Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gücünün Farkına Varıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Yeni bir insan ile flörtleşmeye başlayabilirsin. Hiç beklemediğin bir insanın sana olan ilgisini fark etmen olası. Kalbini güzel etkilere açmak sana çok daha iyi gelecek bugün. Aşka daha pozitif bakabilirsin.

İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir. İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız.

İleriye yatırım yapmak, bugünden bir şeylerin adını koyarak birikime odaklanmak iyi olabilir. Eğer ileride bir masraf yapacaksan ona bugünden karar vermen iyi bir biçimde paranı kullanmana vesile olabilir.

Gün içerisinde işe odaklanırken kendini çok fazla kasıyor olabilirsin. Bu negatif enerjiyi üstünden atmak için biraz hareket etmeye ihtiyacın olabilir. Egzersiz için kendine biraz zaman ayırman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ev işlerine zaman ayırabilirsin. Evini temiz tutmak için zaman ve emek harcaman sana kendini çok daha iyi hissettirecek. Kendi enerjini evine odaklanarak artırabilirsin.

14 Nisan 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutarsanız, şimdiye kadar tavırları ve eylemleri biraz gizemli olan insanlar hakkında bazı ilginç gerçekleri öğreneceksiniz. Onlar hakkında öğrendikleriniz size kendiniz hakkında da birkaç şey öğretecektir.

14 Nisan 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yenilemek isteyip, dış görünüşünde değişiklik yapmak isteyeceksin. Bu yüzdençıkışında soluğu güzellik merkezinde alabilirsin. Sanatsal konulara olan ilgin artarken, yeteneklerini de fark edeceksin. Eğer ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan, eski partnerine dair haberler alabilirsin.

14 Nisan 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuza yakın hissettiğiniz insanlarla vakit geçirmek ve işin içinde çıkamadığınız konularla ilgili arkadaşlarınızdan destek görmek isteyebilirsiniz. Onlarla duygularınızı ve hislerinizi paylaşmak size iyi gelecektir. Belki de bugünkü ilacınız paylaşmak olabilir.

14 Nisan 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beraber çalıştığınız kişiler ile iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemeniz gereken zamanlarda olabilirsiniz. Endişe duyduğunuz olayları abartmamaya özen göstermelisiniz. İşlerinizin yavaş ilerlemesinden kaynaklanan olumsuz koşullara karşı sakin olmanızda fayda var.

14 Nisan 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızla ilgili daha çok şükür, daha az eleştiride bulunmanız önem arz etmekte. Bedeninize yönelmeniz sağlığınızı düşünmeniz çok önemli olacak...

14 Nisan 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz çünkü son zamanlarda hayatınızdaki her şey son derece yoğun bir tempoda ilerliyor. Rahatlamak için tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz. Ya da öğleden sonra kısa bir uyku çekip tüm gün tembellik etmek cazip gelebilir. Kendinize vakit ayırın. İyi hissedene dek, etrafta koşup herkesin işini halletmeye bir ara verin.

14 Nisan 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedefe giden yol hiçbir zaman düz bir çizgi halinde olmayacaktır. Kendinizi yatıştırmak için mantığa dayalı bir düşünce sürecine kendinizi zorlamayın. Bunun yerine, daha yaratıcı bir yaklaşım benimseyin. Ruhunuza hitap eden ve kelimelere nasıl dökeceğinizi bilmediğiniz duyguları dile getiren bir müzik dinlemek, nasıl olduğunu gerçekten anlamadan bile büyümenize yardımcı olabilir. Meditasyon ve dua, içsel benliğinize dokunmanın ve iyileşmeye hazırlanmanın faydalı bir yolu olabilir.

14 Nisan 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar geçirmeniz mümkün. Olayların göreceli, değişken olduğunu görebiliyorsunuz; bu nedenle hata kaybını asgariye indirebiliyorsunuz.

14 Nisan 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

14 Nisan 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutinlerinize odaklanabilir, yapılacak işlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Kendinize yeni bir düzen kurmak için plan-program yapabilirsiniz. Strese bağlı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun, dinlenmeye de vakit ayırın.

14 Nisan 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi kendinize kuruntu yaptığınız bir konudan dolayı sevgilinizden gitgide uzaklaşıyorsunuz. Bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz! İşinizle ilgili yeni fikirler üretmeli, çevrenizle her zamankinden daha çok konuşmalı ve tartışmalısınız. İşinizi yeniden yoluna koyduğunuzda daha güçlü olacağınız ufku açık işler üzerine yoğunlaşın. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın. Vücudunuzun C vitaminine ihtiyacı var.

14 Nisan 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 41' 12"
Ay
Akrep
18° 27' 55"
Merkür
Koç
26° 13' 48"
Venüs
Balık
21° 00' 46"
Mars
Balık
04° 35' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 34"
Satürn
Balık
13° 14' 48"
Uranüs
Boğa
20° 38' 22"
Neptün
Balık
27° 47' 27"
Plüton
Kova
01° 49' 05"
Chiron
Koç
18° 45' 55"
Lilith
Başak
19° 44' 35"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>