Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendi İsteklerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Evinizdeki yanlış iletişim, ev içindeki ve dışardaki olası çıkar çatışmalarıyla birlikte aile üyeleri arasında bazı geçici sürtüşmelere neden olabilir. Ancak, dikkatli bir açıklama ile çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Bu sayede bugün sizin ve aileniz için çok mutlu bir zaman haline gelebilir, yeni yakınlık ve anlayış bağları oluşabilir. Evi yeniden şekillendirmek veya yeniden dekore etmek için iyi bir gün ve herkes bir araya geldiğinde harika sonuçlar elde edeceksiniz.

Yaratıcı ve özgür bir düşünür olmak harika bir şey, ancak düşüncelerinizi gerçeğe dayandırmadığınızda, fikirleriniz hiç kimseye iyi gelmediği oldu mu? Patronlarınızın siz ve büyük şemalarınızdan oldukça rahatsızlık duyuyor olması muhtemeldir. Bugün değişim için başkalarının fikirlerini dinleyebileceğiniz bir gün. Meslektaşlarınızdan ne kadar şey öğrenebileceğinize şaşırabilirsiniz.

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

Kaygı hissinin hakim olabileceği bir gün. Eğer bir konuda kararsız ve endişeli hissediyorsan, bu muhtemelen bilinçdışından gelen bir sinyaldir ve konuyla alakalı herhangi bir sonuca varmadan önce her şeyi iyice tartmanı önerir. Herkesin çıkarına hizmet etmeyecek şeylere girişmek istemeyebilirsin. Yavaş hareket et ve gereken zamanı kullan.Bugün seksi ve tutkulu hissediyor olabilirsiniz, ancak partnerinizle yaşadığınız ufak tefek sorunlar ikinizin arasına mesafe koyabilir. Sabırlı olarak ve iletişim kurmak için çaba göstererek işleri kolaylaştırmanız mümkün. Bu aralar pek ihtiyaç duymadığınız ve istemediğiniz şeyler satın alma isteğine kapılabilirsiniz. Aklınızın çelinmesine izin vermeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinize sinmeyen bir şeyler ya da birileri için kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamayın. Otobüs kaçarsa sorun değil, nasıl olsa bir sonraki yine gelir. Hedeflerinize ulaşmada dolambaçlı yolları seçmektense bildiğiniz yoldan gitmeniz çok daha etkili olacaktır. Emin olmadığınız kestirme yollara sapmamanızda fayda var.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne dair planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Yaşamınıza ve yaşam alanınıza yeni bir düzen getirmekle ilgilenebilir, hayallerinizi nasıl hayata geçirebileceğinize dair zihinsel bir süreç geçirebilirsiniz. Zehirlenme ve abartılı yeme durumuna karşı dikkat edin.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine güvenerek yaptığın konuşmalar, çevrenin üzerinde olumlu bir izlenim bırakmanı sağlayabilir. Günlük rutinlerini ihmal etmeden devam ediyorsun. Güneş, bugünden itibaren ateş burcunda hareket etmeye başlayacak. Kendi isteklerine daha fazla odaklanmak için programını gözden geçirebilirsin. Çocuk sahibi olan bir Koç burcuysan, bugün onlarla daha fazla ilgilenecek ve isteklerini göz ardı etmeyeceksin.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda ekip arkadaşlarınız güçlü iletişiminizden yararlanmak isteyebilir. Var olan sorunu çözmek için harekete geçebilir ve süreci istediğiniz gibi sonuçlandırabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak sizin için önemli olabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz işlerde bürokrasiyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İkili ilişkilerinizde uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıracak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özelliklebaşarısı odaklı niyetlerinizde hızlı ve belirgin bir ivme yakalayabilirsiniz ancak olumlu ve yapıcı düşünmek oldukça önemli olacak.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde partnerinize daha fazla güvenmeniz gereken bir enerji sözkonusu iken, sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere sevginizi daha fazla göstermeniz ve kredi çekme gibi işlemlerinizi imkanınız varsa bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

22 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gerçek dünya kafanızın içindekinden daha çekici gelebilir. Yapamayacağınızı düşündüğünüz konularda başardıklarınız sizi daha ileriye iten bir güç olarak çalışacaktır, eğer denerseniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olmanız çevrenizde fark yaratıyor ve siz de bunun bilincindesiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve kendinizi harika hissediyorsunuz. İş yerinizde ortaya çok başarılı çalışmalar çıkaracaksınız ve herkesi kendinize hayran bırakacaksınız. Daha sağlıklı beslenmeye çalışın.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 52" R
Ay
Akrep
19° 51' 50" R
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
24° 47' 44"
Mars
Balık
25° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 07' 06"
Uranüs
Boğa
22° 03' 42"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 19"
Lilith
Başak
22° 46' 45"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>