Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Arkadaşların Tarafından Destekleniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Ruh eşinizle karşılaşabilirsin. Belki de gerçekten sizinle aynı frekansta bir kişi arıyordunuz. Ya da aradığınız, sadece size destek verecek eğlenceli ve iyi bir arkadaş. Belli bir enerjisi olan insanlara kulak verin. Bir sohbete başlamak ve birini yakından tanımak isteyebilirsiniz. Utangaçlığınızın yeni bir arkadaşlık kurma yolunda bir engel oluşturmasına izin vermeyin.

Arkanıza yaslanıp ve çalışmanızın başkasına kredi vermesine izin vermeyin. Sahne arkasında özenle çalışıyor olabilirsiniz ve şimdi yaptığınız şey için başkası övgü alıyor olabilir. Adil davranıldığından ve hak ettiğin dikkati aldığınızdan emin olun. İş yerinde insanların kuvvetli istekleri zor olabilir, bu nedenle ihtiyacınız olanı söylemek için gözünüzü karartmanız gerekebilir. Güçlü olun ve başkalarının sizi onlardan daha az bir şey olduğunuzu düşünmelerine izin vermeyin.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Eski ve modası geçmiş fikirlerden kurtulman sana yeni hedeflere, konseptlere ve arkadaşlara giden yollar sunacak. Grup aktiviteleri bu dönemde özellikle önem kazanıyor. Özellikle de hümanist ve spiritüel idealler kendini gösterecek. Tek eksi yön ise; kendini biraz yavaşlatman gerekmesi. Enerjin şu an güçlü olabilir ama kısa sürede sönecek. Kendine dikkat et ve tutkularının seni tüketmesine izin verme.Oldukça uzun bir süredir içinde yaşadığınız kavanoz bugün tuzla buz olacak. Çok büyük hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz fakat bunların sizi ringin dışında itmesine izin vermeyin. Elinizden geldiğince büyük resme odaklanın. Toplantıya gitmek için yapılan seyahatlerin ve eğlenceli aktivitelerin yeniden planlanabileceğini, ve sizin de bunları yeni günlerinde dört gözle bekleyebileceğinizi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi aşırı halsiz ve tembel hissedebilirsiniz. Genelde kendinize dinlenme hakkı tanımıyorsunuz ama en azından bugün dinlenin! Bazen oradan oraya koşarken kendinizi haddinden fazla zorluyorsunuz. Bugün gerçekten izin gününüz olsun çünkü artık bunu hak ettiniz. İzin günü, ufak tefek işleri halletmek, ev işlerini yapmak ya da diğerlerinin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek anlamına gelmiyor tabi. İzin günü, kitap okuduğunuz, dinlendiğiniz ve huzurlu hissettiğiniz minik bir tatil demek.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi tam olarak ifade etmek zor olabilir. Bir şekilde kelimeler istediğiniz kadar net çıkmıyor. Güçlü duygular ön plana çıkıyor. Güzel, temiz evinizde barınıyor olsanız bile, böyle çamurlu bir yüzeyde sağlam bir zemin bulmakta zorlanıyormuş gibi hissedersiniz. Kendinizi bir şey yapmanın tek yolu ile sınırlamayın. Sabır şimdi önemli bir erdemdir. Devam etmeden önce her şeyin netleşmesini bekleyin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklında tasarladığın projelerde arkadaşların tarafından destekleniyorsun. Gelecekte gerçekleştirmek istediğin planların ile ilgili birikim yapmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan uzun zamandır onunla konuşmaktan çekindiğin konuları konuşabilirsin. Bu konuşma, günün geri kalınında zihinsel rahatlamanı sağlıyor. Sorunları konuşarak halletmeyi sevmeye başlıyorsun.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizle hesaplaşmalar yapın ve içsel olarak duygularınızın gücüne inanın. Ruhsal bir bakış açısı kazandığınızda ve olayları içinizde tek başınıza değerlendirdiğinizde doğru karar verebilirsiniz. Bugün bu durumu değerlendirin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay belirsizliklere işaret ediyor. Bugün biraz sabırlı olmak ve fazla iddialı davranmamak gerekiyor. Duygusal açıdan geçmişten kaynaklanan koşullar ağır basmakta.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda güzel başlangıçlara vesile olacak durumlar söz konusu. Fikrinizde oluşacak belirgin değişiklikler arayışınızı ve baktığınız yeri de değiştirebilir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Manevi konulardan keyif duyacağınız bir gün olabilir. Hayatın akışına kendinizi bıraktığınıza ruhen anlaştığınız, kalben yakın hissettiğiniz kişiler size daha yakın gelebilir. Sezgilerinizin gücü ile başkalarına yol gösterebileceğiniz bir gündesiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün farklı durumlara adapte olabilme yetiniz sizin için faydalı olsa da başka insanların sizi kıskanmasına sebep olabilir. Bu durumlarda mantıklı davranmaya çalışın.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Balık burcunda seyahat etmeye devam edecek. İçe dönük bir gün olacaktır, geçmiş kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.Psikolojik destek alabilir, kendinizle ilgilenebilirsiniz. Ay'ın Neptün ile kavuşumu ruhsal çalışmalar için destekleyici olacaktır.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sorunları eskisinden daha hızlı ve daha iyi çözebilirsiniz! Geçmişten gelen bazı duygusal problemleri geride bırakmalısınız. İyi bir serveti yöneten ve size iyi enerji gönderen Jüpiter ile bugün yatırım yapmak için harika bir gün

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 47' 03" R
Ay
Koç
29° 11' 07" R
Merkür
Koç
20° 49' 51"
Venüs
Boğa
09° 04' 37"
Mars
Koç
04° 46' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 35"
Satürn
Balık
17° 07' 46"
Uranüs
Boğa
22° 43' 27"
Neptün
Balık
29° 05' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 22"
Lilith
Başak
24° 03' 54"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>