Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aklın Karışabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanın seninle daha fazla ilgilenmesi seni rahatsız etmemeli, özellikle de bugün. Sana olan sevgisini göstermek konusunda kafası karışmış olabilir zira. Ona yardımcı olmak ve yapıcı davranmak öncelikli olabilir.

İş ortamınızda uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yakında bir miktar para katılımı gerektirebilir. Birbağlantınızla ilgili barındırdığınız endişelerde haklılıklar görünüyor.

İş ortamında hareketlerinle öne çıkman mümkün olabilir bugün. İnsanlara bir şeyler öğretmen de gerekebilir hatta. Çözümlerin sayesinde işte fark yarattığını görebilirsin. Bu duruma yapıcı bir şekilde yaklaşman gerekecek.

Stres ve kaygıdan uzak durmak yaratıcılığını destekleyebilir. O yüzden nefes egzersizleri sayesinde odaklanmanı kontrol edebilirsin. Bu tür şeylere özen göstermenin etkisini daha fazla görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine göre karar vermek senin için zor olabilir. Her şeyin artısını eksisini belirlemek önemli bir hal alabilir o yüzden. Senin için mantıklı olanı tercih etmek kafandaki soruların cevaplanmasına da vesile olabilir.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün olduğundan daha da yaratıcı ve dinamik olacaksınız. Ateş burcundaki Aslan burcundaki yeni ay, sana o kadar enerji verecek ki, tutkuların için bir çıkış yolu bulamazsan, gerçekten patlayabilirsin!

28 Temmuz 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinin yerini değiştirmesi aklını karıştırabilir. Bu değişkenliğe alışmak için kendini zorlamak istemiyorsun. Arkadaşlarınla uzun bir aradan sonra yaptığın plan için çeşitli tavizler verebilir, günlük programını bir günlük askıya almak isteyeceksin. Evli bir Koç burcuysan, yakın bir arkadaşının doğum günü partisine katılabilirsiniz.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızdaki bazı sorumluluklar bugün gündeminizde olabilir. Ortaklıklar ve ekonomik koşullarınızı dengeleme fikri içinde olabilirsiniz. İş hayatınıza karşı ön yargılı davranmayın ve yerine getiremeyeceğiniz sözler vermeyin.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hayatın akışına bırakabilir, enerjik ve keyifli hissedebilirsiniz. Pek çok açıdan yenilik ve heyecan peşinde koşmak, keyif getiren ilişkilere yol almak için harekete geçmeniz, bu konularda yeni adımlar atmanız söz konusu olabilir. Değişik hobiler aradığınız bu dönem dikkat çekecek çalışmalara da yönelebilirsiniz. Çocuklar, spekülatif işler, hobilerle ilgili bol miktarda harcama yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içi veyerinde sizin dışınızda oluşabilecek çatışmalara dikkat etmelisiniz. Nötr kalmalı objektif olmalı ve mümkünse adaleti ön plana koymalısınız.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi aşırı halsiz ve tembel hissedebilirsiniz. Genelde kendinize dinlenme hakkı tanımıyorsunuz ama en azından bugün dinlenin! Bazen oradan oraya koşarken kendinizi haddinden fazla zorluyorsunuz. Bugün gerçekten izin gününüz olsun çünkü artık bunu hak ettiniz. İzin günü, ufak tefek işleri halletmek, ev işlerini yapmak ya da diğerlerinin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek anlamına gelmiyor tabi. İzin günü, kitap okuduğunuz, dinlendiğiniz ve huzurlu hissettiğiniz minik bir tatil demek.

28 Temmuz 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırıyor olabilirsiniz. Muhtemelen geçmişte aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz nedeniyle hayatınızda çok şey oluyor olabilir. Bir süper kahraman olma ve herkese yardım etme arzunuza rağmen, nihayetinde yalnızca bir kişisiniz ve aynı anda yalnızca bir yerde olabilirsiniz. Herkese evet diyerek kimseyi memnun edemezsiniz.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi geçiyor. Çevrenizi sınayacağınız bir gün içindesiniz.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; flört, aşk, çocuk, hobi ya da borsayla ilgili yeni gelişmeler var. Ama aşk, çocuk, hobi ya da borsadan dolayı harcamalarınız çok artabilir ve ani para çıkışları gerçekleşebilir. Ayrıca gayrimenkul alma, taşınmaz alma gibi konularda yeni bir sürece girebilirsiniz.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

28 Temmuz 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 06' 19" R
Ay
Yay
10° 14' 41"
Merkür
Koç
16° 03' 18"
Venüs
Koç
26° 47' 24"
Mars
Balık
27° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 44"
Satürn
Balık
16° 16' 05"
Uranüs
Boğa
22° 09' 11"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 53"
Lilith
Başak
22° 57' 31"
True Node
Koç
15° 30' 49"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>