Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hayatında Farklılık İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 60%

Duygularınız, bugün hayatınızı çekilir kılacak. Hassas, kadınsı tarafınıza dokunduğunuz sürece kendinize daha da güveniyorsunuz. Bugün, sizi benzer hayalleri ve ilhamları paylaşanları aramaya teşvik edecek büyük bir güç var. Hassas duygularınızın sevinçli tarafını bulun ve bu enerjiyi, şu anda hayatınızdaki karanlık noktaları aydınlatmak için kullanın.

Bugün tartışmalara kapılmak kolay olabilir, bu yüzden barışçıl bir tutum sürdürmek için çalışmak isteyeceksiniz. Eserlerinizde bazı kötü niyetli irade yaratabilecek eserlerde bazı değişiklikler olabilir. Gelecekle ilgili olumsuz sonuçlara varmak istemezsiniz. Muhtemelen, herkes ayarlandıktan sonra işler yoluna girecektir. Bu yüzden başkalarının olumsuzluğunun sizi tutukularınızdan uzak tutmasına izin vermeyin.

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Küçük bir çiziktirmeden bile bir şeyler üretmeye karar verebilirsin. Örneğin kitap rafları ya da kitaplık yaratmak istiyor olabilirsin. Ya da peyzajla ilgili bir projen mevcut olabilir. Bir web sayfası bile aklında olabilir. Kolları sıvayıp yoğun bir projeye gireceksin. Yaratıcı ve tutkulu bir moddasın.İçinize sinmeyen bir şeyler ya da birileri için kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamayın. Otobüs kaçarsa sorun değil, nasıl olsa bir sonraki yine gelir. Hedeflerinize ulaşmada dolambaçlı yolları seçmektense bildiğiniz yoldan gitmeniz çok daha etkili olacaktır. Emin olmadığınız kestirme yollara sapmamanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir oluşmakta olan şeyler birden bire doruk noktasına varmış olabilir. Kuvvetli ve yavaş hareket eden trendler resme girmeye ve çirkin yüzlerini göstermeye başlamış olabilir. Artık bir çatışma, hayatında kendini göstermeye başlıyor. Kendini bu olumsuzluk içinde kaybetme. Bunu farklı bakış açıları kazanmak ve yoğun ve duygusal; iniş çıkışlı yaşamına denge getirmek için fırsat olarak kullan.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne daha enerjik ve hızlı başlayabilir, kendinizi daha dinç hissedebilirsiniz. Spor, hobiler ve arkadaşlarla sosyal görüşmeler gün içinde ön planda olabilir. Enerjinizi düşüren, güven duymadığınız ilişkiler ve ortamlardan uzak kalmak daha iyi olabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yorgun uyanman, sabah saatlerinde bazı aksilikleri de beraberinde getirebilir. Bugün özelinde rutin alışkanlıklarının dışına çıkabilir, hayatında farklılıklar yapmak isteyebilirsin. Maddi anlamda kendini güvende hissetsen de gereksiz para harcamaktan kaçınmanda fayda olacaktır. Evli bir Koç burcuysan, eşine yapacağın sürpriz, onu çok mutlu edecek. Planlarında olmayan bir telefon gününün seyrini değiştirebilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda daha hızlı hareket etmeniz gerektiğinin farkına varacağınız bir zaman yaşayabilirsiniz. İşleri yetiştirmek ve zamanı verimli değerlendirmek adına yeni bir program tasarlayabilir ve kısa sürede etkisini görebilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Yolculuklar planlamak size keyif verebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Gün içinde zevk aldığınız şeyleri yapmak için zamanınız olacak. Uğraştığınız işlerle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler gündeminizi etkileyebilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle mesleki ya da kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda geçmişe nazaran farkı görebilir böylelikle daha verimli olabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrabalarınızdan birinin yaptığı sivri bir konuşma, kendiniz olma hakkınıza saygı duyulmadığını düşündürebilir. Şu an aranız pek iyi değilse bile aile bağlarınız size bir destek sağlıyor. Kendinizi gerçekleştirip aykırı olmak ve çevrenizle ters gitmemek arasında bir seçime zorlanabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aktif yönlerinizin takdir edilmesiyle toplumsal hayatınız canlanıyor. Birçok aktivite gerektiren olayla ön plan çıkmayı başarıyorsunuz. Sizinle aynı görüşü paylaşan arkadaşlarınızla önemli konuşmalar yapacaksınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birbirinizi iyice dinlediğinizden emin olmalısınız. Finansal olarak harika bir konumdasınız ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Sağlığınız için daha sağlıklı besinler tüketmeye başlamalısınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 45' 32" R
Ay
Başak
08° 49' 10"
Merkür
Koç
17° 33' 41"
Venüs
Koç
17° 29' 43"
Mars
Balık
21° 15' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 34"
Satürn
Balık
15° 32' 56"
Uranüs
Boğa
21° 43' 59"
Neptün
Balık
28° 33' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 42"
Lilith
Başak
22° 07' 21"
True Node
Koç
15° 36' 33"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:04

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>