Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yardımlaşmayı Seviyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 80%

Hayattaki diğer sorumluluklarınız sizi gün boyunca sevdiklerinizden uzak tutabilir. Bu gece için planlarınız varsa (veya yoksa bile) bunu oldukça iç karartıcı bulabilirsiniz. Sevgiliniz nerede? Siz deli gibi çalışırken o alemlere akıp eğleniyor mu? Böyle düşüncelerle kendinize işkence etmeyin.

Bugün, mücadeleniz başkalarıyla daha iyi çalışmayı öğrenmek olabilir. Çok bağımsız olma eğilimindesiniz ve genelde projeleri yalnız yönetmeyi tercih ediyorsunuz. Fakat bugün takımınıza daha fazla odaklanmanız gerekecek. Elinizdeki konu hakkında daha fazla bilgiye sahip birarkadaşınız olabilir. Onlardan tavsiye istemekten ve yaptıklarınızla onlara dahil olmaktan il korkmayın. Ortak çalışma bugün hayatınızı kolaylaştıracak!

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

Müthiş miktarda bolluk bereket dolu bir gün; ve sen de bundan yararlanmalısın. Kendini karanlıktan aydınlığa olumlu bir davranışlar serisiyle çıkarken bulacak; yeni zorluklara karşı hazırlıklı hissedeceksin. Kilit nokta ise günlük, küçük tatsızlıkların, rutinle ilgili problemlerin ve duygu değişimlerinin seni aşağıya çekmesine izin vermemek. Uzun vadeli düşünme zamanı. Sana bereket ve parlak bir gelecek sunan tutkulu enerji dalgasını yakala.Farklı kültürlere ve düşüncelere açık olmayı dene. Başka fikirler düşünmeye sıra gelince kendini hemen kapatma. Bu senin için kolay olan yol çünkü sana saklanma şansı tanıyor. Toplumda olan biteni merak konusu edin. Sonrasında fikirlerin değer bulacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. Başkaları sizden ilgi bekleyebilir ve halletmeniz gerek kendinizle ilgili işler olmasına rağmen onlara tavsiyede bulunup yardımcı olmanızı isteyebilirler. Bugün kendi sorunlarınıza eğilin. Gerekirse biraz bencil olun ve kendi ihtiyaçlarınızı sakın ihmal etmeyin.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili destekler ve ilaç tedavileri alabilirsiniz. Gün içinde seçim yapacağınız, karar vereceğiniz konular olabilir. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki arkadaşlarınla çalışma uyumun gözlerden kaçmıyor. İnsanlarla yardımlaşmayı seviyor, sürekli paylaşımlarda bulunuyorsun. Bir kuruluşun yardım projelerinin içerisinde yer almayı düşünebilirsin. Kariyerine yön verecek gelişmeler bugün karşına gelebilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinle yaşadığın fikir ayrılıkları seni olumsuz etkileyebilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yalnızlık duygusunu biraz fazla hissedebilirsiniz. Duygularınızı paylaşmak istediğiniz insanları bulmakta zorlanmanız yalnızlığınızın boyutunu gözler önüne seriyor. İçsel sıkışmalarınıza neden olan bu durumu artık sonlandırmalısınız. Kendinizi yeniden şekillendirmeniz gereken bir zaman dilimi. 

16 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız durumlar olabilir. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zevkinize uygun bir kitap ya da film ile baş başa vakit geçirmek size iyi gelebilir. Sosyalleştikçe herkese sevginizin arttığını göreceksiniz. Huzurlusunuz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

16 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konfor alanınızı aşmaya, yeni fikirlere şans vermeye gönüllü olmasanız dahi kendinizi böyle bir durumun içinde bulabilirsiniz. Akıntıya ters kürek çekmek şimdiye kadar işe yaramamışsa bundan sonra da yaramayacaktır.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizde kuracağınız sağlam dostlukların ileride yararını göreceksiniz. Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Bugün yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi yalnız hissederseniz, aile bireylerinizden veya arkadaşlarınızdan destek isteyin. İş yerinizde çok yaratıcı olacaksınız ve başarılı çalışmalara imza atacaksınız. Aklınızda cevabını bilmediğiniz bazı sorular var.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çekiciliğinizi kullanmak için daha ne bekliyorsunuz? Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Bugün, planlarınızı hiç kimseyle paylaşmamaya çalışın. Yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen kişiler olacaktır. Onları geri çevirmeden önce dinlemelisiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 49" R
Ay
Yay
05° 07' 07"
Merkür
Koç
16° 01' 03"
Venüs
Koç
26° 17' 36"
Mars
Balık
26° 46' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 08"
Satürn
Balık
16° 13' 52"
Uranüs
Boğa
22° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 30"
Lilith
Başak
22° 54' 50"
True Node
Koç
15° 32' 09"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>