Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorguluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi sana bir sürpriz yapabilir. Seni çok mutlu edecek bir jestle çıkıp gelebilir. Kalbini ısıtacak güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin. Aşkta daha pozitif etkilere girmen olası bugün.

İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili endişelerini sizinle paylaşabilirler. Siz ise, eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor.

Bugünortamlarında sana zorluk çıkaranlara değil, işini kolaylaştıranlara öncelik vermelisin. Negatif enerjileri kısmak sana bağlı olabilir. İşte pozitif kişilerle bir şeyler yapabilirsin.

Bugün enerjini egzersize yönlendirebilirsin. Var olan enerji seviyeni artırmak için doğru bir hareket olabilir bu. Daha sağlıklı bir bünye için aktif kalabilmek önceliğin olmalı bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün parasal anlamda kendinde farklı ve kuvvetli bir güç bulabilirsin. Bir şeyleri idare yeteneğinin artması olası. Parasal mevzulara odaklanırken daha yapıcı ve yönetim odaklı hareket edebilirsin.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Büyük bir görev için gereken sermaye sende var. Asıl soru bunu ne zaman ve nasıl kullanacağın. Şu sıralarhayatın yoğun geçiyor olabilir. İş hayatının yoğunluğundan ötürü beslenme ve sağlık gibi önemli konuları geri plana atmamalı kendini abur cubura vermemelisin.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tüm sorunlarını rafa kaldırıp, bugün tüm dertlerinden arınmak isteyeceksin. Bu durum bir süredir istediğin şeylere vakit ayırmanı da sağlayacak. Özgürlüğe olan düşkünlüğün ilişkilerini bugünlerde zora sokabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, ilişkinin rutin gidişini sorgulayabilirsin.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde bir diğer yarınızı kaybetmiş hissi olabilir.Ya da sanki hiç bilmediğiniz bir şehirde kaybolmuş gibi hissediyorsunuz. İş hayatınız ya da özel hayatınızdaki bu kaybolmuşluk son buluyor. Biraz daha sabırlı olmalı kaderinizin yönünü iyi tayin etmelisiniz. Hayatınızda şuan her şeyin yenilendiği günlerde olduğunuzu lütfen unutmayın.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda zaman alacak işler içine girebilir ve yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Sizi yoran yıpratan konulara karşı temkinli davranmanız da fayda var. İş arkadaşlarınızı etkileyebileceğiniz ve olayları kendinize çevirebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde ise ilişkiler konusunda hassas olaylar yaşanabilir.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dedikodu gibi ortamlardan uzak durup, kulağınıza gelenler hususunda da seçici olmanız bugünleri kolay atlatmanıza vesile olacak.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

13 Nisan 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi mücadeleye hazırlama dürtüsü şu anda şaşırtıcı derecede güçlü olabilir. Çevrenizdeki insanlar, geçmişte yaptığınız gibi, sizi pervasız ve sorumsuz olmanız için etkiliyor olabilir, ancak muhtemelen şu anda izlemeniz gereken yolun bu olduğundan emin değilsiniz. Gelecekte zararlı olabilecek bir şeye atlamadan önce, uzun vadede buna değip değmeyeceğini kendinize sorun. Riskin ödülle eşleştiğinden emin olun!

13 Nisan 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda inatçı tavırlarınız var. Planlarınızı hızlı bir şekilde yaşama geçirme konusunda aceleci davranıyorsunuz. Hafızanızın güçlü yönlerini ortaya çıkaracak bir yapılanma içindesiniz. Duygularınız ön planda.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutinlerinize odaklanabilir, yapılacak işlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Kendinize yeni bir düzen kurmak için plan-program yapabilirsiniz. Sağlık hassasiyetlerine karşı dikkatli olun.

13 Nisan 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk bu günlerde ne yazık ki sizin için sıkıntıdan başka anlam taşımıyor! Herhalde bugünlerde özgüveninizi yitirdiniz. Genel güvensizliğinizden sevgiliniz de payını alıyor. İşinizle ilgili alacağınız ilginç teklifler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle bitirdiğiniz bir ilişki tekrar canlılık kazansa da siz istekli olmayacaksınız. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir.

13 Nisan 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 14' 47" R
Ay
Akrep
03° 37' 60" R
Merkür
Koç
16° 05' 17"
Venüs
Koç
23° 10' 09"
Mars
Balık
24° 49' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 57"
Satürn
Balık
15° 59' 40"
Uranüs
Boğa
21° 59' 16"
Neptün
Balık
28° 42' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
20° 17' 45"
Lilith
Başak
22° 37' 58"
True Node
Koç
15° 38' 22"
Son Güncelleme : 24/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>