Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önceliklerini Belirliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsin. Ama acele etmek hata yaptırabilir. O yüzden başka bir gün bu tür konulara odaklanman daha iyi olabilir. Bir şeyleri zorlamaman en iyisi.

Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir. İş ortamınızın şartları, muhtemel kazançları görebilmenize elverişli değil.

Maddi konularda daha dikkatli kararlar alman olası. Yapılacak masraflar için seçici davranabilirsin. Etiket fiyatlarını kontrol etmek ve doğru olan tercihler üzerinde durmak mantıklı gelebilir.

Günün sonunda dinlenmeyi unutmamalısın. Gece geç saatlere kadar uyanık kalmak sana iyi gelmeyebilir. Uyku düzenini bozmamak ve erkenden yatağa girmek bugün ekstra önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elini attığın işlerde yaratıcılığını kullanman gerekebilir. Ve hatta tıkandığın noktalar da olabilir. Ama merak etme, hiçbir şeyi tek başına yapmak zorunda değilsin. Bunu kendine hatırlatmanda fayda var.

15 Nisan 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Karşınıza çıkan sürpriz bir teklif çok cazip görünebilir. Ancak projeye girmeden önce dersinizi iyi çalışıp, güzel bir araştırma yapmalısınız. Eğer ki biri ısrarla sizi o projede yer almanız konusunda ikna etmeye çalışıyorsa, mutlaka altından bir şey çıkacaktır. Hazırlık ol!

15 Nisan 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım bıraktığın her varsa, tamamlamak isteyeceksin. Çünkü yönetici gezegenin Mars, sabah saatlerinden itibaren su burcunda konumlanmaya başlayacak. Kaygıların zihnini fazlaca meşgul ediyor. Tek başına bir gün geçirme planları yaparken, çat kapı gelen misafir buna engel olabilir.

15 Nisan 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu yönde karar alırken çevrenizdekilerden destek almayı ihmal etmeyin. Her şeyden önce kendiniz için bir şeyler yapmanız gerektiğini unutmayın. İş hayatınızda önemli bir sürece doğru ilerliyorsunuz bugün bunun ilk meyvelerini görebilirsiniz.

15 Nisan 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hâkim olmakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi duygusal yoğunluk içinde bulabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylara ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

15 Nisan 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceği öngörmek için sezgilerinizi kullandığınız taktirde bir çıkış bulacak yetenektesiniz. Buna inanıp şartlamanız ve yeteneklerinizi keşfetmeniz...

15 Nisan 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar duygusal olma eğiliminde olabilirler, bu yüzden onlara karşı nasıl davranacağınız konusunda dikkatli olmasınız. Onların her türlü cephenin ötesini görebildiklerini ve muhalif olanları kolayca tespit edebildiklerini göreceksiniz. Nasıl algılandığını düşünmeksizin, düşünceleriniz konusunda dürüst ve direkt olun. Özellikle gerçekler ne olursa olsun su üstüne çıkacağı için, bu sizin belirli bir olay karşısındaki en iyi yaklaşımınız.

15 Nisan 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha ilerisi için yapıcı adımlar atmak içinizden gelirken başkalarından onay beklemek hayal kırıklığıyla sonuçlanabilir. Sizin için gerçekten neyin anlamlı olduğunu özünde biliyorsunuz ve insanların sempatisini kazanmak için bunu inkâr etmeye çalışmak muhtemelen geri tepecektir. Ne düşündüğü en önemli olan kişi daima sizsiniz.

15 Nisan 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuz bir tutum sergileyerek, hakkınızdaki fikirleri öğrenmeniz mümkün değil. Gereksiz bir tartışma başlatarak sonuca varamazsınız. Gelişigüzel olayların sizi tatmin etmeyeceğini bildiğiniz için seçicisiniz.

15 Nisan 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

15 Nisan 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Mars bugün Balık burcuna geçiyor. Harekete geçme enerjinizin düşebileceği bu dönemde biraz geri çekilmek, kişisel gelişim çalışmaları yapmak iyi olabilir. Bugün ilişkinizle ilgili konular gündeminize geliyor.

15 Nisan 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel ilişkinizi ilgilendiren sorunları, kendi aranızda çözmek taraftarısınız. Fakat sevgilinizin bu konuları başkalarıyla paylaşması canınızı sıkıyor! Çalışma hayatınızda sizi üzen kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak durumunda kalacak. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir. Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyin.

15 Nisan 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 22' 05" R
Ay
Akrep
05° 09' 26" R
Merkür
Koç
16° 04' 19"
Venüs
Koç
23° 19' 24"
Mars
Balık
24° 54' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 41"
Satürn
Balık
16° 00' 22"
Uranüs
Boğa
21° 59' 41"
Neptün
Balık
28° 42' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 11"
Lilith
Başak
22° 38' 48"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>