Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mücadeleyi Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk bugün sizin lehinize işliyor, tüm romantik ve sosyal durumların da iyiye gittiğini göreceksiniz. Bugün, yaratıcı projelerde dikkat gerektiren her şeyde önderlik etmek için mükemmel bir gün. Bugünkü genel ruh haliniz olumlu ve neşeli olacak ve kendinizi ifade ederken hata yapmadığınızı göreceksiniz.

Bugün gezegenler sizin ve partneriniz için eğlenceli zamanlar yaratabilir. Birlikte sosyal bir etkinliğe katılabilmeniz için işi erken bırakmak isteyebilirsiniz. Bir partiye ya da bir konsere gitmek için uygun bir ruh halinde olacaksınız. Her zamanki rutininizi bozan bir şey yapmak isteyeceksiniz. Yaratıcı düşünün ve özel bir şeyler yapmayı planlayın!

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

Günün bütün meselelerini anlamlandırmaya ve çözmeye çalışırsan karın ağrısıyla karşı karşıya kalacaksın. Tek başına üstesinden gelemeyeceğin kadar çok şey var. O yüzden deneme bile. Eğer bir düğümü çözersen ipin devamında başka bir düğüm oluştuğuna tanık olabilirsin. O yüzden en iyisi şu anda yumağı hareket ettirmemek olacaktır.Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzdeki gün sizin için hoş bir sürpriz olabilir. Romantizm alanında başarılı olacağınız henüz kanıtlanmadıysa da doğru yoldasınız gibi görünüyor. Son haftalarda üzerinizde dolaşan kasvet bulutunu dağıtmaya can atıyorsunuz. İyimserlik güneşinin ışınları yerlerde gezinen moralinizi yukarı çekiyor. Bu ışıl ışıl ruh halinin tadını çıkarın!

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh haliniz iyi ve etkileşimde bulunduğunuz insanlar tarafından iyi destekleniyorsunuz. Diğer insanların şu anda benzer duyguları paylaştıklarını göreceksiniz. Uzaktan iletişim kursanız bile, hepiniz arasındaki enerjilerin bu kombinasyonu büyülüdür.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata karşı daha sert olduğunu hissediyorsun. Önüne çıkan bazı engeller ve bu engellerden sıyrılmaya çalışma hissi seni daha mücadeleci yapıyor. Pes etmek sana göre değil. İş konusunda arkadaşlarına yol göstericilik yapıyorsun. Bu durumu yakından izleyen patronların sana yeni birfırsatı sunabilir. İlişkine gereken özeni göstermediğinden ötürü karşı taraf huysuzluk çıkarabilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimseyi iyice tanımadan hemen güven duymamalısınız. Vereceğiniz kararlarda iyice soruşturup bilgi sahibi olmayı seçmelisiniz. Unutmayın her zorluk sizin kendinizi aşmanız için birer fırsattır.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için yöntemler geliştirebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön planda tutacağınız işlere yönlenmek sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda başarı olmak için daha fazla çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Bugün iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde gerçek istekleriniz hususunda önce kendinize sonra da etrafınızdakilere samimi olmanız gerektiğini hep hatırlayın. Kendinize odaklanın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş burç değiştiriyor ve iletişim ve eğitim konularının hızlandığı bir aylık süreç başlıyor. Kendinizi ifade etmek, anlatmak konusunda istekli olacağınız, yakın çevre ilişkilerinizi geliştirip zenginleştirebileceğiniz bir dönem başlıyor.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son dakika yaptığınız planlar sizi her zaman başarıya götüremez. Bu yüzden daha planlı ve düzenli olmak için çabalamalısınız.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in İkizler burcuna girişi ile yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanıyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde odak noktanızda kendinizi doğru ifade edebilmek, seyahatler ve eğitimler olacaktır.Ay'ın Boğa burcundaki seyahati finansal konuları ön plana çıkaracaktır. Akşam saatlerinde sürpriz bir harcama yapmak durumunda kalabilir veya beklenmedik bir yerden kazanç elde edebilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar bugün işinizle ilgili çok önemli bir e-posta veya telefon alabilirsiniz. Bu telefon çok bilgilendirici olabilir. Ancak yine de sizden daha fazla deneyime sahip birinden tavsiye istemeniz gerektiğini hissedebilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınıza yoğunluk verdiğiniz zaman, gün içinde motivasyon dengeniz hemen bozuluyor. Bugün, kişiselliğinizi ve sevdiğiniz kişinin davranışlarını sorgulayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere göre daha farklı duygusal bir tablo sergilemeniz, sizi ulaşılmaz bir konuma getiriyor. .

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 42' 56" R
Ay
Koç
28° 08' 43" R
Merkür
Koç
20° 46' 26"
Venüs
Boğa
08° 59' 23"
Mars
Koç
04° 43' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 35"
Satürn
Balık
17° 07' 26"
Uranüs
Boğa
22° 43' 13"
Neptün
Balık
29° 05' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 08"
Lilith
Başak
24° 03' 25"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 06/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>