Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dostların Seni Hatırlıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 10%

Genelde dışadönük bir kişi olsanız da, bugün kendinizi belki biraz daha utangaç ve çekingen hissedebilirsiniz. Bunun nedeni de aşk veya arkadaşlık konularındaki melankolik düşünceleriniz olabilir. Çok önemsediğiniz biri uzakta olabilir ve onu özlüyor olabilirsiniz. Ayrıca, insanlar bugün sizden haksız avantaj elde etmeye çalışabilirler ve özellikle kendinizi savunmasız hissettiğiniz için bunu yapmalarına izin vermeniz çok daha muhtemel. Seçici olmakta fayda var.

Bugün saçma sapan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Sosyalleşmek istemeyeceksiniz, çünkü ciddi konular hakkında düşüneceksiniz. Belki de işiniz hakkında endişelenebilirsiniz. Stresli hissediyorsanız, bir değişiklik yapmayı düşünmenin zamanı olabilir. Birçok farklı kariyerde başarılı olma yeteneğiniz var. Kullanabileceğiniz birçok seçenek olduğunda, kendinizi yalnızca bir alanla sınırlamayın!

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Hayal gücün fazla aktif olabilir. Aklında farklı ve garip senaryolar canlanmasına sebebiyet verebilecek dedikodulara maruz kalabilirsin. Bazı kişiler çalıştığın şirketin tam bir bela olduğunu öne sürebilir ve bu da seni feci olasılıklar düşünmeye itebilir. Meraklanma - işini falan kaybetmeyeceksin! Dedikodudan kaçınmaya çalış çünkü doğru bilgiler alma olasılığın düşük. En kötüsünü hayalinde canlandırma!Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız, komşunuz ya da akrabanızdan bazı rahatsız edici düşünceler duyabilirsiniz. Bu kişinin bir şeye morali bozuk olabilir ve bu konudaki hislerini size aktarımıyor olabilir. Onu anlatmaya teşvik etmek için doğru zaman şu an değil. Sdarıldığı kişi siz değilsiniz, fakat onu zorlarsanız size de darılabilir. Biraz uzak durun ve bırakın onu rahatsız eden şeylerle kendi hesaplaşsın. Hazır hissettiğinde sizinle konuşacaktır.

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm enerjinizi diğer insanları mutlu etmek için harcayamazsınız. Odağınızı aynada gördüğünüz kişiye çevirin ve kendinizi gülümsetmek için daha çok çalışmaya başlayın. Bugün kendiniz için en az bir şey yapın. Arada sırada kendiniz için bir şeyler yapma hakkınız var, bu yüzden suçlu hissetmeyin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaptığı iyilikler şimdi yaşadığın sorunların çözülmesinde yardımcı oluyor. Unutulmadığını bilmek ve hissetmek duygusal bir gün geçirmene neden olabilir. Bu duygu durumunun etrafında gelişen olaylara karşı daha merhametli bir bakış açısı ile yaklaşmanı sağlıyor. İlişkisi olan bir Koç burcuysan gün içindeki bu tavrın onun sana tekrar âşık olmasını sağlayabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hedefleriniz ile ilgili önemli kararlar vermek isteyeceğiniz bir gün. Hayatınıza ciddi anlamda bir yön vermek istiyor fakat bazı konularda tam olarak nereye gideceğinizi kestiremiyor olabilirsiniz. Bu yeni ay ile bunu başaracaksınız.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kazançlarınızla ilgili konularda daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde kendi fikirlerinizi yaymak için çaba gösterebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi iyi analiz etme ve anlama fırsatları karşınıza çıkabilir. Mesleki konularda isearkadaşlarınızın hepiyle anlaşmaya çabalamamalısınız.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ay yakın çevrenizle ilgili yeni başlangıçlara işaret edebilir. Yeni arkadaşlar, yeni komşular edinebilirsiniz veya kardeşlerinizin yaşamında yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim alabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Flörtöz olmasıyla bilinen birinin son zamanlarda size ilgi duyduğunu fark edebilirsiniz. Bu kişiden uzaklaşmanız kalbiniz kırılabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay yakın ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla iletişiminiz önem kazanıyor.Yeni eğitimlere katılabilir, kendinizi geliştirmenin yeni yollarını arayabilirsiniz. Önümüzdeki 10-15 günü yakın çevrenize zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koçlar mali olarak, yukarı ve aşağı gidiyorsunuz. Bugün biraz para elde edebileceksiniz, ama umduğunuz miktar bu değil. Çok fazla endişeleniyorsunuz ve muhtemelen aşırı stresli ve fazla çalışıyorsunuz. Bugün tembel ve rahat bir gün olabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 11' 17" R
Ay
Boğa
20° 19' 39" R
Merkür
Koç
22° 03' 31"
Venüs
Boğa
10° 51' 45"
Mars
Koç
05° 53' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 03"
Satürn
Balık
17° 14' 43"
Uranüs
Boğa
22° 48' 30"
Neptün
Balık
29° 08' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 05"
Lilith
Başak
24° 13' 33"
True Node
Koç
15° 20' 30"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>