Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini İyi Hissediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiklerinizle bir yolculuğa çıkmayı düşünün. Mevcut gerçeklikten uzaklaşıp uzun süreli bir mola, hayatınızda yeni bir romantizm patlaması için gerekli olan şey olabilir. Eğer hayatınızda biri yoksa, yabancı bir ülkeye kaçamak yaptığınız takdirde hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Ufkunuzu genişletin ve yeni düşünce ve inanç biçimlerine açık olun.

Takdir etmeyeceğiniz bir şey varsa, bu kaba insanlardır ve bugün bazılarına rastlayabilirsiniz. Bugün huysuz insanların sizi bulduğu günlerden biri olabilir. Onlarla başa çıkabilmek için ekstra neşeniz ve sakinliğiniz üzerine gitmek zorunda kalacaksınız. Baktığınız her yerde, insanlar şikayetlerini dile getiriyor olabilir. Sabırlı olun, çünkü bazı gezegenlerin bu işte yoğun bir etkisi var.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Bugün egonu bir kenara bırak ve başkalarına hizmet et. Söyleyecek olumlu bir şeyin ve insanları neşelendirecek düşüncelerin yoksa hiçbir şey söyleme daha iyi. Hassas ve anlayışlı olman gereken bir gün. İçindeki feminen ve kucaklayıcı yönle temas kur. Ayrıca Yin ve Yang dengesini sağlamak senin için önemli olacaktır...Kişisel yaşamınla ilgili yaratıcı şeyler yapmak için güzel bir gün. Genel rutininin dışına çıkmak isteyebilirsin. Eğer bir ilişkideysen, sıkıcı bir döneme girmiş olabilirsin. İşleri bugün farklılaştırmak istiyorsun. Deneysellikten korkma. Yemek yemeye farklı bir yere gidin. Bir konsere katılın. Farklılık seni canlandıracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sabah aldığınız övgü nedeniyle kendinizi dünyanın en değerli insanı gibi hissedebilirsiniz ancak bu duygunun başınızı döndürmesine izin vermeyin. Üzerinize bol bol övgüler yağdırılsa da her daim mütevaziliğinizi korumaya çalışın. Akşam olduğunda, yalnızca konuşmakla idare edemeyeceksiniz. Eylem, kelimelerden çok daha yüksek sesle konuşacağı için halihazırda bir tür planınızın olmasında fayda var.

30 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Marsın Başak burcuna geçişiyletemponuzun artacağı, çalışma hayatınızın hareketleneceği, yenifırsatları yakalayabileceğiniz bir dönem başlıyor. Bugünler bazı Koç burçları için sağlıkla ilgili destekleri ve tedavileri gündeme getirebilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişime açık olduğun bugünlerde, farklı konulara yönelmek isteyebilirsin. Yenilikler, kendini iyi hissetmeni sağlayacak. Maddi anlamda kendini sağlama alabilir ve yatırımlarını gözden geçirebilirsin. Çalıştığı işten memnun olmayan bir Koç burcuysan, ayın son günlerinde yeni birarayışına başlayacaksın. Evli bir Koç burcuysan, eşinle hafta sonu için kaçamak planların olabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjiniz yüksek. Günlük rutin işlerinizi kısa sürede tamamlıyorsunuz. Hedeflerinize karşı oldukça kararlısınız. Ne yöne gideceğinizi pek fazla bilemiyor olabilirsiniz. Önemli olan gitmektir, durmayın!

30 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetinizin olduğu konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Bilemediğiniz konularla ilgili çözülme yaşayabilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay bu geceye kadar sizin burcunuzdaki seyahatine devam ediyor. Plan ve projelerinize şekil vermeye çalışarak haftayı kapatabilirsiniz. Yatırım gerektiren işler konusunda biraz daha beklemede kalabilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak derin duygular hissedebilir, rüyaların etkisinde kalabilir, evinize, ailenize zaman ayırma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde olası problemler ve kırgınlıklarla karşılaşabileceğiniz için, sakin ve ılımlı davranmayı tercih etmelisiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alınacak kararlar, yapılacak planlarla dolu oldukça yoğun bir güne hazır olun. Derin bir nefes alın ve gerekirse programınızın bu kadar yoğun olmasına sebep olan kişiye sınırlarınızı belli edin. Her şeyin altından kalkabileceğinizden şüphe yok fakat bunu ispatlamak zorunda değilsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız oldukça yoğun ve yaratıcılığınızı gizleme gereği duyuyorsunuz. Yapmak istediğiniz çok şey var. Tereddütlerinizin sizi yormasına izin vermemelisiniz. Bildiğiniz konulardan taviz vermeden yol almak zorundasınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize ve eşinize daha fazla zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. Geleceğiniz için birikim yapmaya başlamalısınız. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın ve güneşin her gün doğduğunu unutmayın.

30 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çekiciliğini duygusal ilişkilerine yansıtmasını başarabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün bulunduğunuz ortamlarda değişik ve ilginç fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Yaşantınızdaki aksayan yönlerini düzeltmek için gerekli şartları yeniden düzenlemeli, ortak arkadaşlarınızın da fikrini almalısınız.

30 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 47' 48" R
Ay
Akrep
23° 15' 46" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 07' 55"
Mars
Balık
26° 02' 60"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 02"
Satürn
Balık
16° 08' 38"
Uranüs
Boğa
22° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 45' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 15"
Lilith
Başak
22° 48' 34"
True Node
Koç
15° 35' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:43

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>