Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Olumsuz Etkiler Ortadan Kalkıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

İfade edip etmeme konusunda çok güçlü bir hayal gücünüz var. Ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca, hayatınızın bu yönünde enerji eksikliği yaşadığınızı hissedebilirsiniz. Belki de, kendiniz için yaptığınız bazı planların nasıl ortaya çıkacağı konusunda biraz endişelisiniz. Genel olarak, gelecek hakkında biraz karamsar hissetmiyor musunuz? Belki de insanlara olan inancınızın bir kısmını kaybettiniz. Ama endişelenmeyin, aşk size biraz daha iyimser hissettirecek!

Bugün sizin gününüz! Bugün, arkanıza yaslanıp rahatlayabilirsiniz ve iyi yapılmış bir işin ışığıyla güneşlenebilirsiniz. İnsanlar size sık sık aynı anda birden çokyaptığınızı, özellikleyaşamınızda olaylar ve insanlarla fazla uğraştığınızı söyler. Ancak bugün bu tekniğin gerçekten işe yarayabileceğinin kanıtı olacak! Önemli bir projenin tamamlanması için eksik olan unsurların hepsi bugün tamamlanabilir. Ve hepsi sizin muhteşem algısal kişiliğinizden dolayı. Aferin!

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Günün enerjileri fikirlerini düzenleme fırsatı taşıyor. Hatta seni harekete geçmeye bile teşvik edebilir! Son dönemlerdeki tembelliğin bugün geçerli olmayacak. Yerini bil, çok konuşma ve işini yap! Eğer böyle bir yol izlersen ve işine odaklanırsan her şey güzel olacak. Aksini yaparsan, olacaklar hoş olmayabilir. Sonuçlarına katlanırsın!Bugün sizin için duygusal açıdan yoğun bir gün olabilir. Bazen kendinizi çok fazla zorluyor ve hissiz bir robot gibi yaşamınızı sürdürebileceğinizi zannediyorsunuz. Bu çok da gerçekçi bir tutum değil çünkü siz Zodyak'ın en hassas burçlarından birisiniz. Dengeyi bulabilmek için uyum ve sevgiye ihtiyaç duyan birisiniz. Bugün biraz daha fazla dinlenip kendinize özen gösterin, olumlu tutumdaki kişilerle sohbet edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına büyük miktarda zıtlıklar çıkabilir fakat bunlara çok takılmamaya gayret et. Kilit nokta, mantıklı kalıp olumlu bir bakış açısı benimsemek. Madalyonun öteki yüzünü kabul edip ve anlayışlı bir tutum takınıp olaylara güzel bir denge getirebilirsin. Fedakarlık yapanlar için destekleyici ve yardımsever ol ki daha rahat bir süreç yaşa.

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün açık konuşmalar yapabilir, cesaret isteyen adımlar atabilir fakat zaman zaman öfke ve gerilimin de kurbanı olabilirsiniz. Aniden parlayabilir, pişman olacağınız sözler sarf edebilirsiniz. Yıkıcı eğilimlerden uzak durun. İlişkileri iyileştirin.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son bir sendir yaşadığın ve seni huzursuz eden problemlerin, üzerinde bıraktığı olumsuz etkiler ortadan kalkıyor. Son günlerde hayatın ve ikili ilişkilerinle ilgili kararları rahat bir şekilde aldığın süreçten geçiyorsun. Etrafındaki insanları kontrol etme isteğinin arttığı bir dönemdesin. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Koç burcuysan, düğünle ilgili detaylar seni biraz yorabilir. Ailesiyle yaşayan bir Koç burcuysan, ailene sürpriz hazırlıkların olabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol ederek mantıklı düşüncelerle harekete geçiyorsunuz. Kendinizi kontrol çabanız işe yarıyor. Böylece yaptıklarınız karşı taraf içinde daha tutarlı ve anlaşılır olabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Saka burcunda iken gelecek beklentileriniz, ümitleriniz üzerinde durabilirsiniz. Arkadaşlardan ve gruplardan daha çok destek arayabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda elinizden gelenin en iyisini yapmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Buna bağlı olarakbaşarıları da hayatınıza gelebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş grubunuz birçok konuda yüksek standartlara sahip insanlardan oluşuyor olabilir. Bunlara yetişme çabasına girmeden önce buna değip değmeyeceğini düşünün. Sizin için önemli bazı soruların cevabını ailenizin köklerini ararken bulabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızlabirliği içinde olacağınız bir gün. Her zaman kendi düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Çıtanız yükselirken, bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce kendinizi hazır hissettiğinizden emin olmalısınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız ve kendinizi harika hissediyorsunuz. Daha pozitif düşünmeye çalışmalısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzündenpotansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 19" R
Ay
Koç
04° 58' 45"
Merkür
Koç
19° 34' 57"
Venüs
Boğa
07° 02' 54"
Mars
Koç
03° 30' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 23"
Satürn
Balık
16° 59' 42"
Uranüs
Boğa
22° 37' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 57"
Lilith
Başak
23° 52' 56"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>