Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dikkat çekiyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün kendinizi kelimelerle ifade etmenin kolay olduğu bir gün. Rapor yazmak veya e-posta göndermek zorunda kalırsanız, doğru dili çaba göstermeden bulabileceksiniz. Veya bir sunum yapıyorsanız, bu harika ifadelerin dilinizden kaydığını göreceksiniz. İnsanları zekanız ve hayal gücünüzle kolayca etkileyeceksiniz. İletişim kurduğunuz her yerde, etrafınızda sizi takdir eden bir kitle olacak.

Bugün, çok fazlaile ilişkilendirilebilecek yeni bir döngünün başlangıcını işaret ediyor! Aslında, bir şekilde daha önce hepinizin geçtiği yollardan geçip bu tür projeler üzerinde çalışmaya başlayanlarınız, bu projelerin temel aldığı temelleri güçlendirmek için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Çalışmalarınız için iyi, sağlam ortaklar aramak için iyi bir zaman.

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca yaşadığın duygusal yıkımlardan sonra, bugün başlamış olan periyod oldukça yatıştırıcı bir etkide olacak. Duygusal armonini yeniden bulmak için bu sakin sulardan faydalanabilirsin ve enerji akışını dengeye sokabilirsin. Dahası, fiziksel olarak sağlığın pek şahane değilse, önümüzdeki haftalar sana dinlenmek için fırsat tanıyor olacak.Bugün senin için biraz tuhaf bir gün olabilir. Özgürlük hoşuna gidecek ancak bazı kişilerin senin alanına haddiden fazla karışmak istediğini hissedebilirsin. Bunun için çok üzülme! Hayatında kötü niyetli insanlar yok ve müdahaleleri senin hayatın için bir gün çok önemli olabilir. Derin bir nefes al ve yapabildiğin kadar iyi bir şekilde onlarla işbirliği yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç harika bir gün geçirmenin nasıl bir his olduğunu merak ettiniz mi? Evet, bugün bu hissin nasıl bir şey olduğunu tadacaksınız. Bugün aşırı derecece etkili olacak ve yaptığınız her şey başarıyla sonuçlacak. Bugünün en iyi yanı ise şu, eğer bugünü bu kadar özel yapan şeyin ne olduğunu keşfederseniz, bunu yarın da ondan sonraki gün de günü inanılmaz kılmak için kullanabilirsiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Sabah saatlerinde Ay ve Uranüs arasındaki sert açıyla beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yakınlarınıza karşı agresif olabilirsiniz. Ay'ın Mars ile yaptığı gergin açı sebebiyle de harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Ay ve Güneş arasındaki güzel etkileşimle beraber akşam size huzurlu ve mutlu haberler gelecektir.

1 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 14:25'ten yarın 09:10'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Günün büyük bir bölümünü uzun zamandır ihmal ettiğin ev işleriyle geçirebilirsin. Çok zamanın olmadığı için bugün gelecek haftanın programını düzenliyorsun. Gökyüzü, fikirlerini etkileyici bir biçimde ortaya koymanı destekliyor. Girdiğin ortamlarda dikkatleri hemen üstüne toplayabilirsin. Sosyal hayatında olayların ve sözlerin ardındaki anlamları görme konusunda algıların açılıyor. Fakat İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, katılacağın davette hayatının aşkıyla karşılaşabilirsin. Sevdiklerin için hediye secimi ve aile büyükleri ziyareti dolu dolu bir pazar günü geçirmene neden olabilir. Uzun zamandan sonra geçirdiğin en keyifli gün olabilir; sen yeter ki paylaş, eğlen, tadını çıkar ve üret.

1 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğinizile ilgili çevrenizden sizi motive eden konuşmalar duyabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili konularda daha cesur olmalısınız.Bugün önümüzdeki bir aylık hedeflerinizi düşünmeli ve doğru bağlantılar kurmalısınız.

1 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket ve ziyaretler açısından daha kazançlı bir gün olabilir. Gruplar, arkadaşlıklar içinde olmak da güzel.

1 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinde anlayış ve paylaşıma önem vereceğiniz bir gün olacak. Bir süredir ödemekte zorlandığınız borçlarınızı hızlıca bitirebilirsiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki insanlarla bir aileymişsiniz gibi hissedeceksiniz. Aranızdaki güçlü bağlar sizi mutlu edecek ve bunun sevinciyle evrene daha çok güveneceksiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati sizi sosyal hayatta orijinal fikirleri savunan kişi ve grupların içine dahil edecek. Yeni keşifler ve buluşlar renkli kişiliğinizi harekete geçirir. Grup çalışmalarına dahil olmak ve fikirlerinizi aktarmak için şans sizden yana. İnterneti yoğun kullanın.

1 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

1 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay bugün Kova burcunda ilerlerken yenilikçi ve sıra dışı yönlerinizi ortaya koyabilir, farklı konularla ilgilenebilirsiniz. Sosyal konular, dernek ve vakıf işleri gündeminize gelebilir. Ortak uğraşlarda yer alabilirsiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; dünden beri zihnini kurcalan bir takım konuları henüz sonuca ulaştıramamanın verdiği huzursuz enerjilerle güne başlayabilirsin. Yeni tanıştığın insanlara dikkat etmeli, özellikle finansal konularda öneri ve tekliflerine karşı temkinli olmalısın. Sosyal açıdan aktif, toplumsal konulara karşı da oldukça duyarlı olabileceğin bir hafta sonu olabilir.

1 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 37" R
Ay
Oğlak
18° 46' 42"
Merkür
Koç
16° 43' 19"
Venüs
Boğa
00° 24' 35"
Mars
Balık
29° 21' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 44"
Satürn
Balık
16° 31' 59"
Uranüs
Boğa
22° 19' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 54"
Lilith
Başak
23° 17' 05"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>