Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fazlalıklardan Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2022, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişinin kalbini kırmaman gerekecek bugün. Ona verdiğin sözleri tutman gerekebilir. Aşk konularında daha sağlıklı iletişimler için bir şeyleri özenle ele alman ve daha dikkatli konuşman gerekebilir.

Bugün işinizde önemli huzursuzluklara açık bir gündesiniz. İşlerin istediği gibi gitmemesi karşınızdaki insanların size göre ihmalkar davranışlar içerisinde bulunması ve sırf ihmalleri yüzünden bazı kayıplarınızın olması sizi oldukça huzursuz edecek. Oysa öfkenize hakim olup kızgınlığınızı dışa bu kadar yansıtmasaydınız her şey zaman akışı içerisinde düzelecekti.

İş konularında "hallederiz nasılsa" tavrı o kadar işe yaramayabilir. Planlı ve programlı olmak, herkese aynı anda söz vermemek veya kapasitene göre hareket etmek daha iyi olacak.

Bugün kendi kafanı dinlemen gerekebilir. Biraz dinlenmek, zihnini boşaltmak, rahatlamak önemli olacak. Stresin etkilerinden kurtulmak için kendince rahat bir ortama girebilir ve dinlenebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafına pozitif enerji yayacaksın. Ve bu durum çevrendekiler tarafından da fark edilecek. Elindeki meseleleri daha dikkatli ve güzel bir yolla çözebilmen çevrendekilerden takdir toplamana vesile olabilir.

19 Nisan 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kişisel nitelikteki şeyleri ilk sıraya koyun ve bunun sonucunda işiniz zarar görürse endişelenmeyin. Meslektaşlarınız evcil hayvan projelerine zaman ayırmanız için ne kadar çok baskı yapıyorsa, sıralarını beklemeleri konusunda o kadar ısrar etmelisiniz. Sadece iki eliniz var.

19 Nisan 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun koşuşturmaya ayak uydurmaya çalışırken nereye yetişeceğini şaşırabilirsin. Bu durum seni biraz yıpratabilir. Bugün gündeminin ana maddesi, maddi konular olacak. Harcamalarını kontrol altına almak önceliğin haline gelebilir. Hayatındaki fazlalıklardan kurtularak rahatlamak isteyeceksin.

19 Nisan 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız işlerde kararlılığınızı göstermeniz gerekiyor. Verdiğiniz sözleri tutmanın gururunu yaşıyorsunuz. Ortaklarınızla, eşinizle ya da ait olduğunuz insanlarla güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Bugün sevildiğinizi hissettiğiniz ve değer bulduğunuz bir gün. Mucizeler size yaklaşıyor.Umudunuzu asla kaybetmeyin.

19 Nisan 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde yapacağınız görüşmelerde fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma hayatınızda bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

19 Nisan 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluk gerektiren konuların üstesinden gelmenizden ötürü taktir toplayabilirsiniz. Aşk konularında da partneriniz ilginizi üzerinde toplamanızı...

19 Nisan 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha açık görüşlü olmaya çalışmanız gerekebilir. İnançları sizden oldukça farklı olan bir grup insanın etrafınızı çevirdiği bir sosyal etkinliğe katılabilirsiniz. Başka bir dine mensup tanıdıklarınızla sohbet edebilirsiniz. Ya da başka bir millete mensup insanlarla tanışabilirsiniz. Bu farklılıkları kucaklayın. Diğerlerinin mutlu bir şekilde yaşama sırrını öğrenip bakış açılarına saygı duyun. Aklınıza yatan bazı sohbetler size ilham verebilir.

19 Nisan 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük sorumluluklarınız bugün zorlayıcı olabilir. Geçmişte çok fazla alkış almadan perde arkasında çok çaba sarf etmiş olabilirsiniz. Ayrıca, işinizde genellikle planladığınızdan daha uzun süre çalışıyor olabilirsiniz. Görevleriniz,tanımınızda yer almasa da, bugün bir meslektaşınıza veyaarkadaşınıza yardım etmenin muhtemelen buna değeceğini göreceksiniz.

19 Nisan 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda başarılı günlerinizden birindesiniz. Yapmanız gereken birçok işi sıralama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi nasıl kullanacağınızı ve bu konuda bildiklerinizi, çevrenize ispat etmeniz gerekiyor.

19 Nisan 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

19 Nisan 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken yurt dışı bağlantılı işlerinizde gelişmeler, yüksek öğrenimle ilgili konular veya seyahat olasılıkları söz konusu olabilir. Biraz gündeminizden uzaklaşmak ve dinlenmek size iyi gelebilir.

19 Nisan 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sevgilinizin beklentilerini karşılamakta yüksek bir performans gösteriyorsunuz ama, kendi ihtiyaçlarınızla ilgili hiçbir talepte bulunmayışınızı da düşünün! İş hayatında, becerikli ve yetenekli biri olmanız, üstünüze vazife olmayın işleri de yapmanıza neden oluyor. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını görmeye başladınız. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

19 Nisan 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 44' 29"
Ay
Akrep
19° 08' 53"
Merkür
Koç
26° 15' 26"
Venüs
Balık
21° 04' 53"
Mars
Balık
04° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 17"
Satürn
Balık
13° 15' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 31"
Neptün
Balık
27° 47' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 09"
Chiron
Koç
18° 46' 07"
Lilith
Başak
19° 44' 58"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>