Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pes etmeyeceksin! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Gerçeklik anlayışınız etrafınızdaki biriyle uyuşmuyor olabilir, bu da sizin sağlıklı bir şekilde etkileşimde bulunmanızı ve eldeki problem için ortak bir çözüm bulmanızı çok zorlaştırıyor. Karşınızdaki kişinin görüşünün gerçekçi olmadığını düşünebilirsiniz. Duygularınız oldukça yüksek seviyede, bu yüzden bir çatışmadan kaçınmak isteyebilirsiniz. Gerçek dışı bir görüş bensimsemediğinizden emin olun. Ortada bir problem yokmuş gibi davranmaktansa, problemi ortaya çıkarıp anlaşmazlıklarla yüzleşmek daha iyidir.

Birarkadaşınızın karamsarlığı kafanızı karıştırabilir ve onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu tam olarak hangi biçimde bulabileceğinizi tayin edemeyebilirsiniz. Durumu haddinden fazla analiz etmeyin. En iyi yöntem, kibar bir şekilde aklınızda ne varsa anlatmak olabilir. Muhtemelen, bu kişinin tek başına halletmesi gereken ufak sorunları olduğunu göreceksiniz. Endişelenecek ciddi bir şey yok.

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Yaratıcı enerjin Colorado Nehri'nin akışıyla yarışacak seviyede. Yeni bir tasarımla veya evin için bir dekorasyon konseptiyle gelebilirsin. Belki de roman karakterleri aklında oluşturabilirsin ve kendini yazmaktan alıkoyamayabilirsin. İlham kanallarını açık tut ve düşüncelerine odaklan.Bugün arkadaşların ya da aile üyelerinin sizi yanlış anladığını ve ağzınızdan çıkan bir sözü kişisel bir saldırıya dönüştürdüklerini görebilirsiniz. İnsanlar biraz fazla hassas olacağından ne söylediğinize ve nasıl söyleyeceğinize dikkat etmeniz gerekecek. Birisini sinirlendirirseniz, özür dilemeye ve durumu derhal açıklığa kavuşturmaya çalışmanızda fayda var. Tüm gün buna takmalarını ve işleri daha da kötü bir hale getirmelerini istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için biraz tuhaf bir gün olabilir. Özgürlük hoşuna gidecek ancak bazı kişilerin senin alanına haddiden fazla karışmak istediğini hissedebilirsin. Bunun için çok üzülme! Hayatında kötü niyetli insanlar yok ve müdahaleleri senin hayatın için bir gün çok önemli olabilir. Derin bir nefes al ve yapabildiğin kadar iyi bir şekilde onlarla işbirliği yap.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Kova burcunda ilerliyor. Şansınız sabah saatlerinde açık olacaktır. Saat 21:20'de Ay, boşluğa giriyor. Jüpiter bugün Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020'ye kadar kariyer hayatınızda altın çağınızı yaşayacaksınız. Hayalinizdeki işe kavuşabilirsiniz. Bulunduğunuz işte yönetici pozisyonuna yükselebilirsiniz. Maaşınızda da beklediğinizden çok artış olabilir. Kariyerinizde emin adımlarla ilerlerken öfkenize yenik düşmemeye dikkat etmelisiniz. Eğer çalışmıyorsanız sizler bu tarihe kadar gelecekte yapmak istediklerinizi bir bir eyleme dökeceksiniz. Bu bir yıl içerisinde hayallerinizi ertelemek yerine harekete geçeceksiniz. Detaylı yazı için tıklayınız.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ufak rüzgârların boynunu eğmesine izin verme. Hemen pes etmek sana göre değil. Özellikle kendi işini yapan bir Koç burcuysan, yapacağın anlaşmalarda daha detaycı hareket etmelisin. İş arayışındaysan, yapacağın görüşme olumlu sonuçlanabilir. Bugün aynı zamanda bazı yakın arkadaşlarınla parasal alt yapılı konular yüzünden karşı karşıya gelebilirsin. Borç almak ya da vermek için başka bir günü tercih etmende fayda var. Kendi çabalarının yanı sıra aile bireylerinin de desteğini almak sana kendini bir hayli iyi hissettirecek. Daha önce hiç gitmediğin bir yere kısa bir ziyaret düzenleyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle bir anda yakınlaşabilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişinizde sizi üzen bir konuyla ilgili bazı şeyler öğrenebilirsiniz. Bu öğrendiklerinizi içinizde tutmalı, kimseyle paylaşmamaya özen göstermelisiniz.Arkadaş çevrenizle önemli bir sosyal sorumluluk projesi başlatabilirsiniz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızda alacağınız desteklerle işlerinize ivme kazandırabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili değişimler yaşayacağınız imkanlar olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak sizi rahatlatacak. Keyif veren uğraşlarınıza zaman bulacaksınız.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünü arkadaşlarınıza ayırın, size de çok iyi gelecek. Öğleden sonra ufak bir gerginliğiniz olabilir.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü, fikirlerini etkileyici bir biçimde ortaya koymanı destekliyor. Girdiğin ortamlarda dikkatleri hemen üstüne toplayabilirsin

2 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

“Ne pahasına olursa olsun elde etmek istiyorum!” dediğiniz şeyler için teoride dişe dokunur hiçbir şey yapmıyorsunuz. Artık biraz daha hırslı olmanın zamanı geldi. Bu başkalarının kalbini kırmak anlamına gelse bile.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdi size daha çok disiplin ve yapılanma gerekiyor. Gerçekten neyin önemli olduğuna karar verin ve onu sağlamak için çalışın. Sorumluluklarınız artıyor. Bilinçli olarak gerekli değişiklikler yapıyorsunuz, kontrölünüz altına alsanız daha az değişiklik yapmak zorunda kalacaksınız. Bu dönem bir dönüm noktasıdır. Hayatınızı düzene sokun.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya fırsatlarla başlıyorsunuz. Değer verdiğiniz konularda yeni fırsatlar yakalayabileceğiniz gibi bazı fırsatlar için seçim yapmak zorunda da kalabilirsiniz. Evlilikle ilgili adımlar, uzun süredir hayal kuran bekleyen Koç burçlarını sevindirecektir. İsteksiz ve enerjisiz hissettiğinizde yeni alacağınız eşyaların hayalini kurabilirsiniz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün bir yandan sosyalleşmek isterken bir yandan da işin finansal boyutunu düşünmek zorunda kalabilirsin. Arkadaş gruplarınla birlikte toplumsal olaylar içinde daha çok yer alabilirsin. Jüpiter'in burç değiştirmesiyle önümüzdeki bir yıl boyunca kariyerine dair olumlu gelişmeler yaşanabilir.

2 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 12" R
Ay
Oğlak
18° 13' 01"
Merkür
Koç
16° 42' 28"
Venüs
Boğa
00° 21' 30"
Mars
Balık
29° 19' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 09"
Satürn
Balık
16° 31' 46"
Uranüs
Boğa
22° 19' 03"
Neptün
Balık
28° 53' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 46"
Lilith
Başak
23° 16' 48"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>