Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Daha Cesaretli, Daha Azimli Oluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 70%

Bugün, kendinizi şarj etmek ve hayatınız hakkında iyi hissetmeniz için harika bir gün. Gezegensel enerjiler, şansınızı ve ruh halinizi yükseltiyor. Sevdiklerinizle bir şeyleri kutlamak, aile üyeleriyle özel bir buluşma planlamak isteyebilirsiniz. Ya da özel biriyle romantik bir akşam organize edebilir ve muhteşem bir gece geçirebilirsiniz. Bugünü evde televizyonun önünde oturarak harcamayın. Dışarı çıkın ve biraz eğlenin!

Bugün çok fazla hayallere dalabilirsiniz. Önünüzdeki çalışmaya konsantre olmaya ve odaklanmak zor olabileceğinden, düşünürken gözlerinizin karardığını fark edeceksiniz. Bu, aklınızın size biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleme şekli olabilir! Son zamanlarda çok sıkı çalışıyorsunuz; beyniniz greve girebilir! Bugün hayallere dalmanıza izin verin ve fiziksel bir tatile çıkamıyorsanız kendinizi zihnen bir tatile gönderin.

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Yeni şeyler denemek üzere kanatlarını aç! Seyahate çıkmak; hiç olmazsa planlamak için harika bir zaman. Ufuklarının uzak sınırlarını keşfet; hem lafın gelişi hem de gerçek manada. Sana yakın spiritüel hedefler edinmiş kişilerle bir araya gel. Bugün farklı ve yeni insanlara ulaşarak unutulmaz deneyimler yaşayabilirsin.Bugün her şey kontrolünüz altındaymış ve dünyanın merkezinde gibi hissediyorsunuz. Yapamayacağınız hiçbir şey yok. Bu, yeni bir projeye başlamak veya yaratıcı bir çalışma yürütmek için harika bir zaman olacak. Başarılı olmaktan başka çareniz yok, ancak kendi yolunuza çıkmamaya dikkat etmelisiniz. Bazen kendiniz en büyük düşmanınız olabilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve onları gerçeğe dönüştürmek için hayallerinizin doğrultusunda güvenle ilerlemeniz gerektiğini bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçli bir şekilde olmasa bile insanların hareketlerini kontrol edebileceğinin farkına var. Senin baskına karşılık insanların duygusal bir takım şeyleri yüzüne karşı patlatacığı günlerden biri bugün. Başkalarının davranışları hakkında sorumluluk alman gerekiyormuş gibi hissetme. Kendi zor zamanlarınla yeterince uğraşıyorsun zaten.

17 Nisan 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaptığınız bir proje sayesindeteklifi alabilir ya da yöneticilerinizden tebrik telefonlarıyla meşgul olabilirsiniz. Tüm göstergeler çabalarınızın karşılık bulacağını gösteriyor. Günün sunduğu her şeyden en iyi şekilde yararlanın.

17 Nisan 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhuna hissetmekten korktuğu duyguları hissetmek için izin veriyorsun, bu durum seni şaşırtabilir fakat taze duygular hissetmek seni mutlu ediyor. Çevren tarafından daha sevilen bir kişi haline geliyorsun, özgüvenin artabilir. Aile yaşantında birtakım çalkantılar olsa da sorunların üzerine gitmekten çekinmiyorsun. Daha cesaretli ve daha azimli olacağın günlerin başlangıcı olabilir.

17 Nisan 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların ön planda olacağı ve bazı bütçe dengeleri sağlamanız gereken bir gündesiniz. Ekonomik koşullarınızı dengede tutmak için bugün bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Tedbirlerinizi unutmayın ve mümkün oldukça evinizde kalın.

17 Nisan 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkileriniz kontrol etmeye çalışmalısınız. Ani çıkışlarınız tartışmalara yol açabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Kendinizi özgür hissedeceğiniz zamanlardasınız.

17 Nisan 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev veya ofis ortamınızda temizlik ve arınma çalışmaları gerçekleştirmek için uygun bir gün. Evinize yeniliği davet etmek isteyebilir ve duygusal kararlar...

17 Nisan 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün özellikle finansal konular başta olmak üzere önemli ve yeni kararlara varmamalı, ilişkilerde içgüdülerinize göre hareket ederek karşınızdaki insanları yargılamamayı tercih etmeli ve olayların iç yüzünü algılamayı seçmelisiniz.

17 Nisan 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne hissettiğiniz hakkında dürüst olursanız zor gibi görünen durumlar kolaylıkla çözülecektir. Eğer bulunduğunuz nokta sizi korkutuyorsa bunu da ifade etmekten çekinmemelisiniz.

17 Nisan 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Balık burcuna giriş yapacağı 21:30'a kadar Kova burcunda seyahat etmeye devam edecek. Gündüz saatlerinde sosyal çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacak.Ay'ın Balık burcuna girişi ile kalabalıklardan bunalıp yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerini spiritüel çalışmalar yapmak için değerlendirebilirsiniz.

17 Nisan 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

17 Nisan 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde beklentileri karşılamak için her türlü adımı atmaya hazırsınız. Karşı tarafın mutluluğu ile sizin de mutlu olacağınızı unutmayın. Bugünortağınızdan daha hırslı ve kurnaz olmayı öğrenebilirsiniz.

17 Nisan 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün atacağın adımlarda beklentilerinin fazla olmasından kaynaklanan finansal sorunlar yaşayabilecekken; bu durum moralini bozabilir. Kendini toparlamanın ve sosyal hayatını hareketlendirmenin yollarını arayabilir; sevdiklerine daha özenli davranma kararı alabilirsin. Kişisel isteklerine ve arzularına da zaman ayırman gereken bir gündesin.

17 Nisan 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 08"
Ay
Akrep
25° 19' 17"
Merkür
Koç
26° 29' 08"
Venüs
Balık
21° 41' 59"
Mars
Balık
05° 01' 38"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 37"
Satürn
Balık
13° 18' 36"
Uranüs
Boğa
20° 39' 55"
Neptün
Balık
27° 48' 41"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 52"
Lilith
Başak
19° 48' 17"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>