Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ılımlı bir gün geçireceksiniz. Aslında sevgilinizle aranızda bazı çözülmeyen sorunlar var ve siz bu sorunları birbirinizi kırmamak için ortaya koymuyorsunuz ama bir zaman sonra bu sorunlar aranızda uçurumlar açılmasına neden olabilir.

İş yaşamınızda bazı değişiklikler yaşayacaksınız. Bu değişikliklere en çabuk siz adapte olacağınız gibi bilmediğiniz konu ve alanlara dalarak risk alacaksınız. Pratik zekanız, çevrenizde oluşturduğunuz olumlu arkadaşlıklar size yardım edecek.

Bugün, aldığınız etkiler sayesinde maddi konularda bir rahatlama hissedeceksiniz. Bazı borçlarınızı da hemen kapatmayı düşüneceksiniz.

Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok fazla açık olmak yerine biraz gizemli olmayı bilin. Bırakın insanlar sizi çözebilmek için sizinle ilgilensinler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar birtakım yolculuklar gündeme gelebilir. Ziyaretten çok, bir şeyleri kotarma amacı taşıyacak bu yolculuklarda, pek istemediğiniz kişilerle birlikte olabilirsiniz. Duygularınızı istediğiniz rahatlıkla sergileyemediğiniz, kendinizi sınırlı bulduğunuz ilişkiler içinde çözüm arayışlarınız var. Bu ilişkilerin getirileri, götürüleri arasında sıkışmış gibisiniz.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Akrep burcunda ilerliyor. Borçlarınız, ödemeleriniz, giderleriniz gündeminizde olabilir. Ay'ın Neptün ile güzel açısı maddi olarak huzurlu hissedeceğiniz gelişmeler yaşatabilir. Bugün 11:55'te Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar maddi anlamda güçleneceğiniz bir dönemde olacaksınız. Yeni yatırım fırsatlarıyla beraber gelirinizi daha da arttırabilirsiniz. Ayrıca Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar aşk hayatınızda hareketlenmeler başlayabilir. Çekici olduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız. Girdiğiniz ortamlarda gözler üzerinizde olabilir. Estetik yaptırmak için uygun bir dönemdir. Saçınızda veya stilinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Biraz daha kendinize vakit ayırmanız gereken bir süreçte olacaksınız.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel hareket ediyorsun!Güneş bugün burç değiştiriyor ve aşk gezegeni Venüs burcunda konumlanıyor. Son günlerde etrafında aniden gelişen olaylar, seni heyecanlandırdığı kadar, güvensiz de hissettiriyor. Özellikle bir anda tavır değiştiren çalışma arkadaşların gözünde küçülebilir. Ne varsa kişinin kendinde var, kimseden bir şey beklenmemek gerek bile diyebilirsin. İş yerinde hareketli bir gün söz konusu olabilir. Beraber çalıştığın insanların mevki değişikliklerine veya işten çıkarılmalarına şahit olabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçireceksin. Tüm bunlarla birlikte gün içinde sık sık çevrenden kendinle ilgili abartıldığını düşündüğün söylemler duyabilirsin.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hızlıca birtakım kararlar alabilirsiniz. Bazı kararları almadan önce daha fazla düşünmeli ve geleceğinizi olumsuz etkileyecek adımlar atmamalısınız.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Akrep'te ilerlemekte. Bugün duygusal beklentilerinizde daha dikkatli olmalısınız. Ailevi konular, paylaşım gerektiren durumlar yüzünden ikilemler yaşayabilirsiniz.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Girdiğiniz her ortamda lider olmak yerine biraz geri plana geçerek olayların akışını izlemek isteyebilirsiniz. Yeni bir kitaba başlamak için uygun bir gün.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dışarıdan gelen müdahalelere sırt çeviriyorsunuz. Kendi kendinize çok mutlusunuz. Değişiklikler yapmak istiyor, yeni insanlarla zaman geçirmek istiyorsunuz. Kısıtlanmak ve baskı altında hissetmek hiç hoşunuza gitmiyor. Güzel düşünceleriniz, güzel olayları çekecektir.

20 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunayda ilişkilerde süregelen yaklaşımlarınız dönüşüyor. Romantik konularda talepleriniz artıyor. Öğleden sonra duygusal tepkiler yoğunlaşabilir. Geçmişten gelen hesaplaşmalar, yarım kalmış işlerin sonuçlanması için çabalar olabilir.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs bugün burcunuza geçiş yaparak 15 Mayıs?a kadar buradaki seyahatine devam edecek. İlişkilerde baş döndürücü bir döneme giriyorsunuz. Gün içinde iletişimin bol olduğu bir ortamda bulunacaksınız. Yeni insanlar tanımak, yeni gruplara katılmak söz konusu. Yeni tanıştığınız kişilerle aranızda ani bir yakınlaşma olur. İlişkiler hızlı başlar, hızlı bitebilir.

20 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu haftanın en önemli konusu, hiç hesapta olmayanfırsatlarının birdenbire karşınıza çıkması olabilir. Aynı zamanda, yürütmekte olduğunuz çalışmalar varsa, bunlarla ilgili olarak bazı başarılar yakalamanız, belki de bunlar yoluyla bir gelir elde etmeniz, bu haftaki etkilerin hayatınızdaki diğer yansımaları olabilir. AİLE içi ilişkilerin derinleşmeye başlayabileceği bu dönem içerisinde, aile çevrenizden de bazı yardımlar almanız olasıdır. Bunlar, maddi konulara yoğunlaşabileceği gibi, bir işinizi tamamlamanıza veya maddi kaynaklı olmayan bir sıkıntınızı gidermenize de yönelik olabilirler. Banka kredisi almak istiyorsanız, aile üyeleriniz size kefil olacaktır.

20 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 48' 48" R
Ay
Terazi
28° 14' 09" R
Merkür
Koç
16° 09' 20"
Venüs
Koç
22° 37' 16"
Mars
Balık
24° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 48"
Satürn
Balık
15° 57' 08"
Uranüs
Boğa
21° 57' 47"
Neptün
Balık
28° 41' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 12"
Lilith
Başak
22° 35' 01"
True Node
Koç
15° 38' 53"
Son Güncelleme : 23/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>