Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Her İhtimali Düşünüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişiyle iletişimini artırman sana kendini daha iyi hissettirebilir. O kişiyi tanımak, ne hissettiğini anlamak, senin de nasıl adımlar atacağını netleştirecek. Bugün bu konularda geri durmamalısın.

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanabiliyorsunuz. İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız.

İş konularında cevap almak isteyeceksin. Bu konuda bir şeyler ters gitse bile kolay kolay vazgeçmemen olası. Bir cevap almak bu kadar zor olmamalı diye düşünebilirsin. Ve gerçekten de bir cevap almak için oldukça çaba göstereceksin.

Açık havada yürüyüş yapmak bütün enerjini daha iyi bir hale getirebilir. Genel olarak kendini biraz daha iyi hissetmeye ihtiyacın varsa işte bugün biraz temiz havayı içine çekmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklını işe ve parasal konulara vermen zorlaşabilir. Bugünden karar almak veya bir adım atmak için kendini zorlamamalısın. Biraz daha rahat davranman ve belki de bazı şeyleri ertelemen iyi olabilir.

20 Nisan 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki birkaç gün içinde paranızı cebinizde tutmakta zorlanabilirsiniz, ancak çaba göstermelisiniz, çünkü şimdi çok fazla harcarsanız, ileride sorunlara neden olabilir. O parlak yeni bibloya gerçekten ihtiyacın var mı? Tabii ki yok.

20 Nisan 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Koç burcuysan, aniseyahatleri gündeme gelebilir. Her an hazırda olacaksın plan yaparken aksilikleri de göz önünde bulunduracaksın. Eğer ilişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin kıskanç tavırları hakkında uzun sürecek konuşmalarınız olabilir.

20 Nisan 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek planlarınızı korumak için savaş içerisinde olabilirsiniz. Aileniz ve yakın çevreniz size engel olmaya çalışırken kimseyi dinlemiyorsunuz. İddianızın haklılığını göstermeye çalışırken kendinizi onarılmaz durumların içine sokmamaya dikkat etmelisiniz. Bu çizgiyi kaçırmak verdiğiniz savaşın yönünü kendinize çevirebilir.

20 Nisan 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Yolculuklar planlamak size keyif verebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Gün içinde zevk aldığınız şeyleri yapmak için zamanınız olacak. Uğraştığınız işlerle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler gündeminizi etkileyebilir.

20 Nisan 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yemek yeme bağımlılığı ya da bir ilişkiye aşırı bağlanma hali olsun, her durumda abartıya kaçmak hayatınız için olumlu sonuç vermeyecektir.

20 Nisan 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

20 Nisan 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelir getirmenin benzersiz yolları bugün aklınıza gelebilir. Maddi geleceğinizi güvence altına almak ve bereketi artırmak için farklı yollar üzerinde beyin fırtınası yapmaya çalışıyor ancak şimdiye kadar pek başarılı olamamış olabilirsiniz. Sorun, etrafınızda her yerde ilham mevcutken, bu fikirleri yoktan var etmeye çalışıyor olmanız olabilir. Hayran olduğunuz birinin sizi ilerlemeniz için cesaretlendirmesine ve motive etmesine izin verin.

20 Nisan 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Fakat bazen öylesine içine kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil hiç kimse sizi anlayamıyor. Bugün uzak duygular içindesiniz. Yeni projeler gündemde ve kafanızı meşgul edecek.

20 Nisan 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

20 Nisan 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelecek odaklı düşünceler içinde olabileceğiniz bir gün. Kurduğunuz hayallerin ne kadar gerçekçi olduğuna da bakmanız gerekebilir. Uzaklara gitme isteğiniz artıyor. Biraz gündemden uzaklaşmaya ihtiyacınız var.

20 Nisan 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki uyum zaman zaman tehlikeye giriyor. Birbirinizi anlamaya çalışın. Birkaç gündür süren küçük huzursuzluk bugün çözülebilir. Yoğun geçen günlerin ardından, bugün işleri teslim edebilmek, rahatlamanıza ve birlikte çalıştığınız insanlarla ilgilenebilmenize olanak tanıyacak. Maddi açıdan aldığınız kararları uygularken zorluk çekiyorsunuz. Savurganlıktan vazgeçin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir

20 Nisan 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 16' 29"
Ay
Akrep
13° 21' 45"
Merkür
Koç
26° 00' 47"
Venüs
Balık
20° 29' 51"
Mars
Balık
04° 16' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 18"
Satürn
Balık
13° 11' 56"
Uranüs
Boğa
20° 37' 13"
Neptün
Balık
27° 46' 31"
Plüton
Kova
01° 48' 41"
Chiron
Koç
18° 44' 28"
Lilith
Başak
19° 41' 49"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>