Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Daha Fazla Sorumluluk Alabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevgilinizin size söyleyeceği önemli bir şey olabilir. Bazen biraz dikkatiniz dağılıyor ve sevgilinizin ihtiyaçlarına her zaman kulak veremiyorsunuz. Bugün daha sevgi dolu olmaya çalışın. Partnerizinhayatında stresli zamanlar geçiriyor olabilir. Veya her şeyin yoluna gireceğinden emin olmak için biraz rahatlamaya ihtiyacı olabilir. Onu rahatlamak, onunla konuşmak ve yakınlaşmak için biraz zaman ayırın; böylece ilişkiniz daha da güçlenecek.

İşler bugün gerçekten sizin için bir olabilir. İnsanları etkilemek veyerinizi ilerletmek için iyi bir gün. Kendinizi patronunuza zam için giderken yakalayabilirsiniz. Veya işinizde kendinizi daha cesur bir şekilde pazarlamaya karar verebilirsiniz. İnsanlara ne yaptığınızı göstermeye hazır olacaksınız. Yeteneklerinizi ve beyninizi göstermekten korkmayın! Konuşarak ileriye gidebilirsiniz.

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Romantizm konusunda işler yolunda gidiyor. Partnerin fazlasıyla çekici görünüyor ve muhtemelen harika bir ruh hali içerisinde. Bugün birlikte bir konferansa katılabilir veya tatil kaçamağı yapabilirsiniz. İkiniz arasındaki iletişim açık, dürüst, destekleyici ve sevgi dolu. Bugünü değerlendirmeden geçmesine izin verme. Birlikte bir şeyler yapın! Unutulmayacak bir gün olacak!Bugün ilgini çeken bir konu hakkında araştırma yapmaya girişebilirsin. Kendini bu işin heyecanına kaptırabilirsin. Örneğin, bir film yıldızı ya da müzisyene karşı hayran duymaya başlamış olabilirsin. Belki bu kişinin Fan Club'ına katılabilir ve internette bu kişi hakkında araştırma yapabilirsin. Veya merak uyandıran bir şeyi hobi olarak edinebilirsin. Eğlenmek için vakit ayır ve daha fazlasını öğren.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek bir şey yapmak istemeyebilirsin. Yine de, yapmak istesen de istemesen de, bil ki seni çağıran görevler yığınına girişmiş olman önemli. İşleyen bir saat olduğunu unutma. Göreceksin ki, küçük da olsa bir işi zamanında yetiştirmek için disiplinli bir şekilde çalışmaya başladığında, bu girişim ile birlikte diğer görevler, ilkinin hemen ardından kendiliğinden tamamlanmaya başlayacak.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün cesaret göstermeniz, risk almanız, kriz yönetmeniz gereken durumlar olabilir. Fakat karmaşık durumların içinden başarıyla çıkmak için oldukça destekleyici bir gün. Zoru başarabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde daha aktif rol oynamak istiyorsun. Üzerine daha fazla sorumluluk alabilirsin. Çocukları olan bir Koç burcuysan onların kişisel gelişimi üzerine daha fazla düşüyorsun. Eğitici kitaplar alabilir harcamalarını bu yöne kaydırabilirsin. Dekoratif ürünleri tasarlamak, almak gibi isteklerin uyanabilir.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yarım kalan planlarınız var ise yeniden hayata geçirmek için harika bir gün olabilir. Enerjinizi tamamlanma noktasında kullanırsanız kısa sürede sonuca ulaşabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Üstlerinden alacağınız desteklerle uğraştığınız işlerde yüksek enerji hissedeceksiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için doğru adımları atabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz zamanlar var. Annenizle ilgili hassasiyet içeren konular gündeme gelebilir.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk ve ilgi görebilirsiniz ancak bir ilişkiye evet derken dikkatli olmalısınız. Sonrasında bunaltıcı gelmeden baştan çizgilerinizi belirtin.

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öncü ruhunuz sizi bugün keşfedilmemiş bir bölgeye götürüyor ve orada bulduklarınızı seviyorsunuz! Yeni insanlarla tanışmak ve onların neyle ilgili olduğunu görmek için güzel bir gün.

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

10:54 ile 19:34 arasında Yay burcunda ve boşlukta seyahat edecek olan Ay, işlerinizin yavaş ilerlemesine sebep olabilir.Önemli projeleriniz için günün erken saatlerini değerlendirmeniz daha uygun olacaktır. Ay'ın 19:34'te Oğlak burcuna girişive kariyer konularını ön plana taşıyor. Önümüzdeki birkaç günü önemligörüşmeleriniz için değerlendirebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin duygusal durumunuz sabitleşiyor. Ev hayatınızı ve kişisel işlerinizi eleştirel bir bakışla değerlendirin. Evinizle ilgili gerçekçi kararlar verin. Deneyiminizin sesini dikkate alın.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdan çok mantığınızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden farklı şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluğu fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapmaya çalışın. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 30" R
Ay
Balık
24° 12' 56"
Merkür
Koç
19° 04' 40"
Venüs
Boğa
06° 08' 30"
Mars
Koç
02° 56' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 01"
Satürn
Balık
16° 56' 02"
Uranüs
Boğa
22° 35' 12"
Neptün
Balık
29° 01' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 31"
Lilith
Başak
23° 48' 02"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>