Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Detaylar ön planda! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 20%

Sizi yavaşlatan duygusal bir sorun varsa, durumu düzeltmek için sağlıklı yollar bulduğunuzdan emin olun. Aşırı yeme veya içme bu sorunu çözmez. Bu, yalnızca zorluklarınızı maskeleyecek ve gelecekte daha kötü bir şekilde karşınıza çıkmalarını sağlayacak. Kendini bu sıkıntıdan çıkarmanın ve duruma yeni bir soluk katmanın zamanı geldi. Tüm dünyaya yetecek kadar çok sevginiz var.

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eviniz aktivitelerle dolu olabilir, bu yüzden kendinize özel bir vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Son birkaç gün içindeki olaylara bakarak kafanızdaki bazı şeyleri ayıklamak isteyebilirsiniz. Ya da belki sadece biraz yorgun hissediyorsunuzdur. Aile üyelerinize ne hissettiğinizi anlatmaya çalışın. Mümkünse öğle uykusuna yatın.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Kendini ağılına kapatılmış ve yarışa çıkmayı bekleyen bir at gibi hissediyorsun. Küçük bir kutunun içinde ayağını yere vurup heyecanla çıkış sinyalinin verilmesini bekliyorsun. Gözlerindeki at gözlüğünün seni engellemesi ve kapıların ne zaman açılacağını bilememen seni biraz güçsüz hissettiriyor. Fakat o küçük kafeste hoplayıp zıplayarak bütün enerjini yiyip bitirmemelisin. Kapı kısa süre sonra açılacak ve koşmana fırsat verecektir.Şimdi bazı riskler almanın zamanı. Oldukça yüklü, hesaplanmış riskler. İlk adım nereye gitmek istediğinizi bilmek. İkinci adım, somut hedefleri hayata geçirmek için cesaret etmek. Evren size yardımcı olmaya hazırdır, ancak sadece harekete siz geçerseniz. Korkunuzu inkar etmeyi denemeyin; daha ziyade onu ele alın ve maceranıza birlikte devam edin. Harekete geçtiğinizde, kaderinizi sizi çok iyi karşılayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gezegenler sizinle oyun oynuyor! Gerçekten de bazı durum değişiklikleri duranlığınızı bozabilir. Muhtemelen bugün bir kaç aksilik yaşayacaksınız ama çok yakında kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız! Bu arada hayatın gerçekliklerini göz ardı etmemeye çalışın. Genellikle olduğu gibi duygularınızın hareketlerinizi kontrol altına almasına izin vermeyin!

6 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, hareketine sizlerin burcunda devam ediyor. Günün genelinde güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Dış görünüşünüzde uzun zamandır ertelediğiniz değişimleri yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak her şeyden iyi gelecektir. Geceye yaklaşırken gönül kırgınlıklarına açık olabilirsiniz. Şanslı bir günün sonunda agresif tepkilerle sevdiğinizi kırmayın.

6 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda detaylar ön planda olacak. Liderlik yapmak, yönetmek, organize etmek gibi konularda pratik ve yaratıcı oluyorsun. Gün içerisinde ummadığın birteklifi ile karşılaşabilirsin. İlk etapta biraz kafan karışacak. Biraz düşündükten sonra neden olmasın derken bulabilirsin kendini. Evli bir Koç burcuysan, eşinle uzun zamandır çıkmayı düşündüğünüz yurtdışı seyahatleri için planlama yapabilirsin. Sağlık konularında bir takım kontroller, sağlıkla ilgili testler yaptırmak isteyebilir, kendine alternatif tıptan faydalanırken bulabilirsin. Ayrıca, beslenme konusunda sana bir tavsiyem olacak; bu dönem protein ağırlıklı beslenmeyi sakın kesme!

6 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili karşı tarafla bir rekabet içinde olabilirsiniz. Sabırlı olmalı ve empati yaparak karşı tarafı anlamaya çalışmalısınız. Sorumluluklarınız artıyor olabilir. Bu yüzden çok planlı olmanız gereken bir gündesiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel yönden kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda ani çıkışlardan uzak durmalısınız. İnandığınız konuları ateşli bir şekilde savunmak isteyebilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha yorucu olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda baskın hissetmemeyi tercih edebilirsiniz. Her ne kadar karar verici konumda olsanız da çok fazla kişilerce ön plana atılmaktan çekinebilirsiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi hayatın, olayların akışı içinde hissederken, bazı durumları kabullenmeniz, hayatınızı oluruna bırakmanız çok daha rahat ve kolay olabilir. Ancak ihmal, unutkanlık ve dalgınlığa bugün çok fazla dikkat etmelisiniz.

6 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tanışacağınız yeni birinden etkilenmeniz çok olası. Kendisiyle romantik hayallere dalmadan önce ayaklarınızın yere sağlam bastığından emin olmalısınız.

6 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Sizi adeta kış uykusundan uyandıracak. Son derece aktif, ilgiyi üzerinize çekecek bir gündesiniz. Yüksek enerjinizle istediğiniz herkesin dikkatini çekersiniz.Tehlikeli sporlardan kaçının. Migren gibi kronik baş ağrısı yaşam kalitenizi düşürebilir. İkili ilişkilerde hızlı kararlar alıp hemen uygulamaya başlarsınız. Getireceği sonuçları gözden geçirin.

6 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda coşkulu bir gün! Geleceğe dair konularda heyecanlar duyabilirsiniz. Koç burçlarının hayatları çok ani değişikliklere gebe. Geçtiğimiz 1,5 yıl olduğu gibi bu yıl da Koç burçlarını evlendirmeye devam ediyoruz. Her türlü sürprize açık olun!

6 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Artık gerçeklikleri ve sorumlulukları kabul ediyorsunuz. Özgüveninizi pek belli etmiyorsunuz, ama ne yapacağınızı biliyor ve uyguluyorsunuz. Davranışınız heyecan verici değil, ama yükümlülükleri yerine getirmenize yardımcı oluyor. İnsanlar size güveniyor.

6 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 15" R
Ay
Oğlak
19° 09' 10"
Merkür
Koç
16° 43' 53"
Venüs
Boğa
00° 26' 39"
Mars
Balık
29° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 07"
Satürn
Balık
16° 32' 08"
Uranüs
Boğa
22° 19' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 00"
Lilith
Başak
23° 17' 16"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>