Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yanılmadığın Kanıtlanıyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 30%

Yeni fikirlere olan ilginiz bugün normalden daha güçlü. İnsanların söylediklerini dinleyin ve tanıştığınız her insandan bir şeyler öğrenebileceğinizi unutmayın. Karşılaştığınız her durumdan bir ders çıkarabilirsiniz. Beyninizi vücudunuzun diğer kısımları gibi düzenli olarak çalıştırın. Bunu yapabilmek için, ona hep istediği gibi günlük olarak uyardığınızdan emin olmalısınız.

Bugün ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri, yolunuza önemli birini çıkarabilir. Size profesyonel olarak yardım edebilecek bir meslektaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi kariyer değişikliği hakkında bazı yararlı önerilerde bulunabilir. Fikirlerini göz ardı etmeyin, çünkü bu tavsiye faydalı olabilir. Bazen kendi başınıza çok fazla mücadele ediyorsunuz. Arada bir küçük yardım almakta yanlış bir şey yok!

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

Nedense içinde bulunduğun duruma pek uyum sağlayamıyorsun. Bir şeylerin nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili olarak fikirlerinde çok da ısrarcı olma. Başkalarının de fikirlerine saygı duy. İnsanlara senin fikirlerine uyum sağlamak çok kolay gelmiyor olabilir. Metotları farklı olabilir, ama bu onlarınkini seninkinden daha iyi ya da daha kötü yapmaz.Bugün, zeytin dalı uzatmak isteyebilirsiniz. Son zamanlarda biraz egonuzun kurbanı olup insanların olaylara sizin gibi bakmasını beklediniz. Belki de aslında tüm cevapların sizde olmadığını fark etmiş olabilirsiniz. Şimdi, diğer insanların katkılarını fark etmek çok önemli. Br arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ve sabrını ne kadar değerli bulduğunuzu söyleyin. Ekibinizi daha pozitif bir noktaya yönlendirmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey kontrolünüz altındaymış ve dünyanın merkezinde gibi hissediyorsunuz. Yapamayacağınız hiçbir şey yok. Bu, yeni bir projeye başlamak veya yaratıcı bir çalışma yürütmek için harika bir zaman olacak. Başarılı olmaktan başka çareniz yok, ancak kendi yolunuza çıkmamaya dikkat etmelisiniz. Bazen kendiniz en büyük düşmanınız olabilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve onları gerçeğe dönüştürmek için hayallerinizin doğrultusunda güvenle ilerlemeniz gerektiğini bilin.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sessiz, yansıtıcı bir ruh halinde olabilirsiniz. Eski bir arkadaşınızdan, gençliğinizin eski güzel günlerini hatırlamanızı sağlayacak bir iletişim alabilir, saatlerce konuşabilirsiniz.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yaratıcılığını konuşturuyorsun , yöneticilerinin dikkatini üstüne çekebilirsin. Arkadaşların ile konuşmalarında kelimelerini seçerek konuşuyorsun, onları kolayca ikna etme konusunda şanslı günündesin. Kişiler hakkındaki düşüncelerinde yanılmadığını kanıtlayacak olaylara şahit olabilirsin. İlişkinde yaptığın tartışmalarda saygıyı kaybetmemek adına önlemler alıyorsun.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı önemli kararlar içinde olabilirsiniz. Önemli bir olayın ilk adımlarını atacağınız bu günlerde kendinizi oldukça heyecanlı bir sürecin içinde bulabilirsiniz. Evde kalın veya sosyal mesafenizi koruyun.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan oldukça dalgalı ve dağınık olabilir. Konsantre olmakta zorlanabilir, eldeki işleri bitirebilirsiniz.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizin daha hızlı realiteye geldiğini görerek şaşırabilirsiniz. İyi düşünmeniz, iyi olması konusunda önünüzü açacaktır.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olaylar biraz dağınık, biraz da kontrolünüz dışında ilerlerken dalgınlık, ihmal ve unutkanlığa her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Vazgeçmeniz ya da ardınızda bırakmanız gereken şeyler olabilir.

18 Nisan 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün teknolojik aletlerle ilgili sorunlar yaşamanız olası. Dokunduğunuz her şey, bilgisayarınızdan tutun da çamaşır makinenize kadar bozulmasa bile arızalanabilir.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Balık burcunda seyahat edecek. Bugün içe dönebilir, geçmiş kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.Psikolojik destek alabilir, ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. İbadet, yoga veya meditasyon gibi yollarla kendinizi rahatlatmayı denemelisiniz.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde sevgilinizin beklentilerini karşılamakta yüksek bir performans gösteriyorsunuz ama, kendi ihtiyaçlarınızla ilgili hiçbir talepte bulunmayışınızı da düşünün! İş hayatında, becerikli ve yetenekli biri olmanız, üstünüze vazife olmayın işleri de yapmanıza neden oluyor. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını görmeye başladınız. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün evde dinlenerek, birikmiş işlerini tamamlayarak bir hobinle ilgilenerek geçirmek isteyebilirsin. Zihinsel olarak hassas olman duygusal davranmana, manevi konulara yönelmene ve hayatını sorgulaman için iyi bir şans olabilir. Ayrıca yaşam kaliteni artırmak için kendine yeni hedefler koyabilir ve planlar yapabilirsin.

18 Nisan 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 03' 04" R
Ay
Akrep
13° 45' 38" R
Merkür
Koç
16° 00' 22"
Venüs
Koç
24° 11' 16"
Mars
Balık
25° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 24"
Satürn
Balık
16° 04' 20"
Uranüs
Boğa
22° 02' 03"
Neptün
Balık
28° 44' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 36"
Lilith
Başak
22° 43' 28"
True Node
Koç
15° 36' 54"
Son Güncelleme : 24/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>