Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ciğerlerine Özgürlük Çekmek Bu Olsa Gerek Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugünkü gezegen konumu, bu burçtaki insanların aşk hayatında ve yaratıcılığında geçirdikleri nispeten kasvetli döneme bir son verebilir. Eğer "ruh eşinizi" henüz bulamadıysanız, bu dönem bu konuda oldukça umut vadediyor. Eğlenecek ve hayatınızı değiştirebilecek bazı ilginç insanlarla tanışacaksınız!

Kişiliğinizde güçlü bir yaratıcı bileşeni var ve bunu daha fazla kullanmalısınız. Bugün gezegenlerin pozisyonları hem yaratıcılığınızı hem de verimliliğinizi etkileyecektir. Kendinizi daha önce hiç çalışmadığınız gibi çalışırken ve daha iyi sonuçlar elde ederken bulacaksınız. Bu süreçten faydalanın! Bu, tam olarak ne yapabileceğinizi başkalarına kanıtlama zamanı.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Bütünüyle şaşırmış durumdasın. Kendin için koyduğun ve tüm enerjini yatırdığın hedef yön değiştirmeye başlıyor. Fakat bu seni acaba nereye götürecek? Kendine bilinçlice sorman gereken soru bugün bu. Boş yere gerginlik hissetmene gerek yok. Sadece olabildiğin kadar sabırlı olmalısın!Hiç harika bir gün geçirmenin nasıl bir his olduğunu merak ettiniz mi? Evet, bugün bu hissin nasıl bir şey olduğunu tadacaksınız. Bugün aşırı derecece etkili olacak ve yaptığınız her şey başarıyla sonuçlacak. Bugünün en iyi yanı ise şu, eğer bugünü bu kadar özel yapan şeyin ne olduğunu keşfederseniz, bunu yarın da ondan sonraki gün de günü inanılmaz kılmak için kullanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belki henüz farkında değilsiniz ama çocuklar konusunda çok iyisiniz! Henüz bir ebeveyn değilseniz, bugün arkadaşınızın veya kardeşinizin çocuklarını ödünç almak ve biraz eğlenmek için harika bir gün olacaktır. Herkesi saatlerce eğlendirecek oyunlar ve aktiviteler bulabilirsiniz. Kendinizi çocuklarla ifade etmenin eğlenceli olduğunu göreceksiniz, zira çocuklar yetişkinlerin aksine samimiyeti ve dürüstlüğü takdir ederler.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 06:56-23:13 arası uzun süre bugün boşlukta kalıyor. Önemli işlerinizi, görüşmelerinizi sonlandırmakta zorluk çekebilirsiniz. 23:13'te Ay, Kova burcuna geçiş yapıyor. Bu saatten itibaren gece gayet güzel enerjiler altında olacaksınız. Sosyal yönünüzle, dostlarınızla beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz. Jüpiter'in Oğlak burcundaki yazısını okumak için tıklayabilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün uzun zamandır planını yaptığın alım satım işlerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. Dijital dünyadan online sistem ile yapacağın ödemelere kadar dikkatli olman gereken bir gün. Bir arkadaşına verdiğin sözü unutman sorun yaşamanıza neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle spor yapmak ve eğlenceli aktivitelere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kendin için var olmanın hafifliğine kavuşuyorsun. Ruhuna hadi gedelim buralardan diyebilir. Kitapların ve sevdiğin müziklerle birlikte gözlerden uzak birkaç günlük kaçamak yapabilirsin. Eğer bir bahçe sahibi değilsen balkonun ya da pencerelerin kenarlarını ellerinle yaptığın saksılarla süslemek istemeyebilirsin.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olaylara karşı sert tepkiler verebilir ve karşınızdaki kişileri istemeden de olsa kırabilirsiniz. Durumları iyice anlayıp değerlendirmeli ve anlayışlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Ailenizle yapacağınız fikir alışverişi sizler için çok daha doğru olacaktır.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen, bazı işler ve görevler sizi daha fazla sıkıştırabilir. Bugün pek çok konuda daha planlı ve gerçekçi olmaya bakmalısınız.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün tutkuyla hareket edeceksiniz. Yapmak istediklerinize karşı sizi tutabilene aşk olsun.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklar,hayatınız ve kariyeriniz açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Üstleriniz, yöneticilerinizle bir araya gelebilir, yaptığınız işler ve ortaya koyduğunuz çalışmalarla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilere dair olan bakış açınızı değiştirmeye başlıyorsunuz. Önceden ilişkilere sadece duygusal bir açıdan yaklaşırken şimdilerde daha gerçekçi olmaya başladınız. Başlarda mutsuzmuşsunuz hissine kapılsanız da uzun vadede daha huzurlu olacaksınız.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu ailenize ve sevdiklerinize ayırın. Zira sizi çok özledikleri için bundan mutlu olurlar. Sizin tarafınızdan korunup kollandıklarını hissetmek onlara huzur verir. Evdeki ihtiyaçlar için alışverişe çıkıp, sonrasında keyifli bir yemek sohbeti yapabilirsiniz. Biraz sakinlik ve durağanlık sizin canlı temponuza iyi gelir.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta heyecanlı ama emin adımlarla ilerleyerek kendinize güzel bir gelecek hazırlıyorsunuz. Karşınıza yenifırsatları çıkabilir. Bu yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi konulardaki korkularınızın günlük enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Bugün güzel bir gün olacak. Kendinizi geliştirmek adına adımlar atmalısınız. Bu adımlar seyahat etmek, dolaşmak, kültürel aktivitelere katılmak, yeni eğitimler almak gibi olabilir. Partnerlik ilişkilerinde sorunlar çıkabilir. Evli Koç burçlarının cinsel hayatları hareketleniyor.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; güne endişeli bir hali ruh ile başlayabilir, kimi zaman kontrollü davranmak için çaba göstermek durumunda da kalabilirsin. Öte yandan, üzerinde çalıştığın işlerle alakalı gerçekçi değerlendirmelerde bulunacağın, eksik ve verimsiz olan yönlerini tespit edeceğin, işine yaramayacak tarafları yeniden yapılandırma gayreti içinde olacağın bir gündesin.

30 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 29' 26" R
Ay
Başak
11° 51' 28"
Merkür
Boğa
01° 30' 01"
Venüs
Boğa
21° 26' 37"
Mars
Koç
12° 27' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 42"
Satürn
Balık
17° 52' 41"
Uranüs
Boğa
23° 18' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 08"
Lilith
Başak
25° 10' 45"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>