Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Huzur Buluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Parasal konularda biraz özgür olmanız önemli. Korkularınız yaşam kalitenizden daha fazlasını etkiler ve bundan sevdikleriniz de güçlü bir şekilde etkilenir. Güvende olma isteğiniz sebebiyle kendinizi her türlü endişe ve maddi kısıtlamaya maruz bırakıyorsunuz. Bu konuda üzerine derinlemesine düşünün. Paranız olmazsa daha az mı saygı göreceğinize inanıyorsunuz?

Bugün rakamlara karşı biraz duyarlı olabilirsiniz. Kontrol edilmekten hoşlanmıyorsunuz ve bugün patronunuz ağırlığını atıyor olabilir. Onların kibirli hallerinin size bulaşmasına izin vermeyin. Fazladan biryapmanız söylenirse anlaşmazlıklara girmeyin. Her ne kadar bu ek sorumluluk gündeminizde ve zamanlamanızda ayarlamalar gerektirse de, aslında parlamanız için iyi bir fırsat olabilir!

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Bugün senin için büyük bir gün. Bir süredir aklında dönüp duran o fikir var ya? İşte bu fikri gerçeğe dönüştürmek üzere büyük bir adım atabilirsin. İşin esprisi ise, heyecanını sürdürmen. Eğer konu hakkında çok fazla konuşursan, içindeki heyecanı kaybedebilirsin. Sakin kal ve kendini hedefine odakla. Bugünkü olaylarla nasıl başa çıktığın gerçekten önem teşkil ediyor olacak.Bu sabah aldığınız övgü nedeniyle kendinizi dünyanın en değerli insanı gibi hissedebilirsiniz ancak bu duygunun başınızı döndürmesine izin vermeyin. Üzerinize bol bol övgüler yağdırılsa da her daim mütevaziliğinizi korumaya çalışın. Akşam olduğunda, yalnızca konuşmakla idare edemeyeceksiniz. Eylem, kelimelerden çok daha yüksek sesle konuşacağı için halihazırda bir tür planınızın olmasında fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün erken saatlerinde sorumluluklar ve görevlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün içinde aniden duygusal, dürtüsel tavırlar sergileyebilirsiniz. Akılcı davranmalı, cesareti ise kaybetmemeli. Aşk ilişkilerinde ise bir süreç kapanıyor.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin konuları bitirmek isteyeceksin. Son 2 yıldır sana yük olarak gelen bu konuların sonuca ulaşması, sana huzur verecek. Şans gezegeni Jüpiter, hava burcunda geri hareketine başlıyor. Ödeme takviminin yoğunluğu, gün boyunca hızlı hareket etmeni gerektirebilir. Yaşam alanınla ilgili düzenlemeler bugün gündemine gelecek.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal davranışlar sergileyebilirsiniz. Farkında olmadan kırıcı kelimeler kullanmamaya dikkat etmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durumun geçici bir etki olduğunu kendinize hatırlatırsanız bugün sizin için daha ılımlı geçecektir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde problemleri çözmek ve partnerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz bu daya da herhangi bir konudaki disiplininizi olumsuz yönde etkileyebilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızdan oldukça zevk alacağınız, kişisel bakımınıza özen göstereceğiniz bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınız veya ailenizle iletişiminizde çoğunluğa uymak zorunda hissetmeyin, sizi mutlu edecek olan şeyi dile getirin.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu kez yanlış anlaşılıyor. Başkalarının fikrini almanıza gerek yok, siz de sağlıklı düşünüyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte ortak üreteceğiniz projelerde, onların duygularına da değer vermelisiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkmak isteyeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde elinize fazladan para kazanma fırsatı geçebilir. Duygusal olarak her şey kontrolünüz altında ve kendinizi iyi hissediyorsunuz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

29 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 10" R
Ay
Balık
10° 25' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 35"
Venüs
Boğa
04° 58' 12"
Mars
Koç
02° 12' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 38"
Satürn
Balık
16° 51' 14"
Uranüs
Boğa
22° 31' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 21"
Lilith
Başak
23° 41' 43"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>