasında bazı iletişim problemlerini fark ediyor olabilirsiniz. Sadece gözlerinizi açık tutun ve şimdilik bunları gözlemleyin. Muhtemelen bunu tartışmak için en iyi gün bugün değil.

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Ciddi meselelerle uğraşacak halin olmayabilir. Günün enerjisi, seni yaratıcı hayal gücünü keşfetmeye yöneltiyor. Bilgisayarlar, arabalar veya sanat gibi tutkularını düşünürken kendini bulacaksın. En sevdiğin hobinle uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini unutacaksın. Kendi ilham denizinde dolaş.Odaklanın ve harekete geçin. İçinizde kendi kendine çözülmeyecek derece şiddetli bir çatışma var. Durumu düzeltmek için, enerjinisi köklemeniz ve trenin istasyondan çıkış yapmasını kendiniz sağlamanız gerekecek. Hareketi başlattığınız anda, meselelerin çözüme kavuşması muhtemeldir. İlk başta olaylar öyle olmayabilir ama, başlamadığın sürece asla bilemezsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir girdaba sürüklendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Bir şeyler aslında hiç de sizin değilken sizin oldukları yanılgısına düşmemeye dikkat edin. Elinizde hiçbir kanıt olmadan birisini hırsızlıkla suçlamaya kalkışmamanızda fayda var. Bu aralar ortalıkta dolaşan büyük miktardaki duygusal hassasiyet nedeniyle işleri dengede tutmak pek kolay olmayabilir.

15 Nisan 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi beklenmedik bir şekilde meşgul bulabilirsiniz. Günü evinizi toparlayarak ve yeniden düzenleyerek geçirmeyi planlamış olabilirsiniz. An ca bir arkadaşınız yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyebilir. Vites değiştirmek zor olabilir, ancak günün sonunda yardım edebileceğiniz için mutlu olacaksınız.

15 Nisan 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine daha çok dikkat etmeye başlıyorsun, sağlığını korumak adına önlemler alabilirsin. Özel hayatında birtakım hareketlilikler yaşanıyor, geçmişte kalan biri ile tekrar iletişime geçebilir eski samimiyetini yakalayabilirsin. Sürekli yaptığın fikir değişiklikler etrafındaki insanları sana uyum sağlamasını zorlaştırabilir. İş hayatını belli bir plan ve programa sokmak istiyorsun.

15 Nisan 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşantınızda ya da dostluk ilişkilerinizde güzel gelişmeler içinde olabilirsiniz. Bilinçsiz duygularınızı farkındalığınız yüksek bir şekilde yeniden yapılandırabilirsiniz. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

15 Nisan 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

15 Nisan 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza bir takım yenilikleri almak için çaba göstermeniz gerekse de başarılı olacaksınız. Hayatınızın belli alanlarında kaybetmeyi öğreneceğiniz...

15 Nisan 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Nisan 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şehir dışında yaşayan bir sevdiğiniz bugün sizi arayabilir. Sesini duyduğunuz anda “Keşke yanımda olsaydı!” diye düşünmeye başlayacaksınız. Hayatınızdaki önemli değişiklikleri bu kişiyle paylaşmak için güzel bir fırsat olacak.

15 Nisan 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat ediyor. Sosyalleşmek isteyeceğiniz, yalnız kalmaktan keyif almayacağınız bir gün var önünüzde.Ay ile Uranüs arasındaki sert etkileşim arkadaş çevrenizden alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor. Maddi konularda temkinli hareket etmelisiniz.

15 Nisan 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

15 Nisan 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal medyada ve çevrenizde duyduklarınızdan çok çabuk etkileniyorsunuz. Sosyal medyada gördüğünüz her şey gerçeği yansıtmıyor. Kimsenin mükemmel bir ilişkisi ve hayatı yok. Kendinizi ve ilişkinizi başkalarının gösterdiği sahte hayatlarla kıyaslayıp üzülmemelisiniz.

15 Nisan 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün sabah saatlerinde çalışma hayatınla ilgili işleri ertelemen gereken bir zaman diliminde olduğunu bilerek eylemlerini ötelemelisin. Öğle saatlerinden sonra işlerini titizlikle planlayabilir ve kusursuz bir performans sergileyebilirsin. Ancak yine de işlerinin kaplumbağa hızında ilerlemesi sabrının denendiğini hissettirebilir.

15 Nisan 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 40' 22"
Ay
Akrep
18° 17' 41"
Merkür
Koç
26° 13' 23"
Venüs
Balık
20° 59' 44"
Mars
Balık
04° 35' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 24"
Satürn
Balık
13° 14' 42"
Uranüs
Boğa
20° 38' 20"
Neptün
Balık
27° 47' 25"
Plüton
Kova
01° 49' 05"
Chiron
Koç
18° 45' 52"
Lilith
Başak
19° 44' 30"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>