Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İmkanları değerlendiriyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, bir genişleme ve yaratıcılık hissi hakim. Zihniniz, geleceğe yönelik olumlu görüşlerle dolu olabilir. Yeni bir kariyer stratejisi veya kişisel bir ilişkiye yeni bir yaklaşım hakkında fikir edinebilirsiniz. Romantik tutkularınız da güçlü olabilir, böylece hayat arkadaşınızla özel bir gece geçirebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ifade edin ve birlikte geçirebileceğiniz özel bir zaman yaratın.

Muhtemelen yemek yeme şeklinizi değiştirmeyi ve sadece daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeyi düşünüyorsunuz. Vejeteryan olmak, sigarayı bırakmak, daha fazla egzersiz yapmak, vb. Bugün yaşamınızda bu tür bir karar vermek için mükemmel bir gün. Birkaç ay öncesinin aksine, bu sefer kararlarınıza bağlı kalabileceksiniz. Başarabileceğiniz konusunda kendinize güvenin!

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Kendin gibi davranabileceğin günlerden birisi. Durumlara uyum sağlamak için kişiliğini değiştirmen gerekiyormuş gibi düşünme. Gruba doğal bir şekilde kendi dinamiğini katıyorsun. Tarafsız, ön yargısız ve bilgili yaklaşımın günün olayları adına oldukça kıymetli olacak. İnsanlar dediklerini hayranlıkla dinleyecek. Kendini ifade ederken cesur ol.Sis dağıldı ve nihayet kalkışa hazırsınız. Son günlerdeki hayalciliğiniz iyiydi hoştu ama şimdi harekete geçme vakti. Yakın zamanda yaptığınız iç muhasebeden öğrendiklerinizi eyleme dökün. Sizi ilgilendirmeyen konuşmalarda çapraz ateş altında kalmamaya bakın ve yeni bir şeylere başlamaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cömertliğiniz gezegeninizin en önemli özelliklerinden biri, bu yüzden verdiğiniz şeylerin karşılığında bir şey beklemiyorsunuz. Gücünüz ve ışığınız cömertliğinizden geliyor. Eğer isterseniz küçük bir çabayla gerçek bir aziz gibi hiçbir karşılık beklemeyen o cömert insanlardan biri olabilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Terazi burcundaki hareketini sürdürüyor. Saat 11:33 itibariyle ise boşluğa giriyor. Öğlen saatlerinde oluşan Güneş ve Mars kavuşumu sayesinde bugün çalışma hayatınızda zirveye oturabilirsiniz. Git gide güçlendiğiniz bir dönemde olacaksınız. Akşam ise Venüs ve Jüpiter arasındaki sert açıyla duygusal olarak karamsar olabilirsiniz. Özellikle ufak şeyleri büyütmeye meyilli olabilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İmkanları değerlendiriyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Durağan geçen günlerin sonlanıyor. İş ve kariyer açısından görmen gereken değerler tek tek yerine oturmaya başlıyor. Bugün, elindeki imkânları değerlendirmek isteyeceksin. Mümkün olduğunca yeni başlangıçlar yapmak için kendine hedefler koyuyorsun. Ancak sabırsızlığın ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmana neden olabilir. Hedeflerine ulaşma konusunda, eskisinden daha kararlı davranabilirsin. Diğer yandan yaşam alanında yapman gereken bir tadilat var ise ertelememende fayda var.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ağır basan gelecek kaygınız, istemediğiniz sonuçları önünüze getirebilir. Çıkmaza girmemek adına zihnini sakinleştirerek hareket etmelisiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle birlikte hızlı bir iletişim içine girebilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz olabilir. Tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Anlaşmalarda dikkatli olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha eğlenceli programlar yapmak isteyebilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs ve Merkür'ün olumlu açılarının günü güzel kıldığı bir gündeyiz. Gündelik yaşamınızda sürpriz güzel haberler yaşamınızı daha anlamlı kılabilir. Uzun vadeli ilişkilerin desteklendiği bir gün olabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kısıtlamalardan kurtulun. Sizin küçük dirençlerle karşılaşarak bireysel planlarınızı uygulamak için fırsatınız var. Benzer hedefleri olan insanları bulun. Mevcut koşullardan yararlanmak istemeniz koşuluyla istediğinizi yapabilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şey hızlı ilerlesin istiyorsunuz ve detaylardan sıkılıyorsunuz ama detaylarla da ilgilenmek zorundasınız. Yoksa birine takılıp düşebilirsiniz. Daha büyük bir sorunla karşılaşmamak için sakinleşin ve her şeyin tam olduğundan emin olun.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni taşındığınız yazlık evin yerleşme düzenini sağlamak sizi fiziksel açıdan yorsa da partnerinizle aranızdaki uyum size her şeyi unutturur. Büyük beklentilere girmeden küçük şeylerle mutlu olmanın tadını çıkarın. Ayrıca tekne gezintisine çıkabilir ya da balık tutabilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu beraberinde tembellik de getirecek. Yataktan kalkmak istemeyeceksiniz. Fakat unutmayın çalışmadan hiçbirşeyi halledemezsiniz. Sevdiğiniz de bu duruma çok üzülecek ve en büyük destek ondan gelecek.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burcu ne güzel bir hafta başlangıcı değil mi! Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirmek, onlar için bir şeyler yapmak size çok iyi geliyor. Organizasyon yapmayı genel anlamda seviyorsunuz. Bugün çevrenizdeki insanlar sizin yaptığınız organizasyonların tadını çıkartacaklar.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün kariyerindeki veya ikili ilişkindeki pürüzleri düzeltmek için gönülsüz olsan da üzerine yüklenen birtakım misyonlar uzun vadede işine yarayabilir. Ortak çalıştığın arkadaşlarının sorunlarıyla vaktini geçirebilirsin. Haklı olduğunu bildiğin konularda özverili ve sakin kalmalısın.

2 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 43" R
Ay
Aslan
05° 25' 55" R
Merkür
Koç
27° 47' 39"
Venüs
Boğa
17° 43' 43"
Mars
Koç
10° 09' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 57"
Satürn
Balık
17° 39' 60"
Uranüs
Boğa
23° 07' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 50"
Lilith
Başak
24° 50' 40"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>