Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hırslı ve Beceriklisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Geçmişte yaşadığınız bir soruna yaratıcı bir çözüm uygulayabilirsiniz. Belki işle ilgili bir konuya yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz ya da romantik bir ilişkinizde yeni bir yaklaşım deneyebilirsiniz. Aklınız yeni stratejilerle dolup taşacak. İyimser ve yenilikçi ruhunuzun size ilham vermesine izin verin. Geçmişte sizi üzen bir durumu şu an düzeltebilirsiniz.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

İnsanlara erişmek istiyorsun. Son birkaç haftadır biraz kendini soyutlanmış hissetmen olası. Zaten kariyer ve finansal işler sebebiyle çok yoğundun. Şimdi nefes alma ve hayatta olduğuna şükretme zamanı. Arkadaşlarınla iletişime geç ve planlar yap. Sosyalleş ve kendini sohbete bırak!Biraz üzgün ya da stresli hissediyorsanız, onu içeri almayın - konuşacak birini arayın. Koç olarak, iletişim sizin için önemli ve sizin için de iyisiniz. Duygularınızı konuşmak genellikle sizin için daha iyi hissetmenin en hızlı yoludur, bu yüzden telefonu kaldırıp bir arkadaşınızla tanışmak üzere görün. Şansınız, dinlemenin çoğunu yapan sizsiniz. Bugün konuşmayı yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün seksi ve tutkulu hissediyor olabilirsiniz, ancak partnerinizle yaşadığınız ufak tefek sorunlar ikinizin arasına mesafe koyabilir. Sabırlı olarak ve iletişim kurmak için çaba göstererek işleri kolaylaştırmanız mümkün. Bu aralar pek ihtiyaç duymadığınız ve istemediğiniz şeyler satın alma isteğine kapılabilirsiniz. Aklınızın çelinmesine izin vermeyin!

23 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında geleceğe dair yeni kararlar alabilir, özellikle bir süredir düşündüğünüz konularla ilgili farklı bir tavra, farklı bir bakış açısına gidebilirsiniz. Farkındalığınızın artabileceği bir gün. Aile büyükleri ve akrabalar gündemde.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik cihazlar bugün seni yarı yolda bırakabilir. Elektronik eşyalarda bozulmalar, elektrik kesintileri vb. gibi problemlerle karşılaşabilirsin. Kendi işinin sahibi olan bir Koç burcuysan, yeni projeler için çevrenin desteğini alacaksın. Becerikli ve hırslı oluşunla birlikte birçok işin altından kalkman takdir toplayacak. Yalnız bir Koç burcuysan, akşam saatlerinde katılacağın davette tanışacağın kişi ile aranda duygusal bir bağ oluşabilir.

23 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusal davranarak kendinizi geriye çekiyor olabilirsiniz. Gerilim yaşanmaması için kendinizden ödün vermeniz sizi gerebilir. Önceliğiniz kendiniz olursa olaylar daha farklı çözülebilir, kendinizi önemseyin!

23 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflere ulaşmak için kendinizi daha çok öne atacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

23 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilhassa sosyal yaşantınız ya da ilişkiniz hususunda tam olarak kırıldığınız noktaları dile getirmekte sessiz kalabilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aksi giden şeylerden makul bir sebebiniz olmadan başkalarını sorumlu tutmak doğru olmayacaktır. İnsanlarla aranızı mümkün olduğu kadar iyi tutun, ricalarda bulunmanız gerekebilir. Bugünü, dünden daha iyi biri olarak bitirmeye çalışın.

23 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı alıngan ve ben merkezci  olduğunuz bir gün  yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışın. 

23 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

23 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde ilerlemeler kaydedeceksiniz. İş yerinizde hata yapmaktan korkmayın ve zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan destek isteyin. Duygusal olarak kendinizi iyi ve sakin hissediyorsunuz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

23 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 33' 59" R
Ay
Başak
06° 29' 25"
Merkür
Koç
17° 39' 39"
Venüs
Koç
17° 15' 07"
Mars
Balık
21° 06' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 52"
Satürn
Balık
15° 31' 46"
Uranüs
Boğa
21° 43' 20"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 01' 01"
Lilith
Başak
22° 06' 02"
True Node
Koç
15° 36' 17"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>