Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Teknoloji ile Sınav Veriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk konularında kendini biraz geri çekmen olası. Bu geri çekilme kalbinin soğuduğunu göstermez. Aksine, bir şeyleri daha iyi anlayıp görebilmek için kendini geri çekmen gerekebilir. Aşkta kendini zorlamamalısın.

Üzerinde çalıştığınız projelerdeki ivmenizi kaybettiğinizi düşünüyorsanız, bu o kadar da kötü olmayabilir. Bu, son birkaç günün atmosferinin sizi etkilediği anlamına gelir; bu da tüm dikkatinizi etrafınızdaki kişilere günlük bir şekilde adamaya teşvik eder. Onlar için özel olanı takdir etmeyi ve onları daha iyi anlamayı öğrenebilirsiniz. İnsanlar hakkında genelleştirmeyi bırakmak için iyi bir gün.

Parasal açıdan acele etmemen gereken bir gün olabilir. Bir masraf yapılacaksa bile bunu zaman içerisinde yapman daha doğru olacak. Acele etmeden piyasayı kontrol edebilirsin.

Enerjini toplamaya ihtiyaç duyabilirsin. Dinlenmek bu konularda sana daha iyi gelebilir. Stressiz ve sakin bir gün geçirmeye odaklanmak genel olarak bünyeni toparlamanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla olan iletişimin sana çok şey katabilir. Yeni şeyler öğrenebilirsin. Yeni kişilerle tanışabilirsin. Hayatına daha fazla şey katabileceğin, sosyalleşebileceğin bir gün olabilir. Bu enerjiyi boş geçmemen gerekecek.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün dolunayı, her şeye rağmen istediğini yapmak isteyen veya dünyada öne geçmek isteyen insanlara karşı kendinizi korumanız gerekeceği anlamına geliyor. Doğanız gereği iddialı olabilirsiniz, ancak bu, savunma önlemlerinin zorunlu olduğu durumlardan biridir.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay teknolojik cihazlarla ilgili çeşitli sınavlar verebileceğini işaret ediyor. Sorumluluklarını yerine getirmeyen kişiler bugün seni biraz zorlayabilir. Maddi konularda kendini rahat hissederken, ailene yardım etmeyi ihmal etmeyeceksin.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkanızdan gerçekleşen konuşmaları öğreneceğiniz bir gün olabilir. Ama bu tür olaylara karşı geliştirdiğiniz savunma mekanizması sizin konulara çok takılmadan üzerinden geçip gitmenize neden olacaktır. Gününüzün büyük bir kısmını sosyal aktiviteler içinde geçirebilir ve arkadaşlarınızla birlikte olmak sizi oldukça mutlu edebilir.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizden ya da ortaklıklardan kaynaklanan konular oldukça tetikleyici olabilir. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken dışsal koşullar siz daha fazla etkileyebiliyor.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizde tansiyon iniyor ve barışma durumu söz konusu. Uzun zamandır ortak paydada buluşamadığınızarkadaşlarınızla aranızdaki gerginlik...

16 Nisan 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin gibi hassas insanlara göre bir gün değil. Aslında, bugün en yüksek perdeden bağıran ve masaya yumruğunu en sert vuran kimse, o kazanacak. Havadaki saldırganlık, sizi de kötü yönde etkileyecek. Keyfiniz kaçabilir, hassaslaşabilirsiniz ve normalden çok daha savunmasız bir ruh haline bürünebilirsiniz. Tüm bu olan bitenden uzak durmaya çalışmak faydanıza olacaktır.

16 Nisan 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgi sizi şu anda gitmeniz gereken yere götürebilir. Direnebilir ve kendinize önce topluluğunuzda daha iyi olmanız veya daha güçlü olmanız gerektiğini söyleyebilirsiniz. Gerçek şu ki, tüm yanıtlara sahip olmasanız bile şu an başlamak için harika bir konumdasınız. Başlangıçta hatalar yapabilirsiniz, ancak ilk başladığında kimse iyi değildir.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde bulunan abartılı insanlardan uzak kalın. Boş konuşmalardan siz de rahatsız oluyor ve konsantrasyonunuzun dağıldığını hissediyorsunuz Oysa ilgi duyduğunuz konuda kendinize yetecek bilgi ve tecrübeye sahipsiniz.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Odak noktanız ağırlıklı olarak aşk ve ilişkileriniz olacak. Bugün gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerini de bu alanda alacaksınız. Hayatınıza yeni bir aşk girebilir. Başlangıçlar olduğu kadar bitişler de yaşanabilir.

16 Nisan 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz sizi sıkmaya başladı. Başta size özgürlük ve yeni bir mutluluk kapısı gibi görünen bu beraberlik, yeni sıkıntıları ve mutsuzlukları beraberinde getirdi! Yaptığınız işte yenilikler üretip açıklamaktan ve eleştiri almaktan kaçınmayın. Özgüveninizle her şeyi başarabilirsiniz, yeter ki her zamanki gibi sorumluluklarınıza sahip çıkın. Gereksiz harcamalara karşı birikimlerinizi yeniden gözden geçirin. Vücudunuza önem verdiğiniz için diyet yapmakta son derece başarılısınız.

16 Nisan 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 48' 37"
Ay
Akrep
20° 00' 09"
Merkür
Koç
26° 17' 27"
Venüs
Balık
21° 10' 02"
Mars
Balık
04° 41' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 09"
Satürn
Balık
13° 15' 39"
Uranüs
Boğa
20° 38' 43"
Neptün
Balık
27° 47' 43"
Plüton
Kova
01° 49' 13"
Chiron
Koç
18° 46' 22"
Lilith
Başak
19° 45' 25"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>