Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kararlarından Emin Değilsin! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiye ne söyleyeceğini bilmek isteyebilir ve daha öncesinden prova yapabilirsin. Bu kişinin ilgilendiği konuları öğrenmek ve onlar hakkında bazı bilgilere sahip olmak, aranızdaki gergin sessizliği kırmak için iyi bir yol.

İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelere açık görünüyorsunuz. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle eforunuzda enerji kısıntısına gitmenizi gerektirmiyor.

Bugün masraflarını planlama günü. Bazı konularda yeni harcama planları yaparak sana zorluk çıkaran maddi kaygıları ortadan kolaylıkla kaldırabilirsin. Bugün planlama yeteneğin çok kuvvetli olacak.

Vücudunu kuvvetlendirmek için yeni programlar yapmayı düşünebilirsin bugün. Kuvvetini kazanmak için birden fazla değişim yapman gerekebilir hayatında. Hiçbir işi şansa bırakmamalı ve kendin için en iyi programı hazırlamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiğin kişilerle fikir ayrılıklarına düşebilirsin. Ancak hemen aklına kavga gelmesin. Yeni şeyler öğrenmek ve diğer insanların duygularını daha iyi anlamak için iyi bir şansın olacak.

22 Ocak 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün ev ve haneyle ilgili konuların gündemde olacağı bir gün olacak. Kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. İletişim temelinin empatiden oluştuğunu düşünerek karşınızdaki kişinin cümlelerine dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın. Karşınızdaki kişilerin fikirlerine önem vermeniz gereken bir sürece doğru adım atıyorsunuz.

22 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğin ile ilgili planlarında aile bireylerinin söylediklerinden etkilenip kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Değişimin kaçınılmaz olduğu bugünlerde arkadaş çevreni veortamını farklılık katıyorsun. Güven ilişkisi sayesinde kalıcı dostluklar edineceksin. Aşk, evlilik, çocuklar gibi konularda disiplinini elden bırakmamalısın.

22 Ocak 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen durmanız gerekebilir. Düşünmek, çalışmak ve anlatmak her zaman istediğiniz sonucu vermiyorsa kendinize mola vermelisiniz. Sizi seven ve destekleyen insanlardan alacağınız destek böyle durumlarda nasıl düşünmeniz gerektiğini bulmanızı sağlayabilir.

22 Ocak 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

22 Ocak 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İmkanınız varsa küçük bir tatil size iyi gelip enerjinizi dengeleyecektir. Kendinizi anlamaya çalışmak için uygun bir gün. Kişisel gelişime de yönelebilirsiniz.

22 Ocak 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içerisinde bu hafta olanları gözden geçirmek ve biraz kafanı toparlamak iyi olabilir. Hafta içinde yaşananları bir düşünerek daha mantıklı kararlar alabilirsin. Biraz analiz yapman gerekecek bugün.

22 Ocak 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ideolojilerinizle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Zihniyetinizi oluşturan ahlak kurallarına bakmak için gereken içsel çalışma, aynı zamanda belirsiz veya kafa karıştırıcı olsa bile, son derece önemlidir. İç çerçevenize eleştirel bir gözle yaklaşmak zor olabilir, ancak bu şekilde en iyi benliğinize doğru gelişmeye başlarsınız. Artık seyahat etmek de olasıdır ve gecikmeler, oraya her zaman varabildiğiniz kadar hızlı varmanızı engelleyebilir. Ancak oraya vardığınızda, rahatlama ve eğlenme zamanı!

22 Ocak 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal, romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Yanlış anlaşılıyorsunuz.

22 Ocak 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

22 Ocak 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Beraber seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı ani harcama yapabilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

22 Ocak 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda, kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek veya amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Son yaptığınız görüşmelerin sonucuyla ilgili acelecilik içindesiniz. Zaman gerektiren konularda biraz daha sabır gerekebilir. Önümüzdeki günler içinde bir yolculuğunuz var. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak.

22 Ocak 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 46' 48" R
Ay
Başak
21° 09' 23"
Merkür
Koç
17° 04' 53"
Venüs
Koç
18° 47' 06"
Mars
Balık
22° 04' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 39' 07"
Uranüs
Boğa
21° 47' 26"
Neptün
Balık
28° 35' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 22"
Lilith
Başak
22° 14' 19"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>