Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Rutinlerini Esnetiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün işe konsantre olmanız zor olabilir. Birileri hakkında hayal kuruyor olabilirsiniz, onunla vakit geçirmenin hayalini kuruyorsunuz. Eğer yapabilirseniz, onu bir öğle yemeğine davet edin ya da birlikte romantik bir akşam yemeği planlayabilir ve biraz samimi zaman geçirebilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, potensiyel sevgilinizle adayınızla vakit geçirin. Sadece çok utangaç olmayın! Kendinize güvenin.

Biraz fazla bağımsız olma eğilimindesiniz. Gerçekten bir şeyle mücadele ediyor olsanız bile, yardım istemek konusunda çok da rahat değilsiniz. Kendi kendinize çözüm bulmayı tercih ediyorsunuz ve nasıl yapacağınız konusunda bir şey bilmiyorsanız da utanıyorsunuz. Başkalarının size rehberlik etmesine izin verin çünkü uzmanlık alanınız olmayan bir alan üstüne çalışıyor olabilirsiniz. Yardım almak size zaman ve enerji kazandırır.

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Hayatınla ilgi son dönemlerde ihmal ettiğin meseleler bugün kendini gösterebilir. Tüm görev ve sorumluluklarını dikkate aldığına emin ol. Ayrıca işler, dramatik bir dönüm noktasına gelebilir. Güne hakim olan gerilimli enerji, ortalıkta doğruyu aramak için koşup durmana yol açabilir. Kararsızlığın seni gitmek istediğin yöne ilerlemekten alıkoymasına izin vermemelisin!Bugün dinlenmek ve ilişkilerinizi gözden geçirmek için ideal bir gün. İnsanları gözlemlemeyi ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayan şeyin ne olduğunu bulmayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ya da aile bireyleri size içini dökerken bir psikiyatrist rolüne bürünebilirsiniz. Sizinle bazı endişelerini paylaşabilirler ve siz de onlara faydalı birkaç tavsiye verebilirsiniz. Kendi içgüdülerinize güvenin ve olumlu düşüncelere odaklanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilgini çeken bir konu hakkında araştırma yapmaya girişebilirsin. Kendini bu işin heyecanına kaptırabilirsin. Örneğin, bir film yıldızı ya da müzisyene karşı hayran duymaya başlamış olabilirsin. Belki bu kişinin Fan Club'ına katılabilir ve internette bu kişi hakkında araştırma yapabilirsin. Veya merak uyandıran bir şeyi hobi olarak edinebilirsin. Eğlenmek için vakit ayır ve daha fazlasını öğren.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile büyükleri, patronlar ve otorite figürleri gündeminizde öne çıkabilir. Uzun bir süredir devam eden konuda net karara gidebilir veya aldığınız kararı uygulamaya koyabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinize odaklanıyor, ileriye yönelik planlar yapıyor olacaksınız. Hırs ve azim artıyor.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğine odaklanıyorsun. Meslek alanın ile ilgiliilanlarını inceliyorsun. Monotonluktan kurutulmak adına rutinlerini esnetebilirsin. Manevi anlamda desteğe ihtiyacı olan bir arkadaşının yanında duruyorsun. İlişkisi olan bir Koç burcuysan kendi andına söz verdiğin durumlar karşı tarafa ters düşüyor olabilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda ya da gündelik işlerinizde ne yönde ilerlediğinizi pek kestiremediğinizi görebilirsiniz. İlişkilerde beklemediğiniz gelişmeler içine girebilirsiniz. Akış içinde ilerlemeyi seçin.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak sizin için önemli olabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz işlerde bürokrasiyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İkili ilişkilerinizde uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıracak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı görerek öz eleştiride bulunabilir, kendinizi daha başarılı bir konuma getirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler gerçekleşebilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

18 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi başkalarıyla kıyaslamaktan önünüze bakamıyorsunuz. Bugün gelecek planları yapmak için vakit ayırmanız gerekiyor. İhtiyacınız olan şey bu.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, gün boyunca Oğlak burcunda seyahat edecek.Bugün gündeminizdehayatınız, toplumsal sorumluluklarınız ve bireysel hedeflerinizle ilgili konular olacaktır. Kariyer hayatınızdan beklentinizin ne olduğunu ve toplum önündeki konumunuzu değerlendirebilirsiniz. İş hayatındaki sorumluluklarınız artabilir. Disiplin ve sorumluluk gerektiren işleriniz için destekleyici bir gün olacaktır.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün isteyin, dileyin, neşenizi ortaya koyun. Sadece partnerinize karşı biraz daha anlayışlı olun ama, olur mu?

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz sizinle vakit geçirmekten büyük bir zevk alıyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza çok yardımcı oluyorsunuz. Hayatınızda olan olayları düşünmek için kendinize zaman ayırın ve rahatlayın.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlık ve terk edilme korkusu ilişkinize zarar veriyor. Gereksiz kuruntulara kapılıp, kendinizi üzmeyin. Aşırı titiz davranışlar ilişkinizi zedeleyebilir. İş konusunda bazı gerginlikler yaşamanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız bezginliğin nedeni işlerin yoğunluğu değil. Bu durumunuz hem işin verimini hem de çalışma arkadaşlarınızı etkiliyor. Güvendiğiniz biri yüzünden, fazla olmasa da bir para kaybı söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

18 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 37" R
Ay
Balık
21° 59' 27"
Merkür
Koç
18° 58' 39"
Venüs
Boğa
05° 57' 13"
Mars
Koç
02° 49' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 52"
Satürn
Balık
16° 55' 16"
Uranüs
Boğa
22° 34' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 01"
Lilith
Başak
23° 47' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>