Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yorgunsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

İçinizden bir ses bugün yavaşlamanız için sizi uyarıyor. Bir mola verip liderliği başkasına devrederseniz, muhtemelen en iyisini yaparsınız. Evdeki işlere yoğunlaşın ve sevdiklerinizle ilgili sorunlara kulak verin. Zihinsel bir tartışmanın olması oldukça muhtemel. Bilinçli olarak fark etseniz de etmeseniz de, ele alınması gereken ciddi konular var.

Uzaklardan gelen bazı huzursuz haberler sizi stresli hissettiriyor olabilir. Dikkatli olmazsanız, bugünkü çalışmanızı etkileyebilir, zihniniz işten, haberlere oradan da etkilerine bir gidip bir geri gelebilir. Odaklanın! Tüm işaretler, duyduğunuz her şeyin şu anda göründüğünden çok daha az sorunlu olacağı yönünde. Gerçekleri anlayana küplere binmemeye çalışın.

Abiniz, ablanız veya komuşunuz uzak bir yerlere taşınmak zorunda kalabilir. Bu sizin için duygusal anlamda bir burkulma olabilir ve bu kişiyle duygusal bir konuşma yapabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin gidiyor olması kolay değil fakat bu durum yalnızlık konusunda size değerli bir ders verebilir. Ancak bugünden sonra, hoşunuza gitmese de muhtemelen bu fikre alışmaya başlayacaksınız. Sabırlı olun!

Finansal olarak her şey senin için yolunda gidiyor. Ev yatırımına karar verebilirsin. Eğer halihazırda evin varsa, yeniden dekore etmeyi düşünebilir; yoksa önümüzdeki haftaları emlakçıların ofisinde geçirebilirsin. Kendi alanını yaratmaya yöneleceğin bir gün; iyi eğlenceler!Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için duygusal açıdan yoğun bir gün olabilir. Bazen kendinizi çok fazla zorluyor ve hissiz bir robot gibi yaşamınızı sürdürebileceğinizi zannediyorsunuz. Bu çok da gerçekçi bir tutum değil çünkü siz Zodyak'ın en hassas burçlarından birisiniz. Dengeyi bulabilmek için uyum ve sevgiye ihtiyaç duyan birisiniz. Bugün biraz daha fazla dinlenip kendinize özen gösterin, olumlu tutumdaki kişilerle sohbet edin.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne rüyalarınızın etkisinde kalarak başlayabilirsiniz. İlişkilerinizde ve insanlara karşı vicdan, merhamet ve şefkat günün ilk yarısında ön planda olabilir. Günün ikinci yarısında iseilişkileri, kadınlarla ilişkiler daha önemli olacaktır.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatilin etkilerini hissedeceğin bir gündesin. Gün içerisinde kendini yorgun hissedeceğin zaman dilimleri olabilir. Kendini güvende hissetme arzusunun baskın olduğu bu günlerde, ailenle olan iletişimini kuvvetlendirmek isteyeceksin. Kendine daha fazla vakit ayırarak, zamanı değerlendirmeyi düşünebilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, beklemediğin bir aşk itirafı kapını çalabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacağınız sorumluluklarınızdan kaçmak isteyebilirsiniz. Yorgunluğunuz hareket alanınızı kısıtlamaktadır. Bazen dinlenmek, kendine zaman ayırmak, yalnız kalmak kendinizi yenilemenize ve deşarj olmanıza neden olur. Kendinize zaman verin.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Gün içinde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüce gönüllülüğünüz dostlarınızın da ilgisini çekecek. Onlar da sizden iç huzuru yakalamak için destek bekleyebilirler.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür’ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal medya üzerinden gördükleriniz sizi biraz üzebilir. Politik tartışmalar kişisel meseleler haline gelip büyüyebilir. Bu ihtimalleri azaltmak için mümkün olduğunca geri planda ve sakin bir gün geçirmeye çalışın.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız,yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birbirinizi iyice dinlediğinizden emin olmalısınız. Finansal olarak çok iyi bir durumdasınız ve geleceğiniz için birikim yapmaya başladınız. Kendinizi çok enerjik ve neşeli hissedeceksiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay'ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 56" R
Ay
Koç
00° 05' 49"
Merkür
Koç
19° 20' 60"
Venüs
Boğa
06° 38' 16"
Mars
Koç
03° 14' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 41"
Satürn
Balık
16° 58' 02"
Uranüs
Boğa
22° 36' 36"
Neptün
Balık
29° 02' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 51"
Lilith
Başak
23° 50' 43"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>