Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fikir ayrılıkları yaşıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün evdeki işlerle ilgilenebilirsiniz. Çocuğunuz varsa, çocuklarınızla biraz zaman geçirmeniz gerekebilir. Sizin dikkatinizi gerektiren bazı problemler yaşıyorlar ya da sadece onlarla birlikte olmanız çok hoşlarına gidecek olabilir! Eğer çocuk sahibi değilseniz, sevgiliniz veya sevdiğiniz bir kişi ekstra ilgi isteyebilir. Onlar için zaman ayırmaya çalışın.

Bugün bazı şeylere sarılmamaya çalışın. Artık işe yaramayan bir şeyin gitmesine izin vermek zorunda kalabilirsiniz. Belki dedurumunuzu veya yaşam düzenlemelerinizi yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız. Ya da çok zor olan bir ilişkiden vazgeçiyor olabilirsiniz. Hayatınızda ilerleme izin verme zamanı.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Sabretmeyi öğrenmelisin. Çevrendekileri biraz agresif ve gergin olabilir. Arkadaşlarınla giriştiğiniz bir projede tatsızlıklar çıkabilir. Ya da aile üyelerin bir konuda çatışma yaşayabilir. Sen yine de olumlu bir tavır sürdür ve ateş çemberinin dışında kalmaya gayret et. Eğer tansiyonunun yükseldiğini hissedersen derin derin nefes al. Meditasyona biraz vakit ayır ve huzurlu bir enerji çekmeye odaklan. Kısa süre sonra seni çevreleyen bütün olaylardan soyutlanmış hissedeceksindir...Bugünün temalarından birisi grup etkileşimi olabilir. Bazen toplantılarda veya konferans ortamlarında kendinize güvenmiyorsunuz. Biraz hassas olabiliyorsunuz ve bu utangaçlık çoğu zaman sizi sesinizi yükseltmekten alıkoyuyor. Ancak bugün nasıl önemli bir katkı sağlayabileceğinizi görmeniz muhtemel. Aklınızdan geçenleri söylemeye ve bakış açınızı paylaşmaya çalışın. Bunu yapabilirseniz sonuçlardan gerçekten memnun kalacağınız garantidir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili Koç Burcu, "evinizi" temizlemenin pek çok farklı yöntemi var. Geçmiş günlerin inatçı hayaletlerini kazıyor olsanız bile güçlü kimyasallar her zaman kesin çözüm olmayabilir. Hayaletleri kovmak ve örümcek ağlarını süpürmek için dört bir yanı görebileceğiniz bir pencereniz var. Bu temizlik planınızda yardım alabileceğiniz kişileri listeleyin ve "nazikçe sabunlama" yöntemini denemekten çekinmeyin.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün Ay, hareketine Balık burcunda devam ediyor. Sabah Ay ve Güneş arasındaki sert açıyla psikolojinizi aşağı çekebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hemen karamsarlığa kapılmamalısınız. Ay'ın Neptün ile kavuştuğu akşam saatlerinde ise duygusal olarak güzel anlarda olacaksınız. Romantik anlara şahit olabilirsiniz. Hisleriniz bu gece güçlü olacaktır.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklenmedik seyahatler,yerinde mesai yapmak ya da günü birlik şehir turları yapmak zorunda kalabilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Koç burcuysan, şirket planlaması gibi konularda fikir birliğine varamayabilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, bir süredir imrenerek baktığın birlikteliklere eşdeğer bir ilişki yaşayacaksın. Eğer evli bir Koç burcuysan yaşadığın sorunların aslında o kadar büyütülecek şeyler olmadığını fark edebilirsin. Gün içerisinde içindenişten geçti artık dediğin durumları düzeltmek için adeta savaş vereceksin. Eğer ailenle ya da arkadaşlarınla zaman geçirmek istersen şimdiden planlarına alternatif seçenekler oluşturman iyi olacaktır. Zaten planın içinde şehir dışındaysan bulunduğun yere dair gündüz ve akşam turları yapmak isteyebilirsin.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı duygusal kararlar içinde olabilirsiniz bu kararları vermeden önce üzerine çok iyi düşünmeli ondan sonra harekete geçmelisiniz. Kariyerinizde güçlü bir gündesiniz ama bazı durumlar için yetersiz hissediyor olabilirsiniz. Kendinize güven duymaktan vazgeçmeyin.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı karmaşa içinde olabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili kesin kararlar vermemelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda istikrar sağlamak sizin için önemli olacaktır. Kısmetli durumları hayatınıza katmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde kendi içinize yönelmek isteyebilirsiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkla alakalı problemlerinizden uzaklaşmak için olgun düşünmeniz gerekmekte. Partnerinizi dinleyin ve isteklerini anlamaya çalışın ve değişime ayak uydurun.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle şans ve bereket gezegeni Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca sizin için şans ve fırsat kariyer alanından gelecektir.

4 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hassas konular hakkında konuşmadan önce bir kez daha düşünmelisiniz. Sadece dikkati üzerinize çekmek amacıyla konuşmaya çalışmak bugün başınızı ağrıtabilir. Sessiz kalmaya çalışmanız daha iyi olacak.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir yanınız cesaretle yeniliklere atılmak isterken diğer yanınız duygusal kararlarınızın size taşıyacağı kırılgan sonuçlara odaklanır. Bugünü elinizdeki bitirilmesi gereken işleri sonuçlandırmaya ayırın.Yeni başlangıçlarla ilgili aksaklıklar sizi yıldırmasın. Hedeflerinize sarılın ve asla vazgeçmeyin. Hafta sonu romantik takılın.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilirsiniz

4 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eviniz, yaşadığınız yer ve aileniz ile ilgili konularda bazı istemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Karşılaştığınız durumları her zaman kontrol etmek elinizde olmayabilir. Bu sebeple gün içinde yaşananları oluruna bırakmayı tercih edebilirsiniz. Alacağınız yeni kararlar ile fiziksel görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarıya ulaşmak için belirgin bir model kurun. Siz rahat ve işinizden eminsiniz. Ayrıca, çalışmaktan ve iyi tanımlanmış bir gündeme sahip olmaktan zevk alıyorsunuz. Hayatınız sorunsuz gitmektedir. İşbirliği kolay olacak, çünkü siz kendi kendinizi tatmin etmek yerine, işi başarmanın zevkini çıkarıyorsunuz.

4 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 03' 42" R
Ay
Oğlak
20° 11' 02"
Merkür
Koç
16° 45' 28"
Venüs
Boğa
00° 32' 17"
Mars
Balık
29° 26' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 11"
Satürn
Balık
16° 32' 33"
Uranüs
Boğa
22° 19' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 16"
Lilith
Başak
23° 17' 46"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>