Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Cesursun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişiyle keyifli bir zaman geçirmek isteyebilirsin. Ama bunu önden planlamanız gerekecek. Zira iki taraf da aşka ve birbirine öncelik vermede sıkıntı yaşayabilir. Gündelik işler daha yoğun olabilir.

İş arkadaşlarınızla bazı ortak çalışmalara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni projeler üretebileceğiniz gibi farklıalanlarıyla tanışma olanağınız da olacaktır.

Tembellik etmemen gereken bir gün olacak bugün. Halledilmesi gereken önemli işlere zaman ayırmak, günü erkenden planlamak sana çok iyi gelebilir. Verimli olman gereken bir gün olacak bugün.

Eğer son zamanlarda çok fazla hazır gıda tükettiysen bugün bunu değiştirmen gerekecek. Kendin için yemek yapabilmelisin bugün. Daha sağlıklı beslenebilmek için mutfağa girip kendine bir şeyler pişirmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın nasıl geçeceğini güne erken başlayarak karar verebilirsin. Planlamalar yapabilir,bölümü gibi konularda daha dikkatli olabilirsin. Alacağın kararlar haftanın daha verimli geçmesini sağlayabilir.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, Akrep ayının Satürn ile yaptığı açı nedeniyle bugün günlük rutinleriniz bile sizler için yorucu bir hal alabilir. Özellikle ev vekonularında yaşayacağınız problemler bugünün gündem maddesini oluşturacak.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geliştirebileceğin konulara ilgin artarken, yeni hedefler belirlemekten kaçınmıyorsun. Atacağın adımlarda daha cesur davranmak isteyebilirsin. Hafta sonunun yorgunluğu gün içinde tembellik yapmana yol açabilir. Eğer ilişkin yoksa, sosyal medyadan tanışacağın birisi ile samimi diyalogların olabilir.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen kendinizi hiç tanımıyormuşsunuz gibi gelebilir. Kendinizi yenileme ihtiyacı hissedebilir ve hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize yeni bir yol haritası çizin. Unutmayın bu yol haritası sizin varış noktasına en hızlı gideceğiniz yer olacaktır. Kestirmelerinizi doğru oluşturun. Bazen kendinizi hiç tanımıyormuşsunuz gibi gelebilir. Kendinizi yenileme ihtiyacı hissedebilir ve hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize yeni bir yol haritası çizin. Unutmayın bu yol haritası sizin varış noktasına en hızlı gideceğiniz yer olacaktır. Kestirmelerinizi doğru oluşturun. 

18 Nisan 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı parasal konularla meşgul olabilirsiniz. Parasal konularda yenilenmeye gideceğiniz zamanlar var. Endişe yaratan durumların üzerinde çalışarak daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi yorabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hoşlandığınız kişinin sizden hoşlandığını öğrenebilir ya da aşka dair sürprizler yaşayabilirsiniz. Kariyer konularında yeni hedefler belirlemek için...

18 Nisan 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

18 Nisan 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle bir bağlılık sorunu üzerinde çalışmanı gerekebilir. Belki biriniz bu “bir sonraki büyük adım” için bastırıyor, diğeri ise herhangi bir şeye acele etmeye isteksiz. Bunu aşmanın en iyi yolu kesinlikle samimi iletişim olacaktır. Hayatınızda biri yoksa yeni bir ihtimal veya beklentiyle heyecanlanabilirsiniz.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak yolların hayalini kurmakla bir şey elde edemezsiniz. Planlı programlı hareket etmekle çok şey kazanacaksınız. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal alanda; özellikle ortak kazançlar, borçlar ve ödemeler konularında hızlı gelişmeler olabilir. Yeni bir karar alabilirsiniz. Olaylar lehinize gelişebilir. Ancak düşünmeden hareket etmemeye özen gösterin.

18 Nisan 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde kıskançlığınız had safhada. Daha anlayışlı olmaya çalışın. Sevgilinizin size olan duygularının değişmesi söz konusu değil. İşinizde bir görev değişikliği söz konusu. Bu değişiklik sizin aleyhinize olacak. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmeniz yararınıza olabilir. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için sağlık kontrolü yaptırın.

18 Nisan 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 41' 18" R
Ay
Başak
07° 57' 60"
Merkür
Koç
17° 35' 51"
Venüs
Koç
17° 24' 22"
Mars
Balık
21° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 34"
Satürn
Balık
15° 32' 31"
Uranüs
Boğa
21° 43' 45"
Neptün
Balık
28° 33' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 27"
Lilith
Başak
22° 06' 52"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>