Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fırsatları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün uyanıp harekete geçmek zor olabilir. Öylece yatakta kalmak isteyebilirsiniz. Bundan dolayı kendinizi suçlu hissetmeyin. Öğleden sonra biraz kestirin, etrafınızdaki insanlar bugün çok nazik olacak. Evde kalıp sevdiğiniz biriyle bu gece iyi müzik ve güzel bir yemeğin tadını çıkarın. Durduk yere sorun çıkarmayın. Suçluluk duygusunu bir kenara bırakıp sadece rahatlayın ve hayatın sunduğu tüm zevklerin keyfini çıkarın!

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Gayet neşeli bir gün geçireceksin. Parti ve eğlence kafasındasın; ki normalde biraz tutucusun ve dışarı pek çıkmazsın. Fakat ufuk açıcı insanlarla olmak seni keyiflendirecektir; ayrıca göksel enerjiler fikirlerin alışverişini destekliyor. O halde arkadaşlarınla takıl ve keyfine bak; onları eve çağır, burger ve bira eşliğinde vakit geçirin. Biraz işleri değiştir; güvende olmaya çalışmayı bırak!Yaptığın bir yorum veya şaka birini çok rahatsız edebilir. Gücendirici potansiyele sahip herhangi bir şey söylececeğini anladığında çeneni tut. İnsanlar ekstra hassas olabilir ve her ne kadar duruma biraz mizah serpiştirmek istemiş olsan da, kabalığı kaldıramayabilirler. Ya güzel bir şeyler söyle ya da hiçbir şey söyleme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda çalıştığınız şirkette bazı güçlüklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Çalışanların huzurunu kaçıran kurumsal değişimler ya da birleşmeler olabilir. Bu durumların bilincinde olmalısınız, ancak paniğe kapılmayın. Vaat ettiğiniz başarıya ve istikrarınıza dair olumlu tepkiler alabilirsiniz. Muhtemelen yerinizi koruyabilecek ve fırtınalara göğüs gereceksiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başarılarınız her zaman biliniyor siz de bunun farkındasınız. Ancak yeni proje için oldukça endişelisiniz. Başkalarının performansınızdan etkileneceğinden emin olabilirsiniz. Strese girerek tüm enerjinizi kullanmak yerine, alacağınız övgüleri öngörmek için kullanın.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün genelinde önüne çıkan fırsatları değerlendirmek adına belli düşüncelere dalabilirsin. Düşüncelerin konusunda bir karar vermende ailen belirleyici rol oynayabilir. Hayatını önemli açıdan etkileyecek kararlar alırken daha dikkatli olman gereken bir gündesin. İş yerinde sağladığın sükunetin bozulmasını istemiyorsun. Çalışma arkadaşların ile girdiğin tartışmalarda sessiz kalmayı tercih edebilirsin.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte gururunuzdan kaynaklı yapmış olduğunuz bazı hatalar varsa artık bunu daha fazla büyütmeden konuşmalı ve olayların gerçek nedeniyle yüzleşmelisiniz. Her şeyi yeniden yapabilir ve yeniden güçlenebilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir takım oyunlar ve dedikoduların içerisinde kalabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin ve böyle ortamlardan hemen uzaklaşın. Zarara uğramamak elinizde olacak.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde Ay burcunuzda ilerlerken her şeyden çok kendinize odaklısınız. Her zamankinin aksine biraz daha kişisel, sübjektif davranabilirsiniz. Lider, yönetici, hükmedici yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı fikirler bugün sizi yapıcı bir şekilde etkileyebilir. Bunlardan kaçmaya çalışmak yerine daha fazla araştırma yaparak kendinizi geliştirmeye çalışın.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati tüm gözleri üzerinize çeviriyor. Bugün odağınızda kişisel hedefleriniz ve duygusal meseleleriniz olacaktır.Kendinize yeni hedefler koymak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Spor yapmak iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koçlar faturalarınızın ödenmesi gerekiyor, ancak bunun dışında finansal olarak öncekinden daha iyi durumdasınız. Stresle birlikte gelen nadiren baş ağrısı dışında, bugün herhangi bir sağlık probleminiz olmayacak.

18 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

18 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 40' 31" R
Ay
Koç
27° 32' 00" R
Merkür
Koç
20° 44' 25"
Venüs
Boğa
08° 56' 19"
Mars
Koç
04° 41' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 00"
Satürn
Balık
17° 07' 13"
Uranüs
Boğa
22° 43' 04"
Neptün
Balık
29° 05' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 60"
Lilith
Başak
24° 03' 09"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>