Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İnce Eleyip Sık Dokuyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2021, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 50%

Bütün gün kafanızda nelerin olacağıyla ilgili çok ayrıntılı bir liste olsa da, işler kesinlikle bu şekilde ilerlemeyecek. Beklenmeyen olayların aniden meydana gelmesi muhtemel, bu nedenle bilinmeyen şeylere zaman ayırdığınızdan emin olun. Her ayrıntıyı hesaba katmaya çalışsanız da, hayatınızın her alanının kontrol edemezsiniz. Bu nedenle hayal kırıklığına uğramak yerine, yolunuza ne çıkarsa çıksın akışına bırakın.

Yeni bir hobi keşfetme havasında olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi merakınızı artıracak ve size yeni şeyler öğrenmeniz için ilham verecektir. Belki de marangozluk veya ev onarımı gibi bir bir şeyler okuyup bir şeyler öğreneceksiniz. Bu bilgileri kendi deneysel çalışmalarınızla uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizi eğittiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Romantizm konusunda bir gerginlik yaşıyorsun. Belki yeni bir ilişki başlatmak istiyorsun ve işlerin yolunda gidip gitmeyeceği konusunda kaygılısın. Veya var olan bir ilişkide bazı zorluklarla yüzleşiyorsun; üstelik sorunların da kendiliğinden çözümlenebileceğini düşünüyorsun. Korkularının seni yönetmesine izin verme. Biraz sabır ve ilgiyle, işler istediğin gibi ilerlemeye başlayacaktır...Bir süredir oluşmakta olan şeyler birden bire doruk noktasına varmış olabilir. Kuvvetli ve yavaş hareket eden trendler resme girmeye ve çirkin yüzlerini göstermeye başlamış olabilir. Artık bir çatışma, hayatında kendini göstermeye başlıyor. Kendini bu olumsuzluk içinde kaybetme. Bunu farklı bakış açıları kazanmak ve yoğun ve duygusal; iniş çıkışlı yaşamına denge getirmek için fırsat olarak kullan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün radyoda eski şarkıları dinleyip durduğunuz ve müziğin sizi eski günlere götürdüğü duygusal günlerden biri olabilir. Birdenbire okulda olduğunuz ve farklı amaçlar peşinde koştuğunuz zamanları anımsayabilirsiniz. O zamanlar çıktığınız bir kişiyi ve onunla birlikte yaşadığınız maceraları düşünüyor olabilirsiniz. Gençlik günlerimizin önemli olaylarını hatırlamamız önemlidir, zira bize ne kadar yol kat ettiğimizi gösterirler.

20 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün inançlar, değerler ve doğrularınız sizin için daha önemli olabilir. Etrafınıza, insanların duygu ve düşüncelerine daha fazla önem verebilirsiniz. Aile üyeleri, akrabalar ve eşin akrabaları ile bir araya gelebilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bayramın ilk günü. Sahip olma duygusunun ön planda olmasıyla, içindeki azim ve hırs duygusu açığa çıkabilir. Ailenden bir yakınının, senden fikir almak istediğini görebilirsin. Bu konuda herhangi bir sorumluluk üstlenmek istemeyeceksin. Finansal yatırımlarda ince eleyip sık dokuman gereken bir gün.

20 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir aşk kapınızda olabilir. Duygularınızı partneriniz ile doyasıya yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Bu ilişkide ne istediğinizi bilen ve aynı zamanda bunun için özel efor sarfeden bir yapıda olabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde yapacağınız görüşmelerde fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma hayatınızda bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

20 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlantılı konularda yanlış anlaşılmamanız için dikkatli olmalısınız. Ev ve aile ortamında kendi düzeniniz içerisinde rahat olduğunuzu hissedebilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlarda yer alabilir, güzellik ve bakımınıza yönelik işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşırı yemek yemekten uzak durmanız gereken bugün, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde abartılı duygular ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz için, enerjinizi dengelemeli ve tutarlı davranışlar sergilemeyi tercih etmelisiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınıza hâkim duygu tutku olacaktır. Partneriniz veya bir yakınınızla, her zamankinden fazla konuşma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Planlarınızın dışında bazı harcamalar yapmak sizi maddi olarak yorabilir. Dengeyi tekrar sağlamak çok uzun sürmeyecektir.

20 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermiyorsunuz ama size olan ilgileri hayli yüksek.

20 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

20 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinizi duygusal olarak hazır hissettiğinizden emin olmalısınız. İş hayatınızda her şey yolunda gidiyor. Bugünü aile bireyleriniz ve arkadaşlarınız ile birlikte geçirmek isteyeceksiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi değerlendirmek adına başlattığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Yenilikler ilginizi çekiyor ve bazı sıra dışı düşünceler içindesiniz. Bugün, çevresel faktörlerin size sağlayacağı avantajlardan yola çıkarak, kendinize farklı bir platform yaratacaksınız. Bazı konularda kendinizi aşmak istiyor olmanız, enerjinizi artırıyor.

20 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 06" R
Ay
Başak
20° 00' 34"
Merkür
Koç
17° 07' 21"
Venüs
Koç
18° 39' 55"
Mars
Balık
21° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 35"
Satürn
Balık
15° 38' 33"
Uranüs
Boğa
21° 47' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 02"
Lilith
Başak
22° 13' 40"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>