Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorgulayıcısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün sizin için müthiş bir gün. Modunuzun çok yüksek olduğunu ve hayatınızın yolunda gittiğini göreceksiniz. İçinizdeki ateş çok güçlü! Sahneyi kapın ve lider rolü üstlenin. Romantizm ve aşk bugün kesinlikle sizin yanınızda. Kendiniz olun ve kendinizle barışık olmayı unutmayın. Alçakgönüllülük, özellikle mizah ile birleştiğinde, sizi rahatlatacak.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

Mevcut paradigman ve yaklaşımın değişime uğrayabilir. Duyguların gözle görülür bir dönüşüm sürecinden geçiyor; zihnin ise deli gibi işliyor! Bu zihinsel girdaba çok da kapılmamaya çalış. Aradığın cevaplar için, seni besleyebilecek jargonu, altıncı hissine - keskin sezgine - bakarak kolayca keşfedebilirsin.Bugün kendini ebeveynlik meselelerini düşünürken bulabilirsin. Şu anda bir ebeveyn olmayabilirsin fakat olma gibi bir hedefin var. Kendi babanın seni nasıl yetiştirdiğini düşünebilirsin. Eğer çocuğun olsaydı ona babanınkinden daha farklı mı yaklaşırdın? Ya da babandan bazı dersler alır mıydın? Bugün etrafında seni bu tip şeyler düşünmeye sevk edecek çocuklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat size muhteşem bir tren yolculuğu gibi görünebilir. Düzenli ve temiz tutmak için gayret gösterdiğiniz bu trende kendinize ait küçük bir kompartımanınız var. Yemekli vagona yakın olmanız kadar yanınızda bulunanlar da önemli. Ancak kendi küçük dünyanıza çok fazla kapılmayın ve gözünüz daima trenin güzergahı üzerinde olsun.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne daha enerjik ve hızlı başlayabilir, kendinizi daha dinç hissedebilirsiniz. Spor, hobiler ve arkadaşlarla sosyal görüşmeler gün içinde ön planda olabilir. Enerjinizi düşüren, güven duymadığınız ilişkiler ve ortamlardan uzak kalmak daha iyi olabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında meydana gelen olaylara karşı sorgulayıcı bir tavır içerisinde olacaksın. Kendi isteklerin doğrultusunda hareket etmen, çevren tarafından yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. İş arayışında olan bir Koç burcuysan,başvurularını gözden geçirebilir, son durumu öğrenebilirsin. Yarın bayramın ilk günü. O yüzden bugün senin için oldukça hareketli geçebilir. Eksiklerini tamamlamak isteyeceksin.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdekilerle iletişiminiz her zamankinden fazla sahiplenici olabilir. Söylemlerinize sevgi sözcüklerini eklerken çevrenize karşıda hassas davranışlar sergileyebilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı parasal konularla meşgul olabilirsiniz. Parasal konularda değişikliğe gideceğiniz zamanlar var. Endişe yaratan durumların üzerinde çalışarak daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi yorabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle aile içi konularda kendinizi verimli hissedebilirsiniz. İş konusunda dikkat dağınıklığını önlemelisiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi rotanızda olmayan bir yerde bulup şaşırtıcı bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Kendinize yük ettiğiniz, geçmiş olayların anısına sakladığınız bazı eşyalarla vedalaşma vaktiniz gelmiş olabilir. Yeni bir sayfa açmak için bir temizlik girişiminde bulunabilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu zamanlarda partneriniz ile birbirinize daima destek oluyorsunuz. Finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün. İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Birçok dostlarınız sizinle görüşmek için, gerekli bağlantıları kurmak isteyecekler. Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte önemli ve güzel konuşmalar yapacaksınız. İçsel enerjinize bağlı çevresel ilişkileriniz ön planda olacak.

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 27' 11"
Ay
Akrep
15° 34' 11"
Merkür
Koç
26° 06' 35"
Venüs
Balık
20° 43' 15"
Mars
Balık
04° 24' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 35"
Satürn
Balık
13° 13' 10"
Uranüs
Boğa
20° 37' 43"
Neptün
Balık
27° 46' 55"
Plüton
Kova
01° 48' 52"
Chiron
Koç
18° 45' 06"
Lilith
Başak
19° 43' 01"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>