Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Beklentilerini Hayata Geçiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 50%

Hayallerinize kulak verin. Manevi yönden duyarlılığınız artabilir ve etkileyici bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Geleceğinizden bir sahneyi önceden görebilirsiniz ya da sevdiğiniz biriyle ilgili sezgileriniz olabilir. Bu izlenimler size yardımcı olabilir, bu yüzden onlara dikkat etmeye çalışın. Sezgilerinizi bir yere yazmak isteyebilirsiniz, böylece onları daha kolay çözümleyebilirsiniz.

Yakın bir arkadaşınızla ya daarkadaşınızla yapacağınız telefon görüşmesi sayesinde kariyerinizi vehayatınızı ilgilendiren güzel haberler alabilirsiniz. Bir süre rüyadaymış gibi dolaşabilirsiniz fakat u son derece normal. Ayaklarınız tekrar yere basacak. Bastığında, hayatınızdaki o özel kişi sizi tebrik etmek için yanınızda olacak, sevincinizi paylaşacak ve gerçek bir kutlama yapmayı önerecek. Bu kutlamaya, sizinle birlikte çalışanları da davet etmek isteyeceksiniz.

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

Hayatının bir değerlendirmesini yapmak için uygun bir gün. Dalgın bir moddasın, başına gelen farklı şeyleri düşünüyorsun. Kaderin kurbanı mı olduğunu yoksa aksine kaderin üstünde bir kontrole mi sahip olduğunu merak ediyor gibisin. Derin düşünebilen birisiyle konuşman iyi olacaktır. Danışacağın bu kişiyi dinlerken ilham alabilirsin. Ya da spiritüel edebi eserler okuyarak durumuna açıklık getirmeyi deneyebilirsin.Karşına büyük miktarda zıtlıklar çıkabilir fakat bunlara çok takılmamaya gayret et. Kilit nokta, mantıklı kalıp olumlu bir bakış açısı benimsemek. Madalyonun öteki yüzünü kabul edip ve anlayışlı bir tutum takınıp olaylara güzel bir denge getirebilirsin. Fedakarlık yapanlar için destekleyici ve yardımsever ol ki daha rahat bir süreç yaşa.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz üzgün ya da stresli hissediyorsanız, onu içeri almayın - konuşacak birini arayın. Koç olarak, iletişim sizin için önemli ve sizin için de iyisiniz. Duygularınızı konuşmak genellikle sizin için daha iyi hissetmenin en hızlı yoludur, bu yüzden telefonu kaldırıp bir arkadaşınızla tanışmak üzere görün. Şansınız, dinlemenin çoğunu yapan sizsiniz. Bugün konuşmayı yap.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda dolunay gerçekeşiyor. Tatil veya çocuklar için harcamalar yapabilirsiniz. Daha sosyal ve arkadaş canlısı olacağınız bu dönemde daha fazla harcama yapabilirsiniz. Yalnız olan Koçlar için ise bugünlerde arkadaşlıktan evrilen bir ilişki, flört başlangıcı ortaya çıkabilir. Bazılarınız sosyal medya aracılığıyla tanışmalar yaşayabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, beklentilerini hayata geçirmeye yönelik fırsatları sunabilir. Senin için verimli olacak günlerden geçiyorsun. Bütün bunlar olurken, sürekli değişen ruh halinle çevrendeki insanları şaşırtabilir, beklenmedik davranışlarda bulunabilirsin. Evli bir Koç burcuysan, eşinle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmaya yönelik adımlarınız olabilir. Önemli kararlar bugün gündemine gelecek.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkat etmeniz gereken bir gün içerisindesiniz. Hızlı hareket ettiğinizde fiziksel yaralanmalarınız da artış olabilir. Aceleci tavırlar her zaman pişmanlığa gebe bırakır, yavaş hareket etmek gününüzü kurtarabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok sorumluluk almak ve gerçekçi düşünmek gerekiyor. Beklentilerinizi de gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda maddi konularda da başkalarıyla olan etkileşiminiz ve onlardan beklentilerinizle alakalı süreçler geçirebilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya biraz zorlayıcı etkilerle başlıyorsunuz. Yöneticiniz Mars’ın Ay’la olumsuz etkileşimi iç dünyanızda bazı konuları tetikleyebilir. Duygularınızla yüzleşmekte zorluk yaşayıp gergin bir ruh halinde olabilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdekilerle her zamankinden fazla şey paylaşmak isteyebilirsiniz. Sözlerinizi dikkatli seçmezseniz, başka bir şeye ulaşmak için duygu sömürüsü yaptığınız düşünülebilir. Tartışmalardan uzak durursanız nihayet bir dinlenme fırsatı bulabilirsiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. İç dünyanıza odaklanıp kendinizi çevreye kapatabilirsiniz. İçinize kapanmanız, arkadaşlarınızın düşüncelerinizi merak etmelerine neden olacak.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir tatile çıkmak isteyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde elinize fazladan para kazanma fırsatı geçebilir. Duygusal olarak her şey kontrolünüz altında ve kendinizi iyi hissediyorsunuz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizin farklı yaklaşımlarından etkilenebilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. İlişkilerinizde gösterdiğiniz sadakat anlayışını karşınızdaki kişilerden göremeyebilirsiniz.Bugün, onların yakın ilgileri olumsuz düşüncelerinizden uzaklaşmanızı sağlayarak, sizi rahatlatacak.

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 59" R
Ay
Akrep
28° 01' 10"
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
25° 36' 01"
Mars
Balık
26° 20' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 18"
Satürn
Balık
16° 10' 45"
Uranüs
Boğa
22° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 46' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 34"
Lilith
Başak
22° 51' 06"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>