Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinle Baş Başa Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 30%

Bu akşam romantik bir akşam yemeği planınız mı var? Eğer öyleyse, her şeyin umduğunuz gibi gitmesi muhtemel. Güzel görüneceksiniz ve doğal olarak sıcak ve sevgi dolu olacaksınız. Arkadaşlaızla sıradan karşılaşmalarınız bile daha yakın bağlar getirebilir ve yeni tanıdığınız insanlarla arkadaş olmanız mümkün. İletişim becerileriniz şu anda çok yüksek ve her türden insan size karşılık verecek gibi görünüyor. Haydi görelim sizi!

Bir ilişki üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Siz ve bir aile üyeniz uzun zamandır yüz yüze görüşmemiş olabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeğine çıkmak ve bir şeyler konuşmak isteyebilirsiniz. Veya bir arkadaşınızla iyi bir iletişiminiz yoksa, bir şeyleri tartışmak için bir araya gelmeye çalışın. Olumlu ve arkadaşça bir tarza uyum sağlayabiliyorsanız, yakında bir anlaşmaya varacaksınız.

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Yavaş ve kararlı olanın yarışı kazanacağı günlerden bir tanesi daha. Bu öneriye göre hareket et. Beklenmedik olaylar patlak verip düzenini bozmaya çalışabilir. Ama sen buna izin verme. Yolunda yürümeye devam et; vahşi ve sebatsiz enerjiye teslim olma. Geleneksel ve bilindik metotlara güven ve aklını çelmeye çalışanlara kulak asma. Onlardan daha zeki olduğunu hatırla.Son zamanlarda çalıştığınız şirkette bazı güçlüklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Çalışanların huzurunu kaçıran kurumsal değişimler ya da birleşmeler olabilir. Bu durumların bilincinde olmalısınız, ancak paniğe kapılmayın. Vaat ettiğiniz başarıya ve istikrarınıza dair olumlu tepkiler alabilirsiniz. Muhtemelen yerinizi koruyabilecek ve fırtınalara göğüs gereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça uzun bir süredir içinde yaşadığınız kavanoz bugün tuzla buz olacak. Çok büyük hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz fakat bunların sizi ringin dışında itmesine izin vermeyin. Elinizden geldiğince büyük resme odaklanın. Toplantıya gitmek için yapılan seyahatlerin ve eğlenceli aktivitelerin yeniden planlanabileceğini, ve sizin de bunları yeni günlerinde dört gözle bekleyebileceğinizi unutmayın.

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Açık düşünme gücünüzün muazzam miktarda olgunluğunuzu ortaya çıkardığı anlar vardır. Genellikle hayalperest değilsin, bu yüzden belirsiz durumlara yönelme konusunda endişelenme. Şu anda hayatınızda duygusal işler varsa, bu stok almak için mükemmel bir gün olacaktır. Ancak değişiklikler gerekiyorsa, çok soğukkanlı olmamaya çalışın.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerin sana ayak uydurmakta zorlandığını fark edebilirsin. Bugün çok farklı düşüncelere sahipsin. Değişken ruh halin arkadaşların ile gerilmene neden olabilir. Kendinle baş başa kalmak istiyorsun. Ailen ile güzel bir akşam sohbeti yaptıktan sonra uykunu almak için erken uyuyorsun. Beslenmene daha çok dikkat edebilirsin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle ilgili bir konuda onları savunmanız gerekebilir. Lütfen hiçbir dedikodu içinde bulunmamaya özen gösterin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında karışık durumlar, belirsizlikler ve şanssızlık gündeme gelebilir. Daha sabırlı davranın. Öğle sonrasında hareket imkanınız daha yüksek olacak.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda dengelerinizin oturduğu bir gündesiniz. Süreci istikrarlı götürmek için çaba göstermelisiniz. Sabır ilişkinizi olumlu götürecek olabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işinizle ilgili mantığınıza daha uygun bir yolda ilerlemeye başlayacaksınız. Biraz zorlansanız da asla pes etmemelisiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatleri içe dönük olacaktır. Spiritüel çalışmalar yapabilir, manevi yönünüzü güçlendirecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.Ay'ın burcunuza girişi ile dışa dönük bir ruh haline bürünüyorsunuz. Hayatınıza hareket katmak iyi gelecektir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar Koçlar, çekici biri bugün dikkatinizi çekecek. Bu uzun zamandır beklediğiniz an olabilir. Uzun süreli bir ilişki olmasa da anlık keyif yaşayabilirsiniz. Bağışıklık sisteminiz biraz zayıfladı. Beslenmenize dikkat edin.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 27' 17" R
Ay
Koç
24° 11' 11" R
Merkür
Koç
20° 33' 35"
Venüs
Boğa
08° 39' 29"
Mars
Koç
04° 30' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 47"
Satürn
Balık
17° 06' 07"
Uranüs
Boğa
22° 42' 17"
Neptün
Balık
29° 05' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 15"
Lilith
Başak
24° 01' 38"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>