Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Programının Dışına Çıkıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Sezgileriniz bugün size bir mesaj veriyor olabilir. Meditasyon yapmak isterseniz, bugün manevi doyum noktasına erişebilirsiniz. Ya da sezgisel izlenimlerinize kulak verirseniz, önemli bir şeye ulaşabilirsiniz. Belki bu sezgiler bir rüyayı çözümlemeniz için size bazı ilginç ipuçları verecek olabilir. Ya da belki de sevdiğiniz birinin söyleyeceği ya da yapacağı bir şeyi önceden sezebileceksiniz. Duygularınızı görmezden gelmeyin.

Bugün oradan oraya koşturabilirsiniz. İş seyahatleriniz bugün normalden daha uzun sürebilir, ya da evden ya da ayrı bir şirket merkezinizden çalışabilirsiniz. Yalnızca gezdiğiniz süre boyunca ihtiyacınız olan her şeyin yanınızda olduğundan emin olun. Mevcut dosyaları dizüstü bilgisayarınızda saklayın ve ihtiyaç duyduğunuz durumlarda telefonunuza kaydedilmiş gerekli adreslerin bulunduğundan emin olun.

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Birine mentorlük yaparken kendini bulabilirsin. Kişiliğinin babacan yönü parlayabilir. Bonkör bir yapın var ve iyi bir öğretmensin. Tanıdığın bir kişinin ekstra yardıma ihtiyacı olabilir; bir projeyle başa çıkmakta zorlanıyor olabilir. Organize olmalarına ve odaklanmalarına destek olabilirsin. İhtiyaç varsa rehberlik etmekten çekinme, çünkü pozitif farklılıklar yaratabilirsin.Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel yaşamınla ilgili yaratıcı şeyler yapmak için güzel bir gün. Genel rutininin dışına çıkmak isteyebilirsin. Eğer bir ilişkideysen, sıkıcı bir döneme girmiş olabilirsin. İşleri bugün farklılaştırmak istiyorsun. Deneysellikten korkma. Yemek yemeye farklı bir yere gidin. Bir konsere katılın. Farklılık seni canlandıracaktır.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Finansal konularınızda hız ve hareket artacak. Yatırım, birikim ve harcamalarla ilgilenebilirsiniz. Borç alma-verme konularında daha çekimser olmakta, akılcı ve gerçekçi planlamalar yapmakta fayda var.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük ve gereksiz meseleleri kendine dert etmen, planlarını gerçekleştirmene engel oluyor. Bugün, aynı anda birçok sorumluluğu üstlenmen nedeniyle, kendi programının dışına çıkabilirsin. Çalışan bir Koç burcuysan, kısa sürelitekliflerini değerlendirmek isteyeceksin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinle günübirlik tatil planları gündeminize gelebilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapıyorsunuz. Gelişmek için öncü bir projenin, fırsatın veya yeni yönün tohumlarını atmaktan korkmayın. Çok güçlü bir başarıya ilerliyorsunuz. Bunu tam anlamıyla ağustos ayında hissedeceksiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanızı işinizle ve kazancınızı arttırmakla ilgili düşünceler meşgul ediyor olabilir. Hayalleriniz gerçek olmaya çok yakın. Bugün öğleden sonradan itibaren pozitif düşünceler içinde olmaya özen gösterin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınız çıkan işlerle bölünebilir, bazı buluşmalarınız iptal olabilir fakat bu durum sizi pek de üzmeyecektir. Verdiğiniz emekler size maddi olarak kazanç getireceği için, keyif alarak yapmaya çalışın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Bugün özellikle yapmanız gereken çok şey var ve siz hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizdeki yaraları onarmadan yeni bir ilişkiye girmemelisiniz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda çalışma arkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Gün boyunca kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yaşantınızda yoğunluğun söz konusu olduğu bir gün. Arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Hareketli yapınıza uygun bir gün geçirmek için şans sizden yana olacak. Çekiciliğinizi yaratma gücünüzle birleştirdiğiniz zaman, sevdiklerinizi kazanabilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 08" R
Ay
Balık
04° 44' 40"
Merkür
Koç
18° 14' 37"
Venüs
Boğa
04° 28' 56"
Mars
Koç
01° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 04"
Satürn
Balık
16° 49' 13"
Uranüs
Boğa
22° 30' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 02"
Lilith
Başak
23° 39' 05"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>