Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sporunu Hafifletebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizle özel bir zaman geçirebilirsiniz. Günün enerjisi sizi eğlenceli bir ruh haline sokabilir. Onunla hayvanat bahçesine gitmek isteyebilirsiniz. Hayvanlarla konuşmaktan zevk alacaksınız. Ya da manzarası olan bir yere doğru uzun bir yolculuk yapabilirsiniz. Her zamanki rutininizde sıkışıp kalmayın. Eğlenceli bir şeyler yapın ve sevgilinizle ilişkinizi kutlayın.

Bugün tartışmalara kapılmak kolay olabilir, bu yüzden barışçıl bir tutum sürdürmek için çalışmak isteyeceksiniz. Eserlerinizde bazı kötü niyetli irade yaratabilecek eserlerde bazı değişiklikler olabilir. Gelecekle ilgili olumsuz sonuçlara varmak istemezsiniz. Muhtemelen, herkes ayarlandıktan sonra işler yoluna girecektir. Bu yüzden başkalarının olumsuzluğunun sizi tutukularınızdan uzak tutmasına izin vermeyin.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Bazen bazı insanlara bakıp onların nasıl hissettiğini görebilirsin. Tabi bu senin için pek geçerli olmuyor. Koçlar, yapı olarak, hislerini saklarlar ve hayatlarındaki insanlar için onları çözmek gerçekten zordur. İşte bu yüzden duygularını göstermen önem taşır. Eğer insanlardan, hislerini yüzüne bakıp anlamalarını bekliyorsan bu gidişle sonsuza dek beklersin.Bugün pek bir şey yapmak istemeyebilirsin. Yine de, yapmak istesen de istemesen de, bil ki seni çağıran görevler yığınına girişmiş olman önemli. İşleyen bir saat olduğunu unutma. Göreceksin ki, küçük da olsa bir işi zamanında yetiştirmek için disiplinli bir şekilde çalışmaya başladığında, bu girişim ile birlikte diğer görevler, ilkinin hemen ardından kendiliğinden tamamlanmaya başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok büyük sükse yapabilirsiniz. Doğuştan gelen bir performans yeteneğiniz var ve bugün yapacağınız gösteri ortama damgasını vurabilir. Bir toplantıya dramatik bir hava ile girebilir, ateşli konuşmanızla dinleyenleri mest edebilirsiniz ya da dinamik ifade biçiminizle birilerini etkileyebilirsiniz. Bugünün yıldızı sizsiniz ve nereye gitseniz hayranlık toplayacaksınız. Sahne ışıklarının tadını çıkarın!

16 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğinize yönelik adımlar atabilirsiniz. Karşınızdaki insanların düşüncelerine, tepkilerine daha çok önem verebilir, içten içe karşınızdaki kişilerden etkilenebilirsiniz. Kendi isteklerinizle toplumun sizden beklediklerini ayırt etme zamanı.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Korkularının üzerine gitmekte artık daha cesur davranıyorsun. İlişkisi olamayan bir Koç burcuysan karşı tarafa duygularını belli eden bir adım atabilirsin. Aldığın yanıt seni tatmin eder nitelikte olabilir. Hayatının bir parçası olan sporunu hafifletmeyi düşünebilirsin. Bu durum ideal kiloya ulaşmanın verdiği rahatlık olabilir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir eğitim hayatına başlamak istiyor olabilirsiniz. Hayatınızda değişiklik yapmak ve heyecan katmak adına sizin tarzınıza uymayan bir alanı seçmeniz tutkularınızı hayata geçirecektir. Sosyal çevrenizde güzel işlere bugün imza atabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keşfetme ve özgürleşme isteği içinde yolculuklara çıkmak isteyebilirsiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olacaktır. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. İş hayatınızda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu. Gününüz hareketlenecektir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyaç fazlası alışverişe karşı kendinizi durdurmalısınız. Uzun yoldan gelen misafirleriniz olabilir ve bu durum da sizlere huzurlu hissettirebilir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal paylaşımlarınızla hareketli bir hafta başı sizi beklerken, duygularınızı, düşüncelerinizi uzaktaki hatta tanımadığınız kişilerle dahi paylaşmak zor olmayabilir. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz, ancak bu hareketliliği kontrol etmek için çaba sarf etmelisiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rahatlamaya çalışın ve olabildiğince azyapın. Herkesin ara sıra biraz dinlenmeye ihtiyacı vardır!

16 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yay burcunda seyahat edecek.Uzaklaşma isteği duyabilir, farklı kültürlere ve inançlara merak sarabilirsiniz. Venüs ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerde dengeyi kurabilmenin önemine dikkat çekiyor. Bugünlerde yakın bağlantılarınız aracılığıyla yeni birfırsatı yakalayabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissetmiyorsunuz. Parasal sıkıntılarınız çok yakında sona erecek ve rahatlayacaksınız. Güvenilir ve neşeli bir arkadaş grubuna katılacaksınız.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı sevgilinize empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltabilir. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya çalışın. İş yaşamınızdaki memnuniyetsizlik gözünüzü günden güne korkutuyor. Bugünlerde deneyimli, sağduyulu kişilerle iletişim içinde olmaya çalışın. Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz beklenmedik giderlerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

16 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 13" R
Ay
Balık
21° 53' 23"
Merkür
Koç
18° 58' 22"
Venüs
Boğa
05° 56' 42"
Mars
Koç
02° 49' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 46"
Satürn
Balık
16° 55' 14"
Uranüs
Boğa
22° 34' 39"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 59"
Lilith
Başak
23° 46' 59"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>