Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kararsızsın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2022, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk konusunda hayal kırıklıklarıyla karşılaşman olası. Aslında sana uymayacak şeyler için uğraştığını fark etmen sana iyi gelebilir. Bir şeylerin yolunda olmadığını fark edip düzeltmek istemek daha yapıcı sonuçlar verebilir.

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanabiliyorsunuz. İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız.

Hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atmak isteyebilirsin bugün. Yeni projeler üretmek, yeniplanları yapmak sana daha iyi gelebilir. İçinde bulunduğun projelerin gerçekleşmesi için çaba göstermek seni memnun edebilir.

Beslenme tarzında çok fazla karbonhidrat olabilir. Bugün yediklerini gözden geçirip bazı değişimler yapman daha iyi olacak. Daha sağlıklı beslenmek, kalori sayımı yapmana da vesile olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkonusunda alacağın bir telefon haberi canını sıkabilir. Ya da başkalarının hataları yüzünden çalışmaların kötü etkilenebilir bugün. Olumlu kalmaya çalışmak ve kontrolü elden bırakmamak önem kazanacak.

17 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnsanlar bugün kişisel meselelerinizi didik didik edebilirler. Rahatsız olacaksınız ama rahat olur. Saklayacak bir şeyiniz yok nasıl olsa. Hoşnutsuzluğunu belli etme, rol yap. Umurunda değilmiş gibi görün. Ancak bu işin sonunda hiçbir şey bulamadıklarında da lafını esirgeme.

17 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seçeneklerin arasında kalma hissini bugün birçok durumda yaşayabilirsin. Kararlarında net olduğunu düşünsen de yaşayacakların tekrardan düşünmene sebep olacak. Toparlayıcı kararlar alabilir, üst üste gelmiş işlerini hafifletmek isteyebilirsin. Duygusal hayatında devam eden iniş çıkışlar yavaşlarken, her şey rayına oturacak.

17 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşama sevincinizin asıl kaynağı gelecek umutlarınız olabilir. Her gün bir adım daha yaklaştığınız hedeflerinizin ödüllerini topluyorsunuz. Kendinizi geleceğe dair daha umutlu ve daha tutkulu hissedebilirsiniz. Yaptığınız her şey bir sonraki hamleniz konusunda size motivasyon sağlayabilir. İşlerinizi ne kadar planlı götürürseniz kendinizi o kadar iyi hissedeceksiniz. Dağılmayın.

17 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde etrafınızdaki kişilerle fikir ayrılıkları yaşamanız mümkün. Uluslararası konular gündeminizde ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızda bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

17 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle kamp yapmak, bir spor ya da dansa yazılmak birlikte herhangi bir aktivite gerçekleştirmek için uygun günlerdesiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oldukça uzun bir süredir içinde yaşadığınız kavanoz bugün tuzla buz olacak. Çok büyük hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz fakat bunların sizi ringin dışında itmesine izin vermeyin. Elinizden geldiğince büyük resme odaklanın. Toplantıya gitmek için yapılan seyahatlerin ve eğlenceli aktivitelerin yeniden planlanabileceğini, ve sizin de bunları yeni günlerinde dört gözle bekleyebileceğinizi unutmayın.

17 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının bugün sosyoekonomik durumunuzu nasıl gördüğünden dolayı kendinizi tehdit altında hissedebilirsiniz. İster zengin olmadığın için sizi küçük görsünler, ister bir tür ayrıcalıkla büyüdüğünüzü varsaysınlar, hayatınızın tüm karmaşık hikâyesini bilmedikleri için kızgın olabilirsiniz. Belki de bu tür insanlar gerçeği duymakla ilgilenmiyorlar çünkü kendi haklı sebepleri için uydurdukları anlatıyı daha tatmin edici buluyorlar. Neyse ki, onlara cevap vermek zorunda değilsiniz!

17 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz. Bugün güçlübirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partnerinizin de destek vermesini isteyebilir kapris yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dünkü Ay tutulması sonrasında bugün daha umutlu hissedebilir, geleceğe dair bazı planlar yapabilirsiniz. Pozitif enerjinizle birlikte dışarıda vakit geçirmek, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak iyi bir fikir olabilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>