Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişimi fark edeceksin! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Büyük ölçüde aşk hayatınızın yoğun olacağı bir döneme başlıyorsunuz! Taze yeni fikirler sunarak bu dönemin tan anlamıyla tatmin edici olmasını sağlayın. Bu zevklerin eskimesine izin vermeyin. Önünüzde romantizmin bol olacağı bir zaman var. Örneğin, başbaşa küçük bir yolculuk yapmak için iyi bir zaman olabilir. Bir ilişkiniz yoksa da, sıradışı ve ilginç bir insanla tanışabilirsiniz.

Hayatta neyin peşindesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz işlerden en derinlerdeki arzularınız tatmin oluyor mu? Bu hafta mesleki hayatınızda karşılaştığınız küçük problemler, bardağı taşıran son damla olabilir. Ne kadaryaptığınızı ve kişisel hayatınızdaki insanların ne kadar derinden manevi bir nitelik aldığını görmek için etrafınıza bir göz atın.

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

Bugün senin günün o yüzden sakın patlama. Pozitif bir enerji önüne gelecek ve seni harekete teşvik edecek. Hayallerini yaşa, detaylara takılma. İlk başta gayelerini belirle ve sonra her şeyin nasıl tıkır tıkır işlediğini izle. Akışa uyum sağla; böylece yoldan çıkmazsın. Eğer düşersen, seni kurtaracak insanlar güvenlik ağıyla bekliyor olacak.Bugün gezegenler sizinle oyun oynuyor! Gerçekten de bazı durum değişiklikleri duranlığınızı bozabilir. Muhtemelen bugün bir kaç aksilik yaşayacaksınız ama çok yakında kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız! Bu arada hayatın gerçekliklerini göz ardı etmemeye çalışın. Genellikle olduğu gibi duygularınızın hareketlerinizi kontrol altına almasına izin vermeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün temalarından birisi grup etkileşimi olabilir. Bazen toplantılarda veya konferans ortamlarında kendinize güvenmiyorsunuz. Biraz hassas olabiliyorsunuz ve bu utangaçlık çoğu zaman sizi sesinizi yükseltmekten alıkoyuyor. Ancak bugün nasıl önemli bir katkı sağlayabileceğinizi görmeniz muhtemel. Aklınızdan geçenleri söylemeye ve bakış açınızı paylaşmaya çalışın. Bunu yapabilirseniz sonuçlardan gerçekten memnun kalacağınız garantidir!

5 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabah saatlerinde Merkür ile güzel açıda olduğundan geçmişte adımlarını attığınız bir konuyla ilgili olumlu haber alabilirsiniz. Devamında günün genelinde Ay, 11:14-22:44 arası boşlukta hareket ediyor. Saat 22:44'te ise sizlerin burcuna geçiyor. Geceyle beraber kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Aklınızdaki belirsizlikler bir bir sona erecek.

5 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 10:13 - 21:44 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket ediyor. Zaman, sana geçmişle yaşanmayacağını bir kez daha hatırlatacak. Değişimi önce kendinde hissetmeye başlamanla beraber çevrendeki insanların fark etmesi de çok geç olmayacak. Ne istiyorsan senin elinde, bunu tekrar hatırla! Planlaman gereken her türlü akışı, açıkları kalmayacak boyutta tamamlıyorsun. Çalışan bir Koç isen, bulunduğun pozisyonundaki emeğin ve öz verin herkes tarafından fark edilir boyutta olacak. İş alanında para akışını iyi kontrol etmen gereken bir sahada ise gelir-gider düzenlemelerine, ödenmesi gereken devlet endeksli borçlara ve denetimlere dair hazırlık aşamasını tamamlamış olman gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, yanı başında sana aşkla bakan gözleri fark etmen an meselesi!

5 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda bazı yükselişler ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Arka planda yürüttüğünüz her işin başarısını ilerleyen günlerde görebilirsiniz. Bugün hedeflerinize biraz daha ilerlediğinizi hissedeceksiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış olaylar işleri zorlaştırabilir. Kendinizi iç dünyanıza dönmüş hissedebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Öğle saatlerindeki değişimler keyfinizi kaçırabilir. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda içinizdeki boşlukların dolduğunu bilmek sizi rahatlatıyor. Ayrıca küskün olduğunuz kişilerle aranızda barışma halleri söz konusu olabilir.

5 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

5 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Melankolik hissetmenizden kaynaklı olarak bugün insanlardan biraz uzak durma eğiliminde olabilirsiniz. Bireysel olarak yapabileceğiniz aktiviteler yönelmek sizin için daha iyi olacak.

5 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, sizin canlı, dinamik, neşeli yapınıza ışık tutacak. İletişimi bol insanlarla çevrili bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerde dikkat çekme şansınız var. Kişisel bakımınızı yaptırmak, diyete başlamak, spor aktivitelerine katılmak için harika. Partnerinizle aranızdaki gerginliği tatlıya bağlayabilirsiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün içinde biriktirdiğiniz sinir ve stresi evinizde sevdiğiniz insanlardan çıkarmamaya çalışmalısınız. Sakin olmanız zor. Gün boyu sürprizlerle, planlamadığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bazı konuların akışını değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Maddi anlamda gelirlerinizi paylaşmak, birikimlerinize dokunmak durumunda kalabilirsiniz. Bu durum da sizi olduğunuzdan daha stresli bir hale taşıyabilir.

5 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Müdahaleniz ve kontrolünüz dışı gelişmeler hayatı biraz daha akışa bırakmanıza neden olabilir. Her ne kadar çevrenizde oldukça hareketli ve enerjik bir gündem olsa da siz kendinizi daha geri planda tutmak isteyebilirsiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 25" R
Ay
Oğlak
18° 29' 51"
Merkür
Koç
16° 42' 53"
Venüs
Boğa
00° 23' 03"
Mars
Balık
29° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 50"
Lilith
Başak
23° 16' 56"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>