Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Farklı Bir Bakış Açın Var Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 30%

Bazen inatçı oluyorsunuz! Sorunları kendi yolunuzla halletmeyi seviyor ve başkalarından yardım istemekten nefret ediyorsunuz. Ancak, endişeleriniz veya zorluklarınızı sevdiklerinize açtığınızda işler sizin için çok daha kolay olabilir. Belki de evinizde üzerinde çalıştığınız fiziksel bir proje var. Bunu tamamlamanıza yardımcı olacak bazı insanlara ihtiyacınız olabilir. Gururu bırakın ve yardım isteyin!

Endişenizden çok uzak bir şekilde, yeni döngünün yeni başlangıcı için durumlar parlak ve cesaret verici. Enerjiyle doldurulacaksınız. Yakın zamanda başlattığınız kariyer planlarını güçlendirmeye özellikle dikkat etmelisiniz. Son birkaç ay içinde meslektaşlarınızdan veya ailenizden biraz uzakta olmanız halinde, şimdi sizin yokluğunuzu telafi etme zamanıdır.

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Biraz unutkan olabileceğin bir gün. Detayları hatırlamakta zorlandığını fark edebilirsin. Gün boyunca ihtiyacın olacak adres ve telefon numaralarını not al. Ayrıca anahtarlarının ve cüzdanının yanında olduğundan emin ol. Günün enerjisinin dikkat dağıtma etkisi olacak. Eşyalar bir yerlerde unutulabilir ve unutulan yer hatırlanmayabilir. Yavaş ve sakin ol. Odağını yitirmemek için elinden geleni yap.Bilinçli bir şekilde olmasa bile insanların hareketlerini kontrol edebileceğinin farkına var. Senin baskına karşılık insanların duygusal bir takım şeyleri yüzüne karşı patlatacığı günlerden biri bugün. Başkalarının davranışları hakkında sorumluluk alman gerekiyormuş gibi hissetme. Kendi zor zamanlarınla yeterince uğraşıyorsun zaten.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Odaklanın ve harekete geçin. İçinizde kendi kendine çözülmeyecek derece şiddetli bir çatışma var. Durumu düzeltmek için, enerjinisi köklemeniz ve trenin istasyondan çıkış yapmasını kendiniz sağlamanız gerekecek. Hareketi başlattığınız anda, meselelerin çözüme kavuşması muhtemeldir. İlk başta olaylar öyle olmayabilir ama, başlamadığın sürece asla bilemezsin!

16 Nisan 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün teknik hatalar ve arızalar günü olabilir. Sinir bozucu bir durum ancak bu durumda gülmekten başka elnizden bir şey gelmeyeilir. Bilgisayardan çamaşır makinesine dokunduğunuz her şey bir sıkıntı oluşturabiir. Her şey düzene girene kadar başka şeylerle uğraşmanın yolunu bulmalısınız.

16 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı fikirlere sahip olman etrafına farklı bir bakış açısıyla bakmanı sağlıyor, bu durumhayatında çalışma arkadaşlarının göremediği eksiklikleri senin görmene neden olabilir. Evli bir Koç Burcuysan evliliğin ilehayatın arasında denge kurmak istiyorsun, evliliğinde ihmal ettiğin sorunları çözüme kavuşturmak isteyebilirsin. Evine yeni teknolojik ürünler alabilirsin.

16 Nisan 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni hedefler belirlemek isteyeceğiniz ve yeni insanlarla faydalı bağlar kuracağınız bir gündesiniz. Unutmayın her daim parçada bütünü görebilmek başarı getirir. Bunun için gayret gösterin. Tedbirlerinizi unutmayın ve mümkün oldukça evinizde kalın.

16 Nisan 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindekitemponuz ilerleyen zamanlarda azalabilir. Sosyal konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla daha fazla iletişim de olmak keyfinizi yerine getirecektir.

16 Nisan 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve çalışma hayatınızda olumlu sonuçlar doğuracak kişilerle bir arada bulunmak vizyonunuzu genişletebilir. Gün ortasında fazla sorumluluk almamaya...

16 Nisan 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yeni tanımaya başladığınız biri sizi etkiliyor ama buna rağmen tedirgin olduğunuz bir konu var. Onu tanımak için kendinize biraz daha zaman tanıyın. İşle ilgisi olmayan bir konuyaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. Konuyla ilgili kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz. Önemsemediğiniz bazı küçük harcamalar bütçenizdeki deliği bir hayli büyüttü! Biraz daha sakınarak harcamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.

16 Nisan 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işleriniz çok yoğun olmalı. Planlı bir şekilde hareket etmezseniz bazı şeyler atlayabilirsiniz. Sakin ve düzenli bir şekilde çalışmaya özen gösterin.

16 Nisan 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcundaki seyahatine devam edecek. Sosyal çevrenizle ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gün.Arkadaşlarınızla online görüşmeler yaparak sosyalleşme isteğinizi giderebilirsiniz. Yaşam amaçlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirebilir, hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz.

16 Nisan 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

16 Nisan 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki bir arkadaş gurubunuzun hakkınızda konuştuğuna dair duyumlar alabilirsiniz. Bu sizi ne kadar çok üzerse üzsün problem çıkarmaktan kaçının. Bırakın büyüklük sizde kalsın. Bu onları daha da sinirlendirecektir. Bugün doğum günü olan Koçlar bundan sonraki yaşantınız öncekinden çok daha güzel geçmesi dileği ile sizleri kutluyoruz.

16 Nisan 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; güne enerjik, coşkulu ve sabırsız başlayabilirsin, inatçı; ancak uzlaşmaya da hazır bir tavır içinde olabilirsin. Gün içinde özgür davranmak isteyebilir veya arkadaşlarınla bolca iletişim halinde olabilirsin. Fiziksel görünümünde bazı değişiklikler yapmak isteyebilir ve bunun için arkadaş çevrenden fikir alabilirsin.

16 Nisan 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 28" R
Ay
Akrep
29° 24' 59"
Merkür
Koç
15° 59' 27"
Venüs
Koç
25° 44' 14"
Mars
Balık
26° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 51"
Satürn
Balık
16° 11' 22"
Uranüs
Boğa
22° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 46' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 57"
Lilith
Başak
22° 51' 50"
True Node
Koç
15° 33' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>