Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tempon Yoğun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Kalbinizde biri var ve muhtemelen belirli bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenmeniz gerektiğini hissediyorsunuz. Bu aşkın peşinden düşüncesizce ve aceleci bir şekilde koşmak yerine, daha fazla planlama yapmalısınız. Uzun vadeli bir bakış açısıyla durumu inceleyin ve ilişkinin şu anda nasıl ilerlediğine bakarak, istediğinizin bu olup olmadığına karar verin. Avantajlı bir duruma geçebilirsiniz.

Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

Ego ve fantezilerinin şişmesine bugün ne kadar izin verirsen, başkalarıyla da o derecede sürtüşme yaşarsın. İnsanlar ne kandırılabilecek; ne de kabalıkla uğraşmak isteyecektir. İçsel enerjine odaklan ve kontrolü bir başkasının almasına izin ver. Durup durmadık yerde ağlamaya başlarsan da şaşırma. Bu göz yaşlarının çıkması önemli. Gerekli bir temizlenme süreci.Kendinizi aşırı halsiz ve tembel hissedebilirsiniz. Genelde kendinize dinlenme hakkı tanımıyorsunuz ama en azından bugün dinlenin! Bazen oradan oraya koşarken kendinizi haddinden fazla zorluyorsunuz. Bugün gerçekten izin gününüz olsun çünkü artık bunu hak ettiniz. İzin günü, ufak tefek işleri halletmek, ev işlerini yapmak ya da diğerlerinin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek anlamına gelmiyor tabi. İzin günü, kitap okuduğunuz, dinlendiğiniz ve huzurlu hissettiğiniz minik bir tatil demek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

27 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün inançlar, değerler ve doğrularınız sizin için daha önemli olabilir. Etrafınıza, insanların duygu ve düşüncelerine daha fazla önem verebilirsiniz. Aile üyeleri, akrabalar ve eşin akrabaları ile bir araya gelebilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun birgündemi bugün seni bekliyor. İçsel huzurunu koruduğun sürece başarının da geleceğine inanıyorsun. Yarım kalan veya eksik bıraktığın her ne varsa gün içerisinde tamamlamak isteyeceksin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşından gelecek telefon, seni epey mutlu edecek. Boşanma süreci içerisinde olan bir Koç burcuysan, süreç içerisinde kararını bir daha gözden geçirebilirsin.

27 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Umutlarınızı yitirmiş gibi hissediyor olabilirsiniz. Yaşam amacınızı sorgularken yeni bir yol haritasına ihtiyaç duyacaksınız. Bu haritayı çizerken ihtiyaç listesini iyi belirlemeli ve sizi destekleyecek insanları hayatınızda tutmaya özen göstermelisiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar verirken bugünlerde dostlarınızın ve sevdiklerinizin tavsiyelerine açık olabilirsiniz. Bu haliniz onların sempatisini kazanmanıza vesile olabilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden evinizde düzenlemeler, ev ve yer değişiklikleri, aile içi iletişim ve ilişkiler ile ruhsal anlamda yeni kararlar almamanız, yeni ve radikal değişikliklere gitmemeniz, zamanın akışına güvenerek hareket etmeniz gereken bir zaman diliminde bulunmaktasınız.

27 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Detaylara gösterdiğiniz itina ile alkışları toplayabilirsiniz. Yoğunluktan hoşlanmasanız dahi, işlerin yolunda gitmesi için ortaya çıkmanız ve sahnede bulunmanız gerekiyor. İş ve ilişkiler arasındaki dengeyi kurmanız biraz zaman alabilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin, kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Özel hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

27 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

27 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize ilk günkü gibi aşıksınız. İş yerinizde ortaya çok başarılı çalışmalar çıkardığınız için çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Kendinizi çok sağlıklı ve enerji dolu hissedeceksiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iç disiplinin mükemmel gelişecek. Satürn'ün karşıt burcunuzda Ay'la yaptığı açı, duygusal konularda partnerinizle istediğiniz iletişim şartlarını sağlayabileceğinizi gösteriyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak isteyeceksiniz. İç dengenizi istediğiniz gibi yansıtabileceğiniz ortamlar sizi bekliyor.

27 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 03' 38" R
Ay
Koç
03° 02' 43"
Merkür
Koç
19° 29' 23"
Venüs
Boğa
06° 53' 09"
Mars
Koç
03° 24' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 31"
Satürn
Balık
16° 59' 03"
Uranüs
Boğa
22° 37' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 31"
Lilith
Başak
23° 52' 04"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>