Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kazançlarını Artırıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla birlikte daha çok zaman geçirmek için ondan da aynı fedakarlığı bekleyebilirsin. Onun da bu ilişki için elinden geldiğini yaptığını görmek senin için önemli olabilir. Aşkı aceleye getirmemelisin.

Bugün kontrolü bırakmanız gerekebilir. Siz doğal bir lidersiniz ve bazen bazı şeylerden sorumlu olmakta ısrar ediyorsunuz. Ancak bugün dümenin kontrolünü almaya çalışan egolar etrafta olabilir. Bazı projeleri ele almak isteyen bir patron veya meslektaşınız varsa, belki geri çekilmelisiniz. İçeri girip inisiyatif almalarına izin verin. Başkalarını gözlemlemekten çok şey öğreneceksiniz.

Yenifikirleri konusunda daha çok araştırma yapman gerekebilir bugün. Bu konuda tecrübeli insanlarla daha çok konuşmak senin için önemli olacak hatta. Atacağın adımları daha doğru belirlemek senin için iyi olabilir.

Sevdiğin insanlarla keyifli aktiviteler yapmak zihnen ve bedenen sana daha iyi gelebilir. Keyfini yerine getirecek ortamlara girmek, güzel aktivitelere katılmak enerjini yenilemene vesile olabilir. Bunun için eve kapanmaman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerini yaparken kullandığın araçların arızalanması canını sıkmamalı bugün. Bu durumun seni paniğe sevk etmemesine izin vermemelisin. Çevrenden yardım istemek senin için işlerin daha kolay hallolmasına yardımcı olabilir.

29 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İçgüdüleriniz, işinize veya sosyal çevrenize yeni gelen birinin daha iyi tanımaya çalışmanız gerektiğini söylüyor. Geleceğinizde önemli bir rol oynayacaklarını hissedebilirsiniz. Bir kez konuşmaya başladığınızda, başlangıçta amaçladığınızdan daha fazla zaman geçirebilirsiniz. İçgüdülerinizin doğru olduğuna dair iyi bir işaret.

29 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazancını artırmak niyetinde olabilirsin. Mevcut işini genişletmek için kendine güvenilir bir ortak arıyorsun. Kendinden emin olmadığın hamlelerden uzak duracaksın. Çünkü burcunda başlayan Jüpiter retrosu seni garantici davranmaya itecek. Haftanın son mesai gününde alışverişe çıkacak ve hafta sonu için hazırlıklarını yapacaksın.

29 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızda bulunan şüphelerin yerini daha güzel duygulara bırakmalısınız. Gereksiz olaylara enerji harcamak yerine ideallerinizi gözden geçirmeyi seçin. Enerjiniz değişiyor ve popüleriteniz artıyor. Zekanızla ve yetenekleriyle göz doldurduğunuz bir gün içindesiniz. Kararlı olun.

29 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın son günü yaşam enerjiniz daha da yükseliyor. İlişkilerdeki hareketlilik ve içinizdeki yaratıcılığı dışa vurma isteği bugün de devam edebilir. Hobilerinizle ilgili uzun vadeli bir şeyler yapma isteğiniz artabilir. Çocuklarla ilgili güzel haberler almanız mümkün. Spekülatif yatırımlarda genel olarak şanslısınız ancak çok fazla risk almaktan kaçınmanız gerekiyor.

29 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde iletişimin sizin için çok önemli olduğu bir sürece giriyorsunuz. Ağzınızdan çıkan her kelime realitenizi ya da insanlarla iletişiminizi etkileyebilir.

29 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

29 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumlu bir şekilde eğlenebildiğiniz sürece bugün hayat sizin için büyük bir parti olabilir ancak bazı şeyler o anda ne kadar eğlenceli olursa olsun, uzun vadede başınızı belaya sokabilir. Dikkatli olmazsanız, kötü kararlar verme ve hatta hayatınızdaki otorite figürleriyle başınız derde girme tehlikesiyle karşı karşıyasınız! Sizi net bir zihne sahip olmaktan alıkoyacak hiçbir şeyde aşırıya kaçmamak en iyisidir.

29 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Maddi konuda ani bir gelişme olabilir; elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir. Detaylar canınızı sıkabilir.

29 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

29 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün enerjik ve dinç hissediyorsunuz. Çok eğlenebilir, aşk hayatınızı hareketlenebilir ama çok fala para harcayabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

29 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

29 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 05"
Ay
Akrep
27° 49' 23"
Merkür
Koç
26° 34' 07"
Venüs
Balık
21° 56' 55"
Mars
Balık
05° 11' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 11"
Satürn
Balık
13° 19' 59"
Uranüs
Boğa
20° 40' 29"
Neptün
Balık
27° 49' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 34"
Lilith
Başak
19° 49' 38"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>