Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kararsız Hissediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2020, Salı

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 80%

İçsel bir güç ve sezgi dalgalanması bugün alışılmadık bir mesleği düşünmenizi sağlayabilir. Özgürlük ve bağımsızlık arzunuz şu anda çok güçlü, bu nedenle kendi başınıza, belki sanatsal bir alanda veya hizmet sektörlerinden birinde çalışmayı düşünebilirsiniz. Bugün harikaları başaracak gücünüz var. Pratik olun ve dikkatli bir şekilde ilerleyin, fakat kalbinizin sesini dinlemeyi unutmayın!

Bugün biraz 'arkadaşlık bağı" kurmak için zaman harcayabilirsin. Bugünün enerjisi, erkek figürlerle etkileşimlerinizi artıracaktır. Erkeklerle bağlantı kurarak iyi vakit geçirebilirsiniz. Babanla, kardeşinle ya da oğlunla vakit geçirebilirsiniz. Hayat hakkında bir erkeğin bakış açışıyla düşünebilirsiniz. Ya da spor yapmak veya marangoz projeleri üzerinde çalışmak gibi eğlenceli aktiviteleri paylaşabilirsiniz.

Bugün konsentrasyon konsunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, size hayal kurmak ve bir şeyi hayalinde canlandırma konusunda ilham verebilir. Eğer dikkatiniz dağılıyorsa, sık sık ara verin ve telefon görüşmeleri yapın. Beyninizi aktif tutun ki bu yorucu günde uyanık kalabilsin. Ara verdiğiniz anlardan birinde sirkülasyonun devamını sağlamak için güzel, canlı bir yürüyüşe çıkmaya çalışın.

Zor bir durumu mantık süzgecinden geçirmeye çalıştıkça, çözüm bulmak da o kadar zorlaşacak. Büyük ihtimalle, hislerin yaşadığın rahatsızlığın kaynağı. Bu hisleri tanımlamaya çalışarak rahatlamayı dene. Sorunların kökenine inmek için uygun bir zaman. Geçici çözümler pek de işe yaramayacaktır.Önünüzdeki gün sizin için hoş bir sürpriz olabilir. Romantizm alanında başarılı olacağınız henüz kanıtlanmadıysa da doğru yoldasınız gibi görünüyor. Son haftalarda üzerinizde dolaşan kasvet bulutunu dağıtmaya can atıyorsunuz. İyimserlik güneşinin ışınları yerlerde gezinen moralinizi yukarı çekiyor. Bu ışıl ışıl ruh halinin tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığın bir yorum veya şaka birini çok rahatsız edebilir. Gücendirici potansiyele sahip herhangi bir şey söylececeğini anladığında çeneni tut. İnsanlar ekstra hassas olabilir ve her ne kadar duruma biraz mizah serpiştirmek istemiş olsan da, kabalığı kaldıramayabilirler. Ya güzel bir şeyler söyle ya da hiçbir şey söyleme.

19 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, paranızla sıkı olmak için doğru bir zaman ve cimrilik için yanlış bir zaman olduğunu görebilirsiniz. Bazen harcamalar uzun vadede tasarruf etmenize yardımcı olabilir. Ama size mali durumunuzla ne yapacağınızı söyleyenlere karşı dikkatli olun. Paranızı iyi yönetme becerilerine ve içgüdülerine sahipsiniz, bu yüzden kendinize daha fazla güvenmeyi deneyin.

19 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İki seçeneğin arasında kalma hissini bugün birçok durumda yaşayabilirsin. Kararlarında net olduğunu düşünsen de yaşayacakların bu konuda tekrardan düşünmene sebep olabilir. İşinden memnun olmayan bir Koç burcuysan kendince yeniarayışlarına girebilirsin. Evli ve çocuklu bir Koç burcuysan bugün çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak adına alışveriş yapabilirsin.

19 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızdan ders almaya bakın. Yanlış ilişkiler sizi duygusal anlamda karmaşaya itebilir. Mantıklı olmaya çalışın. Finansal ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Kariyerinizde yükseleceğiniz bir gün.

19 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetinizin olduğu konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Bilemediğiniz konularla ilgili çözülme yaşayabilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil veya size iyi gelecek herhangi bir yolculuğu gerçekleştirmek için oldukça uygun bir gün. Duygusal açıdan kendinizi tamamlanmış ve iyi hissedebilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde başarılıgörüşmeleri yapabilir, finansal konulardaki işlerinizi halledebilir, ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinlikler ve davetlerde bulunabilir, dostlarınız ve partnerinizle keyifli zaman geçirebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genelde planlı bir insan olarak her şeyi garantiye almayı seviyorsunuz. Biraz daha spontane yaşamaya ne dersiniz? Daha çok eğleneceğiniz kesin.

19 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzda seyahat etmeye devam ettiği bugünü kendinize zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz. Ay ile Venüs etkileşimi kadınlardan göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor.Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz, büyük değişiklikler için Venüs retrosunun bitmesini beklemelisiniz. Alışveriş yapmak ve kişisel bakımınızla ilgilenmek iyi gelecektir.

19 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar.

19 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koçlar Bugün mesleğinizde bir sürü iyi his var. Sıkı çalışmaya devam edin ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bugün yatırım yapmayı düşünebilirsiniz, çok şanslı bir gün. Gün boyunca güçlü enerjiniz olacak.

19 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi hayata geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

19 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 45' 22" R
Ay
Koç
28° 45' 25" R
Merkür
Koç
20° 48' 26"
Venüs
Boğa
09° 02' 28"
Mars
Koç
04° 44' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 11"
Satürn
Balık
17° 07' 38"
Uranüs
Boğa
22° 43' 21"
Neptün
Balık
29° 05' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 16"
Lilith
Başak
24° 03' 42"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>